Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC 1000 hakkında

@YashaZake hayırlı olsun hocam görüntüsü xc 300 e göre baya güzelmiş ne kadara aldınız sorabilirmiyim ?

Scudo
Kron olması şartmı?daha önce farklı model ve segmentlerde bisiklet kullanan biri Kron kullanırsa bisikletin gerçektende gitmediğini fark edecektir..
Nedeni kadro yada jant tasarımları olabilir çünkü göbekler idare eder durumda.
Aynı seviyede iki mtb kullanıcısını yanyana getirirseniz X markanın krondan daha iyi gittiğini fakedeceksiniz.Eşit seviyede bile olsa Kron daha fazla enerji sarf etmenize sebeb olacaktır.
Bir çok Kron kullanıcısı Kronun gitmediğinde hemfikir..

@Candan Biberci kron un tasarımı hoşuma gidiyor fakat şart değil.Aynı fiyat aralığında önerileriniz olur ise sevinirim

Forumda kronun kadrosunun,gidonunun vb. yerlerini kıran arkadaşlar var forumda.Mossoyu tavsiye ederim kadroları çok dayanıklı oluyor.

Forumda kadrosu kırık satılan cube, specialize'lar da var. Arkadaşlar kron kotulemesi forumda bir şehir efsanesine donuşmuş gibi geliyor bulundugum bölgede daha çok kron kullanılıyor ve dağ taş kullanan çok tanıyorum merdivenden inen dağ taş zıplayanlar filan akord ayarı bile kolay bozulmuyor öyle. Bende 27.5 inch xc 1000 kullanıyorum Kars Sarıkamış arası 26-28 km ortalamayla 2000 rk dolaylarında surulebiliyor. Bence kötü iki konu var kronla ilgili, biraz daha agir bir de maşasının xcm yerine mümkünse havalı filan olması iyi olurdu. Bence salcano gibi birçok markadan aynı segmentte daha iyi

Arkadaslar ben bu kronu toptan fiyatina aldim benden toptan bisiklet alan bir musterim var oda kron bayisi bende şu modeli bana getir dedim oyle

Bende 2015 kron xc1000 modeli var. Haftalık 250 km ortalamam var, işe gidip geliyorum. Çok şükür bir sıkıntısını görmedim. Ama başka marka bisiklette kullanmadım tabi...

2016 model xc 300 alınacağına 2015 xc 1000 almak çok daha mantıklı gibi geliyor bana.Teknik özellikler açısından kron kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: mhtozel
Bir Kron XC500 kullanıcısı olarak Kron'dan uzak durun derim.

Şuan sadece kadrosunu kullanıyorum. Geri kalanı değiştirdim.

@pohuman tam kron alacakken içime kurt düşürttünüz :) tam olarak nedir sorunlar bilgi verebilirmisiniz rica etsem ? Karar vermemde yardımcı olacak

Ya biz kucukken eski pusku bisikletlerle paslanmis olmus bisikletlerle bisikletim var diye havali olurduk simdi boyle bisiklet sahibi olanlar bisiklet begenmiyo ben anlar veremiyorum

• Beğen
Tepkiler: SOZUAK ve mhtozel
@c21efe bence bisikletin markasından çok modeli önemli kron için xc 150 ile xc 4000 karşılaştırılamaz. Alacaksaniz en az xc 1000 öneririm ki orta seviye bir bisiklettir oncesi alt seviyedir. Bu da aynı şekilde yansır 1000 de deore alivio kullanılırken baslangic seviyelerde altus tourney vs vardır. Salcano da ornek verirsek hector forumdakilerin kullandığı tabirler market bisikleti İGMAN orta düzey bir bisiklettir. (Ki gidon sele filan zoom markalı) bunun yanında birçok marka bisikletini çinde urettirir kron bile olabilir. Ayrıca kadro, sele , jant gidon gibi bölümler dışında kalan teknik üretim her yeri shimano veya benzer tekel firmalarındir. Sonuc şunu söyleyeyim aynakol koptu kadro gidon hala sağlam

@mhtozel haklısınız.teşekkür ederim . 2015 ile 2016 xc 1000 arasında çok ciddi farklar varmıdır bilgisi olan arkadaşlarım destek verebilirmi ?

@c21efe 3X10 vites olarak. (2015 modelde 3x9) Renklar de değişmiş tabi benim gördüğüm. Ama üstatlar daha iyi bilir tabi

2013 ve öncesi donanım olarak full alivio ve kadro double butted diye geçen iki kez dipciklenmis kadro 7005 alüminyum olması gerek yanlış hatırlamıyorsam, 2014 arka aktarıcı deore diğer donanım alivio kadro triple butted yani 3 kez dipciklenmis 7005 alu kadro, 2015 in donanımı 2014 le aynı yalnız şimdi sitesinden baktigiim ve hayret içinde kaldığım bir detay 2015 ve 16 kadro yine eski double butted kadrolar. Bu arada 2016 nin fiyat farkı gidon ve sele zozo marka ve donanım full deore olmasından kaynaklandığını dusunuyorum.

Dipçiklemenin amacı?

ghost tacana 1 29 jant aldım.Konu ile ilgilenen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için.

• Beğen
Tepkiler: Baho44
Hayırlı olsun ilk söylemem gerekeni enson söylüyorum ama bence önemli olan bisikletin ne olduğu değil ondan alabildiğin keyiftir

@mhtozel çok teşekkür ederim.sürüş deneyimlerimi aktaracağım buradan sizlere.

@Candan Biberci
hayır candan hocam bu söylediğinize xc 500 üm ve kandim adına katılmıyorum :) göbekler gayet sağlıklı ama başka bisiklet kullandın mı dersen hayır. eğimli yolda pedalsız salıverildiğimizde grup olarak yanımda yakınımda genelde kimse kalmaz mtb olmasına rağmen =) tabi kasdettiğiniz buysa ... ama yine de arkadaşa pek kron tavsiye etmem bir kron kullanıcısı olarak bu konuda hemfikiriz.
bir ikinci ve bence daha da önemlisi eğer gerçekten dağ taş gezmeyecekseniz almayıverin MTB gidin hybrit alın yada ne bileyim yol alın kalın lastik ve mtb nin maşa v.b ağırlıkları yoruyor insanı...

Geri