Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron internet sitesi ve bayilikleri

Scudo
arkadaşlar kronun kendi resmi bi sitesi yokmudur yoksa ben mi bulamıyorum. tüm modeller ile ayrıntılı, bizzat kendileri tarafından sunulan özelliklerini nereden bulabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Topcan
türkiye disbirtörülüğünü efor bisiklet yapıyor die biliyorum.. şu adresten ulaşabilirsin (link)

Arkadaşlar temsilcisi veya distribütörü yok Kron'un, direk sahibi var Türkiye'de o da Efor Bisiklet. Kron sadece Türkiye'de olan bir marka.

2010 modellerin resimlerini görebileceğimiz bir site falan yokmu veya birisi yükleyebilirmi? Nette resimler var fakat hangileri 2010 model hangileri değil anlayamıyorum:(

Efor bisikletin sitesindeki resimlerin hepsi (zaten 2009 kataloğu diyor) 2009 model. Eforda yeni modeller mevcut fakat internete koymamışlar sanırım hiç bir internet sitesinde görmedim. Forumda bir kaç modelin fotoğrafı vardı yalnız...

Arkadaşlar merhaba,
Kron bisikleti en uygun fiyatla nereden alabilirim? İstanbul Anadolu yakası öncelikli tercihim ancak Avrupa da olabilir...

o zaman buradan eforbisiklete seslenelim. 2010 modelleri internet sitenizde görmek istiyoruz

efor'un internet sitesi sınıfta kaldı.
mayıs başında bisiklet alırken söylemiştim siteyi yenilemelerinin gerektiğini.
ancak görünen o ki internet pazarını pek önemsemiyorlar.

Bence de sınıfta kaldı arkadaşıma xc 250 alacaktık bu yıl çıkmıs ama orda göremedim başka yerde de yok sanırım

bisiketimi alırken bende söylemiştim sitenizi yenileyin internetten bakamıyoruz neredeyse başka marka alacaktım diye. biliyoruz yenileyeceğiz yeni modelleri daha ekleyemedik ekleyeceğiz dediler ama 1 ay oldu siteleri daha aynı...

kronun sitesi eforbisiklet.com.evt sitede 2010 modeller yok eğer 2010 modele bakmak isteyen varsa.facebooktan muratoğlubisiklete üye olup bakabilrler

@cyilmaz

merhaba değerli kron bisiklet kullanıcımız aradığınız model, çeşit,ve renk te uygun fiyata istediğiniz bisiklete ist\z.burnu ndaki huzur bisiklet şubemizden temin edebilirsiniz tel:(0212)679 77 64

Arkadaşlar merhaba,
Beylikdüzü civarında Kron servisi var mıdır?

Eklenen tüm linklere tıkladım ama hiç birinde dosya yüklü değil yada hata veriyor. Zaman aşımına uğramış olabilir. Tekrar yükleyebileceklere şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Geri