Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron internet sitesi ve bayilikleri

kronda googledan ındırıp kadroya yapıstırmıs galıba xD

Scudo
Ya bu bana da çok lazım yokmu kimsede.reklamcıya götürüp yapıştırma olarak çıkarttırcam bisiklete yapıştırcam

Arkadaşlar kusura bakmayın kron bisiklet hakkında hiç bir bilgim yok araştırayım dedim ama resmi bir internet sitesi bulamadım.bu konuda yardım edermisiniz?

Herkese merhabalar,

İstanbul Anadolu Yakası için KRON satan bisiklet bayii hangisi acaba?
Efor bisikletin internet sitesindeki bilgilerin güncelliği konusunda şüphem var.
Bilenlerden yardım bekliyorum.

Saygılarımla..

Sirkeci, EFOR bisiklet direk sahibi. Gidip oradan bakın derim. Kadıköy'e gittikten sonra bir vapurla Sirkeci'ye geçebiliyorsunuz zaten :)

ben bu KRON a akıl-sır erdiremiyorum zaten. Türkiye'nin (bence) en iyi yerli bisikletini üretiyorlar ama internet sitelerini en son 2009 da güncellemişler, modellere ait hiç bir bilgi de yok sitede. Bende izmirdeyim, sitelerinde izmir bayisi olarak gözüken seda bisiklette KRON un K si bile yok :) ulaşılamaz gözüküp farklı bir pazarlama yöntemi mi kullanıyolar acaba ? :D

• Beğen
Tepkiler: Timur Keskin
Dün İstanbul'a gitmiştim. Sırf Kron'un yeni modellerini görmek için Sirkeci'ye gittim. Efor Bisiklet'i buldum, bisikletleri inceledim, çok beğendim ve siteyi neden yenilemediklerini sordum. Yapım aşamasında olduğunu ve çok yoğun bisiklet satışları olduğundan site ile ilgilenemediklerini söyledi tükkan sahibi...

• Beğen
Tepkiler: ASinanB
@m.ali mülayim

Zaten niye kendileri ilgileniyorlar anlamış değilim, verirsin 3-5 bin lira bir firmaya on numara site yaptırırsın, başın ağrımaz.
İyi ki ürünleri kaliteli yoksa kimse yüzüne bakmayacak Kron`un.

• Beğen
Tepkiler: Timur Keskin
@Eser Sevinç

katılıyorum, ben başlarda çok amatör bir firma (dolayısıyla da kötü marka) olduklarını sanmıştım. sonra yazılanları okuyup kullananların memnuniyetlerini okuyunca inanamamıştım :) internet sitesinin 2009 da kalmış olması beyaz eşyacı bisikletçi :) oldukları önyargısına sokuyo insanları :)
ama iyi ki varlar

İzmir'de kron satan bisikletçi arıyorum.Önceden seda bisiklet satıyormuş ama şimdi o da satmıyor.

İzmir'de kron satan dükkan var mı?

efor bayii listesinde Seda bisiklet yazıyor baktınız mı satıyorlar mı acaba bende merak ediyorum

20'' kadrolu kron xc250 almak istiyorum da edirne yada lüleburgaz çevresinde alabileceğim bi yer var mı ? baktığım diğer modellerde kardo boyu seçeneği bulamadım 1.90 boyum var maddi olarak çıkabileceğim en son fiyatta da kron xc250 almaya karar verdim

Geri