Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC 1000 hakkında

Lastik 8 çizmiyor fakat göbeğe oranla tellerin akort'u düzgün durmuyor diye düşünüyorum, o kadar bozuk ki lastiği sağ tarafa esnetemiyorum bile.

Gün içerisinde telleri yeniden ördürüp akort ayarını yaptırmayı düşünüyorum, gelişmeleri paylaşırım.

Tekrar teşekkürler.

Scudo
Az önce bisikleti aldığım firma ile görüştüm ve gün içerisinde bu işlemi ücretsiz yaptırabileceğim bir servise beni yönlendireceklerini söylediler, bekliyoruz bakalım.:D

Efor ve Ankara Performans Bisiklet sağolsun bu pazar gününde beni mağdur etmeden hemen derdime çare oldular.

Bulunduğum yere en yakın yetkili servisi arayarak beni oraya yönlendirdiler, gittiğim yetkili servis Saka Bisiklet ise çok ilgili ve yardım sever davranarak sorunumun ücretsiz bir şekilde çözüleceğini ve bisikletimi yarın teslim alabileceğimi belirtti.

Yorum ve yardımlarınız için sizlere de ayrıca teşekkür ederim, hayırlı günler diliyorum.:)

Ben açıkçası xc1000 kullanıcısı olarak jantlar ve tekerleri beğenmedim. Acaba üstündeki Rubena Syclla'lar ne kadar kaliteli ?

Mrb arkadaşlar,aranıza yeni katıldım..,sormak istediğim bikaç birşey var,Bisiklet den pek anlamam en son çocuk yaşlarda kullandım şimdi ise bian heves yaptım bisiklet almak için aklımda ng*650 modeli vardı ama sonrasında aklımı çelen birşey oldu,satılan yerde kronun xc1000 modelini gösterdi satan kişi ve uygun fiyata bana vericeğini söyledi ,eski bi model olduğu için bana bi fiyatta verdi..sizce aşağı resimdeki bisikletin fiyatı nekadardır,kazık mı yiyorum yoksa gerçekten uygun fiyatamı bana veriyor bunu öğrenmek istiyorum.
teşekkür ederim..

bu arada öndeki maşa kron yazıyor arkadaki çekiş sisteminde acera yazıyor ve ön direksiyondada(sanırım gidon deniliyor)kırmızı renkte bol kertenkele resimleri mevcut,sele veya diğer parçalar hakkında bi bilgim fikrim yok ama sanırım vites olarakda 21 vites demişti ama tam net hatırlamıyorum..

http://b1108.hizliresim.com/11/8/16/5610.jpg

ortadaki siyah beyaz olan model

ortadaki kadro 2009 model mosso üretimi olan sanırım. sağdaki 2011 model kadro ekipmana bişey diyemicem ama o maşalardan çok fazla performans beklemeyin. fiyatı hakkında bilgim yok ama 500 tl den fazla olmaması lazım son döviz durumları fiyatını yükseltmiş olabilir .

Bisiklet hakkında pek fazla bilgim yok bu bisiklet sizce nasıl arkadaşlar?
Kron XC 1000 triple butted 24 vites
alexrims xt 16 arka jant
rigida sphinx 19 ön jant
shimano v Fren
shimano tourney tx arka attırıcı
shimano 050 ön attırıcı
suntour xct maşa
maxxis overdrive yol lastikleri

Sizce bu bileşenler nasıldır?
Bu bisiklet hakkında yorumlarınız ne olabilir değeri,parça kalitesi,kadro kalitesi ...vs gibi. Şimdiden teşekkür ederim.

550 dolar işte, TL ye kendiniz çevirebilirsiniz. Dolar gittikçe değer kazanıyor 1 ay öncesine kadar 800 TL idi bu bisikletin fiyatı, şimdi güncel kurla 1000 lira civarıdır sanırım.

vites takımı biraz kalitesiz gibi. kron xc250 de tourney set oluyor genelde. xc 1000 kullanıcısına göre düşük gibi bence.

Merhabalar. Aranıza yeni katıldım ben. Yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum ve aklıma yatan en uygun bisiklet xc 1000 oldu. Geçen gün sirkecideki yerine gittiğimde 20'' kadro olmadığını söylediler bana. Gelip gelmeyeceğide belli değilmiş. Kron xc 1000 için 19'' kadro üretiyormu bilginiz varmı? Eğer üretiliyorsa resim atabilirmisiniz?

@Uğur Recep AKGÜL

1.86 boyum var. 77 kiloyum. 20 inç kadronun uygun olacağını söylediler.

xc 1000 18'' bisikleti 1.65 boyumla gayet rahatım...16 yaşında olduğumdan biraz büyük almıştım ileride de kullanabileyim diye..bol pedallı günler

merhaba arkadaşlar. yeni bir bisiklet almayı planlıyorum. sedona 711v almayı kesin gözle bakıyordum ama kron xc 1000 modeli de çok hoş. donanımları çok daha iyi sedonaya göre. bu modeli sirkeciden falan ne kadara alabilirim. 1000 tlyi geçermi?

gittigin dükkana bisikletcim.com da bu para de. bu paraya veriyorsanız burdan aliyim gideyim de vermiyorsanız şampiyon fenerbahce de çık :D şimdiden hayırlı olsun bol pedallar

KRON XC 1000 26"

Marka:

Kron

Stok Kodu:

XC 1000

Fiyatı:

1.190,00 TL+ KDV

İndirimli Fiyatı

822,03 TL+ KDV

KDV Dahil:

970,00 TL

Havale İndirimli: