Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC 1000 hakkında

@Latif250

1000 TL'YE çok daha seçebileceğiniz bisiklet vardı keşke başka bir bisiklet tercih etseydiniz hemde nakit almışsınız...

Scudo
@enes savaş

Full alivio set ise çok fazla seçenek yok ne yazık ki. Daha düşük bir set kullanılmış ise altus, acera ki bu seri de kullandıklarını görmedim, o zaman haklısınız. :)

@enes savaş

Full yeni alivio .Gidondan kilitli xcm maşa , hidrolik fren bence 1000 liraya iyi bir tercih bildiğiniz modeller varsa yazarmısınız bisiklet alacak arkadaşlara yardımcı olur hem.

• Beğen
Tepkiler: dgntkn
satın almadan önce açman gerekirdi konuyu sanki :)
bence şuydu buydu hiç düşünme keyfini çıkar, hayırlı olsun :)

dostum ben aldım 15 gün oldu full alivio gayet iyi o kalitede başka parça bulaman fiyata göre güzel . ama ben piyasada 0 sedono 731 bulsaydım alcaktım kalmamış hiç bi yerde. bundan önce salcano ng650 hd vardı ondan buna geçtim şuanda memnunum
http://p1309.hizliresim.com/1f/r/sypcm.jpg

kardes disk aynalarını değiştinmi yoksa üstündeki frenlermi

Ben bugün xc1000 aldım. Mükemmel bir bisiklet ve bence muadillerine göre daha hafif.

• Beğen
Tepkiler: gok
Konuya buradan devam etmek istiyorum. Ben de Kron XC1000 aldım. Yalnız XC1000 lerde yan ayak koymamışlar. Takmak için yuvalar da mevcut değil. Kardo yan çatalına takılan yan ayaklardan baktım lakin hepsi oval, yuvarlar ya da silindirik yapıdaki kardolara uygun. XC1000 kadro çatalı keskin açılı hatlara sahip olduğundan uygun yan ayak bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

@Latif250

bizim bir arkadaş full deore setli modifiyeli kron xc 1000 sattı 1000 liraya daha 1 hafta olmadı 2500 liraya malolmuştu bisiklet yaptığı modifiyelerle

@İsa İhsan akdoğan

bİsİkletİ alali epey oldu kardesİm hİÇ pİŞman etmedİ benİ bİsİklet hayirlisi

slm arkadaşlar nezamandır aklımda sırf kadrosu ve görüntüsü aynı zamanda donanımları alıvıo olduğundan dolayı KRON XC1000 2014 modeli vardı ama geçenlerde sedon marka bisikletlerin kadrolarını görünce kararsız kaldım Arkadaşlar kron xc 1000 mi yoksa sedona 920 mi aşşagı yukarı 2side aynı para sayılır hangisini tavsiye edersiniz Ama biraz daha bekleyebilirsem sedona 840 ada bütçe ayarlayabilirim eğer bu ilk 2 bisiklete göre sedona 840 çok daha iyi ise forumda bu bisikletler hakkında pek yorum yok tecrubelerınızı ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim Fiyatları sedona 920 1350 tl kron xc 1000 1500 tl sedona 840 ise 1750 civarı hepsi 2014 model olup nakit fiyatlarıdır Gerek kadro görüntüsü gerek donanımlar bakımından hangisini önerirsiniz

Kron xc 1000 29er iyidir ama imkanın varsa 950 yide düşünebilirsin

işin açıkçası kafamdaki model sedona 840 gibi duruyor onun için sanırım bıraz beklemem gerekli sedona 950 ye gelınce evet o bısıklet güzel duruyor fakat butçemı aşar

Başka fikri olan

Kron XC1000 kullanıcısı olarak çok memnunum. Tavsiye ederim. Ama Sedona 840 olabilir. Sram set var üzerinde. Bence sen, Sram mı Shimano mu ona karar vermelisin.

2. el temiz bir sedona 650b sedona 950 sedona 840 veya merıda bıg nıne artık hangisi denk gelirse almayı düşünüyorum sıfırlarına bütçem yetmeyecek gibi

bence kesinlikle XC 1000 hem bu sene arka vitesleri shimano deore lastikleride kenda bence kesinlikle çok güzel fiyatı çok iyi :)

2008 XC 3000 kullanıcısıyım .

İŞTE BU krondaki ön maşa durumu biraz can sıkıcı

Merhaba,
Başlangıç seviyesi bisiklet almayı düşünüyorum. Şu 3 model arasında kaldım. Hepsi aynı fiyat piyasada;

Hangisini almalı?

2015 model Kron Xc 1000 29''
(link)

2016 model Mosso Black Edition
(link)

2016 model Carraro big 829
(link)

Ben de yeni bir bisiklet almayı planlıyorum.

Bisiklete karşı büyük ilgim var. Nedense 34 yaşındayım fakat bir türlü başlayamadım bisiklet hobime.

Kron Xc 250 düşünmüşdüm.

Görüş ve önerilerinizi ben de takip ediyorum.

Geri