Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC 150 hakkında

Xc150 kadrosuna değer mi?

• Toplam katılım
    28
Bence kırmızı al,kırmızı reflektörlü bantta yapıştırırsın uyumlu olur.

Scudo
@Umut Kılınç37

Öneriniz için teşekkürler :) fakat sanırım çoğunluğun dediğini yapacağım, yani beyaz alacağım.

Aynı bisikletten bende de var ve çok memnunum dostum.Sorularını kısaca yanıtlayayım.
Lastikler çok kalın bencede hızı çabuk kesiyor yol lastiği yada daha dişsiz lastik alırsan hızlanırsın emin ol.Ama yol tutuşun zayıflar
Kadro geliştirmeye açık mı derken ne kastettin anlamadım ama her türlü modifikasyonu yapabilirsin.Amortisör,gidon,sele...Herşeyi değişir.Cüzdana bakar bu iş:))
Vites geçişlerim benim gayet düzgün ve sessiz sende bir sorun olabilir.Ama gene de memnun kalmazsan max40-50tl ye çok iyi bir shimano arka vites alabilirsin
Ön balataların sürtmesi ayarlanır benimkiler de öyleydi.Pişman olacak bişey yok.Disk fren her zaman daha avantajlıdır bence.Havası bile yeter
Umarım biraz yardımcı olmuşumdur.Saygılar

• Beğen
Tepkiler: bkagan
Turhan bey gerekeni söylemiş gibi... ufak tefek sorunlardan yılmayın o sizden korksun.. :) keyifli sürüşler...

Arkadaşlar bende xc 150 almayı planlıyorum. Ama mekanik diskmi olsun v-fren mi olsun karar veremedim. Mekanik diski hep kötü diyorlar. Ama biraz seviyorumda. Disk alsam v-frene geçebilir miyim?

Merhaba arkadaslar. Gecende kron xc150 yi inceleyip fiyatini sormaya gittim. 570 lira dediler. Cocuk kandirmaya calisiyor buradakiler. Sizce o kadar eder mi ya hevesim kacti vallahi ;)

Sizi kazıklamaya çalışmışlar. XC150'nin piyasası 450 TL civarı.

XC150 450 tl civarı .... XC250 ise 640-680 arası...

@Buğra Kaan

XC 250 540-580 TL arası, 640-680 değil.

@Huseyin Duzgun
Böyle sonradan görme amatör biskletçilerle ticaret yapmayacaksın. Çok daha profesyonel fıyatları sabit hesaplı müşterıyle bırebır ılgılenen deger veren tüccarlarla iş yapacaksın.. Aksı taktırde sahtekar satıcıları odullendırmış olursun... baktın erzıncanda yok mu demokrasılerde care tukenmez arkadasım sen de ınternetten al. erdoğanlar bısklet, sundu bisklet, ykbike.com gıbı guvenılır yerler var...

Cok dogru soyluyorsun vallahi :)) Evet care tukenmez ben de bu verdigin internet sitelerine bakacagim. Cok tsk ilgilendiginiz icin

Nette kargo dahil 450'ye gönderen var. Dükkandan nakit 400-450 arası alınır.

@Huseyin Duzgun
Dostum ben kargo dahil 450'ye aldım performans bisikletten. Tavsiye ederim.

Bu yılın xc 250 ve üzeri modellerini test etmedim ama xc 150'lerde özellikle jant göbeğinde , aynakolda sorun eksik olmuyor . (Kimi kullanan arkadaşlarda herhangi bir sorun yaşamadıklarını söylemişlerdi . Şans meselesi sanırım. :) )

Limitleriniz doğrultusunda daha iyi modeller almanızı öneririm ; XC150'leri alalı aylar oldu elbet iyi-kötü yanları var yalnız uzun süre test etmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki 100-200 lira üstüne fazla verin daha iyisini alın . :) Ürünü alırken sadece kadrosuna para vermiş gibi olduk sanki :)

@Kubilay Tuney

xc250 önerirmisiniz.... :) bir de özel mesajınız var...

• Beğen
Tepkiler: kubilay tüney
Merhabalar,
Kardeşim için bisiklet almayı düşünüyoruz. Kardeşim 13 yaşında, 1,60 cm boyunda, 40 kilo, bacak boyu 90 cm. Alacağımız bisikleti uzun süre kullanmasını istiyoruz. Ergenlik döneminde boyunun uzayacağını da göz önüne alarak tavsiyede bulunursanız sevinirim. Araştırmalarım sonucu başlangıç için Kron XC 150 almanın uygun olduğunu düşünmeye başladık. Sizin tavsiyeleriniz ne olur? Artı ve eksileri nelerdir? Kocaeli Gebze'de oturuyoruz. Kron XC 150 alırsak nereden almalıyız? Teşekkürler..

Merhaba,

Forumda okuduklarım kadarıyla Kron xc150 kullanan yada önceden kullanmış çok arkadaş var.

Genelde makul bütçeyle başlangıç için tercih edilen bir model.

Kron xc150 diye aratırsan faydalı bilgiler bulabilirsin.

Başlangıç için iyi bir bisiklet ama üzerinde yapılacak ufak tefek değişikliklerle başlanıç bisikleti olmaktan çok "üst düzey " kadar olmasa elle tutulur performans sağlanılabilir. Forumda da birkaç arkadaş ben de dahil olmak üzere ciddi değişiklikler yaptık. Tabi ki olay maddiyat meselesi ben ileride almak zor gibi göründüğünden bazı değişikliklere gittim...

570 lira nedir arkadaşlar...Ben modifiyeyi severim misal XC 250 ile bazı şeyler aynı olsun (sonradan tabi param çıkışmadığından xc 250 alamadım ) diye değişiklikler yaptım o kadar tutmadı.

Geri