Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC 1000 hakkında

Scudo
@c21efe
keşke istanbulda olsaydın sana 1300 liraya 3 defa bindiğim fabrika çıkışı kenda kwick nine zırhlı lastiği olan xc 1000 2015 29" satardım .Sıkıntı ne dersen bir tane 26 salcano astra 40 var ,boyum 1.75 ve 29 bana büyük geldi işin aslı,2.el kısmına da koyacağım az sonra ama eve gidip resim çekmem lazım...

@KAAN H. hayırlısı olsun .ilgine teşekkür ederim.Değerinde satarsınız inşallah

@mutludurmaz
mutlu ,yok değiller ,lastik kwick nine diye kendanın az bilinen ama çok baba bi lastiği kanımca .ben bi arkadaş aracılığı ile direkt fabrikadan aldım bisikleti ,bana bi güzellik yaptılar bu lastiği taktılar ki üretimden kalktı sanırım.İkinci el ilanlara atmaya çalışıyorum ama beceremedim şimdilik...
https://i.hizliresim.com/o7pVJ9.jpg

• Beğen
Tepkiler: mutludurmaz
@Baho44 aldığımdan beri üstündeyim.İlk gün arka lastiği bile patlattım :) bana çok hafif ve keyifli geldi sürüşü.Tabi diğer marka modelleri kullanmadığım için kıyas yapamıyorum.

@pohuman
neyi değiştirdiniz bu kadar çokmu kötü idi

Merhabalar, Kron XC500 bisikletimi yol bisikletine geçeceğim için satmaktayım. İlgilenen varsa mesaj yoluyla ulaşabilir...

@mahmutymc kadro hariç aklınıza ne geliyorsa değiştirdim(Civatalar dahil). En iyisi toplama bisiklettir. 5000TL'niz olsa bile toplamanızı tavsiye ederim. Hem kaliteli olur hemde kendiniz topladığınız için sürüş keyfi daha da başka olur.

Çoğu kişi Kron'un tasarımını ve sticerlarını beğendiği için alıyor. Bende onlardan birisi oldum malesef. Çok fazlada kötülenecek bir bisiklet değil ama daha iyisini alabilirsin.

Ben araştırma yaparken ve ağzımı açarken Kron bayisindeki TX250 disc modeli satılmış.
Aklımda yok ken biraz farkı MTB (link) modelini hakikaten çok uygun fiyata bırakıyor.
Çoğu yorumu okudum.İyi diyende var kötü diyende var !!
Diğer markaların çoğu yorumunu okudum onlara da iyi diyen kötü diyen de var.
Tamamen iyi olmayan ve hiç kötü yorum yapmayanlar ise modeller ise KARBON modelleri ( Karbon bisiklet alıp 10 bin-15 bin fiyat ödeyen kişiler zaten kötü yorum yapmazlar;););))
Malzeme olarak çok iyi duruyor.
artık araştırmakdan yoruldum valla:)
Bu bisikleti alıp geçelim olmazsa
ne dersiniz....

• Beğen
Tepkiler: bjkadirap
@mahmutymc bir aydır sizin yaşadığınız şeylerin aynısını yaşıyorum bende yeter artık alıp pedallamaya başlayayım diyerek dün xc450 sipariş ettirdim ücretini de ödeyip. bugün kron merkezden arayıp istediğim özelliklerde yokmuş size indirimli xc500 gönderelim dediler. bende kabul ettim. bir kaç güne gelir dediler. beklemeye başladım :) artık en iyi yorumu pedallayıp kendimiz yapalım :)
bu arada Kütahya'nın neresindensiniz ?

• Beğen
Tepkiler: Tutamtatar
@bjkadirap

@bjkadirap hayırlı olsun :)

bende xc 500 modelini aldım , 4 gündür kullanıyorum ve işe gelip gidiyorum çok akıcı bir bisiklet memnun kalacaksın:harika:

Kütahya merkezdeyim.

• Beğen
Tepkiler: bjkadirap
@mahmutymc

Teşekkür ederim. Bi kaç güne gelir inşallah benimki de. Tavşanlı'lıyım ben de aslen ama İnegöl de yaşıyorum. İlerde bisiklet ile gelmeyi düşünüyorum oralara umarım gelirim görüşürüz :)

Bende xc 1000 2013 model 1100 tlye anlastim cok temiz bi bisiklet cok orjinal bakimlari full sizce ?:kötü:

Geri