Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC 150 hakkında

Xc150 kadrosuna değer mi?

• Toplam katılım
    28
@muhammet tasdelen

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=122378
şuradan da görebilirsiniz birkaç fotoğrafını. kendi bisikletim diye söylüyorum mükemmel :)
henüz yolda bırakmadı, sorun çıkarmadı... aradaki farka kesinlikle değer.
birkaç hafta önce alsaydınız keşke bir de :D 75tl worldpuan da veriyordu, 595tl'ye geliyordu iyice.

bu arada kargo ve kurulum ücreti de yok, park ayağı vs. de yanında geliyor. yani 670tl ver bin üstüne git. kullanıma hazır...

Scudo
Samsundan alacaksan Mert. Bir kaç yer var uygun fiyata bisiklet alabileceğin istersen. Özelden yerlerini tarif ederim.

@Ahmet Can KÖKSAL

isimleri karıştırdınız sanırım.

Ahmet can bey özel mesaj yada facebook/muhammetasdelen adresime direkt mesaj atarsanız çok sevinirim.
Şimdi kendi telefonuma geçtim daha sağlıklı yazabilirim, ilk önce hafta sonu 3+3 km dershaneye gidip gelmek önceliğim (Ailemi ikna etme bahanem, maksat 2 teker sevdası) çünkü toplu taşımadan nefret eder hale geldim. Bunlar başlıca siyasi sebeplerim :) hemen hemen her akşam 15 km yakın sürerim diye düşünüyorum, hepsiburada 12 ay taksit ile bisikleti 55 tl gibi rakama bize ulaştıracak.Şimdi tedirgin olduğum husus, bisikletler ellerinde kaldığı için ucuz ya sıkıntılıysalar? Bisiklet bana demonte geleceği için sadece tekerleri mi demonte olur yoksa vites fren teli de mi? Astro 270 mantıklı duruyor, xcden astroya yöneldim şu an :) yorum yapan arkadaşlara teşekkürler...

@muhammet tasdelen

sıkıntı yok, 2012 model bisiklet fazlasını bitirmeye çalışıyorlar. ama kargoyu teslim almadan kontrol etmenizde fayda var, yolda darbe alabilir. bir arkadaşın maşası kırık gelmiş mesela, servis tutanak tutmuş değişim için. onun haricinde forumda bayağı alan oldu bu astrolardan.
2014 bisikletler gelecekken 2012ler tabiki bir şekilde satılmak istenecek, aynı fiyata olsa kim alır 2012leri? ellerinde kalma sebebi üretim fazlası olması.

zaten size bisikleti gönderen salko bisikletin kendisi. salcano'nun deposundan size kargolanıyor. hepsiburada sadece faturayı kesen firma. yani 2013 bisikletler nasıl saklanıyorsa 2012ler de tamamen aynı şartlarda saklanıyor.

çoğu kısmı kurulu oluyor, ön tekerlek-gidon vs. demonte halde oluyor ancak kurulumu servise yaptırmak zorundasınız. yoksa garanti konusunda sıkıntı yaşatabilirler... 10 dakika civarı bir süre alıyor en fazla kurulum işlemi.

bir sorun da renk olarak ne seçerseniz seçin şansınıza çıkıyor, istediği renk kadro alan çok az. çoğu kişiye(ben dahil) farklı geldi.

Astro güzel, 29" keyifli.. acera mantıklı ama 29" o kadar yaygın değil, lastik bulması zor, bir 26" kadar çeşit ve fiyat bulmak kolay değil. Birde özel orum denen jant seti gerçekten özel, akordunu herkes yapamıyor. 29" engelleri daha kolay aşıyor ama manevradan kaybediyor. Eğer kullanım alanınız daha çok arazi değilde şehir içi olacaksa o zaman 29" mantıklı, fakat bu seferde 2.2 lastikler 29" avantajını alıp götürüyor. Sanırım bu nedenle 2. El 29" ler bayaa uygun.. birde 29" de 27 vitesi düz yolda sonuna kadar zaten kullanamazsınız, en azından yüksek kadans ile sürekli bir tempoda(profesyonel olmadığınız için söylüyorum) tavsiyem 26" veya 28" bisikletler yönünde olacak..

@Mert C.
Mert bey bilgiler için teşekkür ederim kampanya güzel yeni haberim oldu paraf kredi kartını bekliyorum 1.5 haftadır. Aslında iyi oldu geç geldiği yoksa xc alacaktım. :) 2 km ötede bayi var orası halleder monte işini bir sorayım.

Meraba Abilerim Ablalarım ve Kardeşlerim ben yazın almıs oldugum kron xc 150 yi satmakta kararsızım yenı bısıklet alıcam 1000 - 1200 arası kronun üstüne setler maşa felan mı eklesem yoksa yenı bısıkletmı alsam kron xc 150 kadro su saglamlıgı felan nasıldır bi bilginiz varmı cevaplarınız için simdiden tesekkür ederim ...

upgrade masrafına değmez derim sat upgrade ediceğin parayıda koy üstüne yeni bisiklet al

Ben mtb ye gecen sene basladım ksura bakmayın upgrade ne demek . :D

Ben kesinlikle satmanı öneririm . Sonuçta kronun en alt seviye bisikletidir. Üstüne para harcamaya değmez.

@capanenes
Upgrade yükseltmek demektir. Türkçesi varken onu kullananlarıda kınıyorum.

@capanenes

En uç bütçeniz nedir. Bisikletin satıldığını varsayarak.

Bisikleti satmalısın.Daha da iyi bir bisiklet alma şansı doğabilir.

1000 tl ye çok iyi bisikletler alınır. Acele etme formu incele biraz öyle karar ver

Merhaba arkadaşlar ben bisiklet sporuna yeniden başlamak istiyorum ve görsel olarak ve fiyat açısından KRON XC 150 kafama yatan bir bisiklet fakat bu konuda tecrübeli olan arkadaşların değerli fikirlerinden yararlanmak istiyorum.. hafifi eğimli ve engebeli arazide kullanırken sıkıntı yaşarmıyım acaba asfalt yoldada kullanıcam tabiki amacım hafta sonlarında spor ve stres atmak için kullanmak istiyorum.bisiklet almak istememin bir sebebide birazda kilo vermek olduğunu saklamamalıyım :Dyardımlarınızı bekliyorum:evil::evil:boyum 1,70 ve 82 kiloyum bana uygun olacak bisiklet boyu kaç olmalıdır acaba .

Alınabılır ama bazı yerler yuksek fıyat verırse alma . Hem sezon sonu daha ucuz olması lazım . Amac kilo vermekse yuruyus + dıyet daha yararlı olur bence . Bisiklette kilo vermeye yardımcı olur . dusuk modellerde dısk fren sorunlu oluyor dıyorlar eger cok lazım degılse dısk fren , v frende ıdare eder ya da fıyatı uygun olursa hıdrolık frenlısıde alınabılır .

Emre kardeşim bir yer 450 TL fiyat verdi ve ama adamın elince yokmuş 1-2 ay sonra gelir diyor. bir yerde 525 TL dedi V frene bende zaten V fren istiyorum disk frenler için baya birşeyler okudum olumsuz yönden.şimdi açıkcası bu fiyatlarda birşeyler bakıyorum çünkü hem yeni başlayacam hemde tecrübe açısından ama gönlümde yatan meridanın crossway modelleri çok güzeller

Geri