Scudo Sports

Kron XC 1000 - 2011 model mtb

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
5
Nacizane ben de sizlerle kullandığım bisikletimin fotoğraflarını paylaşmak ve fikirlerinizi almak istedim. :)

Teşekkürler.
-----------------------------------------------------------------------------
Kısaca Özellikleri
Kadro Boyu 20 ınc
Alüminyum U6 kadro
27 vites
Shımano alıvyo arka vites
Shımano alıvyo ön vites
Shımano alıvyo aynakol
Shımano alıvyo 9 lu arka dişli
Shımano alıvyo 9 lu vites kolları
Shımano teker göbekleri
Shımano v fren
Suntour kilitli ön amortisör
Rigida çift katlı jantlar
Rubena kevlar dış lastikler

Scudo
asi ve yakışıklı )))) Hayırlı olsun..

• Beğen
Tepkiler: muratt35
İyi günlerde kullanın, çok güzel bisiklet

• Beğen
bende scott p4 var 2009 alivio var 8 li, bu bisikletteki gibi 9 lu alivio takabilirmiyim acaba?Nasıl memnunmusun

• Beğen
Güncel fotoğraflar eklenmiştir. Rubena lastikler Schwalbe Marathon 26x1.75 ile değişmiştir. :)

merhaba, bisikletin çok güzel görünüyor cidden, lastik değişimle ilgili merak ettiğim bi kaç şey var.
1. Ne zamandır bu lastikleri kullanıyorsun?
2. Önceki lastikle karşılaştırdıgında artıları ve eksileri neler?
3. Bu boyuttaki lastikler için jantı degiştirmene gerek oldu mu?
4. Son olarak, ne kadara mal ettin?
Uzun oldu sanırım ama cevapların, benim gibi lastik degişikliğine gitmeyi düşünen kullanıcılara fikir verecektir. Teşekkürler.

Dostum gerçekten çok daha güzel durmuş :) Ben de düşünüyorum almayı acaba nerden ve kaça aldın? Bilgilendirebilirsen sevinirim.

@bayramtok

Teşekkürler, maddeler halinde cevap vermek isterim.

1. Lastikleri değiştireli yaklaşık 1 ay kadar oluyor.
2. Önceki lastiklere oranla sürekli asfalt zemin üzerinde kullandığım için ciddi şekilde hızlanma ve yormama konusunda fark ettiğini söyleyebilirim. Yol tutuşu iyi ve özellikle yokuş çıkarken dişli lastiğe oranla daha az yoruluyorum.
3. Jant ve iç lastik değiştirmek gerekmiyor.
4. Lastikleri almadan önce en az 4-5 firmadan fiyat bilgisi alıp araştırdım ve gördüm ki yurt dışı haricinde her yerde fiyat sabit yani tane fiyatı 35 euro. Ben de bana en yakın ve kron servis desteği veren şirin bisiklet'de lastik ücreti dışında herhangi bir ücret ödemeden değişimi gerçekleştirdim.

ygtdkc

Merhaba, teşekkür ederim. Bisikleti geçtiğimiz yıl ağustos ayında ankara performans bisiklet aracılığı ile efor bisiklet'den satın aldım. Bisikletin aksesuarlar hariç kutulu sıfır fiyatı 830 TL / 6 taksit şeklinde bana mal oldu.

Peki, son bi şey, bisikletin üstündeki ''önceki'' lastik boyutları ne idi?

@Erdal YILMAZ
Rubenalar mı 1.75 ti? nasıl olur?

Merhaba resimleri göremiyorum.BU sorunu yaşayan tek kişi benmiyim?

@bayramtok

Bisiklet ile beraber gelen rubena lastiklerin üzerinde 1.75 yazıyor. :) Diğer kron'lar ve şu an satılanlarda hangi tip lastik olduğunu tam olarak bilmiyorum. Araştırmak yada kullananlara sormak lazım.

Fatih Toraman
Resimler 1.sayfanın başında ve sonunda görünüyorlar.

Geri