Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron bisiklet yeni modeller ve tartışmalar

Konuyla ilgisiz olacak ama ben kron xc 500 alıcak gibiyim.kullananlar memnun mu?görüşlerinize göre alıp buraya fotoğrafını koymak dileğiyle :)

Scudo
Merhaba,
Bende aldım kardeşim SPX 300 senin sayenden detaylı inceleme fırsatı yakaladım. Teşekkür ederim.
Alırken kadro boyu hesaplarında hep bir tedirginlik yaşadım, senin bisikletin kadro boyu kaç inc. dediler?
Sele borusu kelepçesinden orta göbeğin orta noktası kaç cm?

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Merhabalar. Sedona 410 ya da düz gidonlu yol bisikletleri ile spx300 kıyaslama yapılırsa artıları, eksileriyle hangisi doğru seçim olur.Ben hem hızlı gitsin hem konforlu olsun canım istediğimde de stabilize yollarda kullanabileceğim bir bisiklet arıyorum. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını önemsiyorum.

merhaba,
teknik özellikler aynı gibi. disk fren farkı var gözüme çarpan. bisiklet gayet hızlı ve akıcı gidiyor, vites geçişlerinde hiç sorun yok. bozuk yollarda kullandım, çukurlara falan girdim ancak bir sorun olmadı.

• Beğen
Tepkiler: wildboytam35
20170429_153428.jpg Benim de 1 adet Xc100 kron bisikletim var. Allah nazarlardan saklasın 4 ayda 800 km yi devirdi. Kullanım hatamdan dolayı göbek arızası dışında tık yok. Kadrodan gelen çıt çıt seslerini saymıyorum herhalde bu genel sıkıntı.

• Beğen
Tepkiler: egrtp
Merhaba arkadaşlar bende bugün efor Bisiklet Pendik den satın aldım. kron spx 300 hd görünüş itibariyle oldukça dikkat çekici, kullanım olarak oldukça rahat özellikle benim gibi konforuna keyfine düşkün biri için cezbedici bir bisiklet. donanım komponentleri konusunda teknik bilgim yok açıkçası ama yormuyor diyebilirim, amacım şehit içerisinde gezinti yapmak ve beklediğim kadar seri geldi.

arkadaşlar işte yeni bebeğim

arkadaşlar kron spx 300 hd hem ön hem arka bagaj delikleri mevcuttur (link)

Dosyalar

• IMG_20170722_170140.jpg
    IMG_20170722_170140.jpg
    261 KB · Okunma: 37
@dobrasam Hayırlı olsun. Ağırlığı ne kadar tahminen?

@dobrasam @Batuhan Tozun Çamurluk bağlantısı için o vida boşluğu. Standart bagaj delikleri yok yani kadroda.

@Mustafa Zeybek

kardeşim merhaba. olumsuz eleştiri yapamam ve benim en severek kullandığım aletti. Şimdilerde yeni bir şey alacağım ama daha hafif birsey arıyorum. Yol tutuş ve sağlamlık iyidir ama biraz ağırdır. En az 24 vites almanı öneririm. yeni modellerinde 3x8 vites ise alabilirsin. benimki 3x7 idi ve performansımı yavaşlatırdı.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@egrtp
10 ay sonra cevap vermiş olsanız da cevap için teşekkürler :D şunu almış bulundum
mJzjL1.jpg

Dosyalar

• _20170615_203529.JPG
    _20170615_203529.JPG
    90,8 KB · Okunma: 9
  • Beğen
Tepkiler: venom09
@egrtp
Jant seti ve frenleri iyisinden aldım, vites sayısını ve seviyesini bir tık arttırdım. Sadece maşa ile aynakolu değiştirmedim. Marttan beri sürüyorum, ihtiyacımı şimdilik karşılıyor :)

• Beğen
Tepkiler: egrtp
Geri