Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC 150 hakkında

Xc150 kadrosuna değer mi?

• Toplam katılım
    28
Çok araştırdım ettim ikinci el biraz donanımlı bisiklet bulur muyum diye ama kısmet olmadı bütçemizi aştı il dışına gönderemeyenler oldu kısmet olmadı bende sıfır bisikletleri araştırdım ve fiyat performans açısından Kron xc 150 mantıklı geldi başlangıç olarak zamanla ufak tefek eklemelerle daha eğlenceli hale getireceğimi düşünüyorum ... burdan da yardımlarını esirgemeyen Çorlu Süral bisiklet gürcan abime de saygılar gönderiyorum ...
http://img436.yukle.tc/images/603658166_10151595624408945_1770751168_n.jpg

Scudo
hayırlı olsun , önemli olan bisikleti sevmeniz. ilk etapta illaki 5000 lirarlık bisiklet almanıza gerek yok:) en güzel bisiklet kullandığın bisiklettir. ilerde daha iyileri ni kullanamız dileğiyle :)

bir süredir hem zamansızlıktan hem kararsızlıktan bisikletle ilgilenememiştim. hatta burada da konu açmıştım yardım almak için. tam bu modeli araştırırken bu konuyu gördüm. sayenizde karar verdim :D teşekkürler... iyi günlerde kullanın...

• Beğen
Tepkiler: kubilay tüney
@Aydın Demirci

XC 150 den farkını sordunuz sanırım ;

Hayır sadece kilitlenebilmesi değil , aynakolu da farklıydı .Kadronun üretim malzemesi 6061 bunlarda ; xc 250 de ise 7005 . Başka farklılık şu an hatırlıyamadım ama sanırım yoktu .

@Alican Paşayiğit

Teşekkürler , faydam olduysa ne mutlu bana :) Hayırlı - uğurlu olsun :)
Yollarda Karşılaşmak Dileğimle! ;)

hepsi de birbirinden güzel kazasız belasız sürüşler dilerim..bol pedallar... :)

• Beğen
hayırlı olsun :) emin ol bisikletini geliştirme hazır pahalı bi bisiklet almaktan zevkli :) doğru tercih :) bol pedallar :)

Başlangıç için kesinlikle güzel bir tercih. Sadece ön amortisörlü ve alüminyum bisiklet. Bisikleti kullanmak bir zevk olacaktır. İlk bisikletimde böyle bir tercih yapmamıştım. Çift amortisör ve hi ten kadrolu bir dağ bisikleti almıştım. Bisiklet kullanmak keyif yerine işkenceye dönüşmüştü. Bu fiyat aralığında alınabilecek bir kaç iyi bisikletten biri. Hayırlı olsun. Keyifli bol pedallar.

Başlangıç düzeyi için fiyat X performans açısından fiyat konusuna en uygun bisikletlerden birisi. Profesyonel bir amaç taşımadığı için Zoom marka amortisörüne ve kusurlu bulduğum bazı özelliklerine değinmeyeceğim. Başlangıç düzeyindeki bir kullanıcı iyi bakarsa uzun yıllar kullanacaktır bu bisikleti. Kazasız belasız sürüşler dilerim :)

Arkadaşlar Kron XC150 ile Kron XC 250 arasında dağ kadar olmasa bile küçük bir tepe kadar fark var.

1-Kron 150ye göre kron 250'nin kadrosu gözle görülür bir şekilde daha kalın ve sağlam.
2-kron 150'nin ayna kolu kron 250'ye göre kötü kalıyor.
3-kron 250 nin önüne de bagaj takılabilirken 150ye takılamıyor
4-kron 250 de maşanın girmiş olduğu deliğin altında ekstradan kadroyu daha da sağlamlaştırmak için kaynak yapılmış bir parça var 150 de o yok aklıma gelenler bunlar ama fiyat olarakta zaten arada neredeyse 150tl lik bir fark var kron XC150 Kron markasının en alt seviye bisikletidir.

Ben kron XC 150 ilşe 1000 kmnin üzerinde yol yaptım halen daha kullanırım bu yıl düzenlenecek olan likya Bisiklet Festivalinede 150 ile katılmayı düşünüyorum çünkü 250den daha hafif. Bana dua edinde bir sorun çıkmasın. :)

127 km ile Büyükçekmece Mimarobadan Sarıyere gittim geldi 127 kmde hiç banamısın bile demedi. ben XC500 almanızı öneririm bir alın rahat edin baya bir süre 12 taksite felan böldürün hatta.

Arkadaşlar Kron XC150 ile Kron XC 250 arasında dağ kadar olmasa bile küçük bir tepe kadar fark var.

1-Kron 150ye göre kron 250'nin kadrosu gözle görülür bir şekilde daha kalın ve sağlam.
2-kron 150'nin ayna kolu kron 250'ye göre kötü kalıyor.
3-kron 250 nin önüne de bagaj takılabilirken 150ye takılamıyor
4-kron 250 de maşanın girmiş olduğu deliğin altında ekstradan kadroyu daha da sağlamlaştırmak için kaynak yapılmış bir parça var 150 de o yok aklıma gelenler bunlar ama fiyat olarakta zaten arada neredeyse 150tl lik bir fark var kron XC150 Kron markasının en alt seviye bisikletidir.

Ben kron XC 150 ilşe 1000 kmnin üzerinde yol yaptım halen daha kullanırım bu yıl düzenlenecek olan likya Bisiklet Festivalinede 150 ile katılmayı düşünüyorum çünkü 250den daha hafif. Bana dua edinde bir sorun çıkmasın. :)

127 km ile Büyükçekmece Mimarobadan Sarıyere gittim geldi 127 kmde hiç banamısın bile demedi. ben XC500 almanızı öneririm bir alın rahat edin baya bir süre 12 taksite felan böldürün hatta.

• Beğen
Geçen Hafta Kron xc150'i uzun yol testine tabii tuttuk :) Erzurum Merkez'den Uzundere İlçesine konaklamalı şekilde gidiş-geliş yaklaşık 200 km kullandık . Herhangi bir aksamında vs. sorun çıkartmadı , bizi üzmedi :))

Bu başlıktaki kronu incelerken Sedona 701'e bakın tavsiyesini inceledim de sitede Sedona 321 Via gördüm. bu Nasıldır sizce fikri olan var mı ?

Hocam bence eğer öğrenciyim diyorsanız ki biz öğrenciler üçün beşin hesabını yaparız, bahsettiğiniz 312 via'nın özelliklerine baktım ama bisiklette yeni olduğum için Shimano modellerini yeni yeni tanıyorum bu yüzden o bisiklet sram döşeli olduğunadn yorum yapamayacağım daha iyi bilenler cevap verirler ancak yardımcı olmaya çalışayım kendi çapımda; eğer siz de bisiklete yeni başlayacaksanız ve benim gibi okula gidip gelmek ilk sıradaysa bence xc 150 en mantıklısı. Zaten fiyat olarak belki de en ucuzudur. hem 26 jant olması yokuşu çıkarken fazla zorlanmamanıza yardımcı olabilir. İleriki zamanlarda birkaç ekipmanını değiştirerek işin zevkine vararak daha iyilerini alabilir veya kendiniz toplayabilirsiniz. Bence 425 lira gayet güzel xc150 için. ben yarım saat pazarlıktan sonra 430'a indirmiştim. Tekerleri hiç yere değdirmeden hemen ordaki bir asfalt lastiği ile de değiştirtebilirsiniz. o zaman biçilmiş kaftan olur. benim kanım böyle. eğer söylediklerimde bir yanlışlık varsa çaylaklığıma verin, yardımcı olmak isteyen bir acemiyim iyi pedallamalar :) bu arada eğer xc150 alacaksanız 20" alın derim, ben de sizin boyunuzdayım 18 mi alsam 20 mi alsam diye çok düşündüm ancak düz yolda süreceğim için 20 aldım, şuan çok rahat.

@ali şahinn
540 tl ye kron xc250 alacağına baan kalırsa şu: (link) salcanoyu ala nakitte 550 tl falan olur hani xc250 den daha iyi bir bisiklet vites sistemi olsun maşa olsun.

İki hafta oldu uzun araştırmalardan sonra 530 tlye xc150 disk fren siyah/kırmızı aldım.Bisiklet bence tam bir fiyat performans ürünü.Oldukça hafif,donanımı yeterli seviyede,güzel,çok şık ve çok karizma bence.Yolda bakan bir kez daha dönüp bakıyorTek eksiği kaliteli bir amortisör,onu da ileride halledicem.Youtube'de videosu var izlemeni öneririm.Ben şiddetle tavsiye ederim.Normal kullanım amacı için bisiklete servet ödeme.Saygılar

Hayırlı olsun bende Sedona 731 alabilirim belki. bakalım

bende sedona 741 var bi kere maşayı kilitlemedim çokta gerek yok

Geri