Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC 250 hakkında

2013'de de çok büyük bir değişiklik yok, aynı zoom marka maşa kullanılıyor, aynı sıkıntılar aynen devam.

Scudo
Merhaba arkadaşlar bu aralar 500-600 lira civarı bi kron bakıyorum kron150-250 hakkında fikri olan varsa yazarsa sevinirim...

salcano astronun hangi modelini önerirsiniz v fren ve sadece ön süspansiyon arıyorum birde kars bölgesinde bakım desteği bulabilmeliyim..

bak şua bisikleti (link) çok rahat 600 tl ye alırsın kars merkezde salkanonun serviside var zaten kron xc150 ve xc250 den çok iyi bisiklet kilitlemeli maşası var suntour kronda kendi üretimi olan kron neo maşa. karonu alacağına salnaoyu al derim

• Beğen
Tepkiler: ilker akkaya
başarılı bir bisiklet gibi görünüyor fiyat olarak daha uygun bir bildiğin bisiklet varsa yazarsan sevinirim ilgine teşekkür ederim değerlendircem ...

Donanım olarak Shımano'da Acera - Sram'da X4'den aşşağısını alma.Gerisini zamanla değiştirirsin(maşa-jant) yada işini görür.

500-600 liraya alabileceğin ve ileride donanımını yükseltebileceğin bir bu var bir de Sedona 701 var, ama sen Kronlar'dan birini sormuşsun. Kron'un maşasından memnun kalan da var memnun kalmayan da, ben xc750'nin maşasından gayet menunum mesela, benim söyleme amacım kilitsiz olduğu, ilerde kilitli iyi bir maşa alırsın. Bu modeller arasında hidrolik frenli iyi bir bisikleti 600 civarında bulursun. İlerde daha iyi bir bisiklete çevirmek istersen fazla zarar da yapmazsın.

• Beğen
2. el bi bisikleti yorumlayacak kadar profesyonel diilimki keşke olsaydım..

Çevrenizde anlayan insanlar yokmu? illaki bulunduğunuz yöre'de ve ilde bisiklet satan yerler vardır.yoksada yakın çevre illerde bulunuyordur.2.el bisiklet alırken kadro ezikmi,vurukmu,kaynaklımı vites geçişleri ne durumda,frenlerin durumu nasıl gibi vb ilk etapda;sonra donanımlar hangi model ilerde dahada yükseltilebilirmi bunlara bakacaksınız yada sorup öğreneceksiniz.ve en önemlisi nerde ve ne amaçla kullanacaksınız.

kron xc150 sakın alma derim 1 hafta önce deneme fırsatı buldum çok hantal bir bisiklet bence bir iki hafta forumda takıl aklında net birşeyler oluşacaktır emin ol:))

• Beğen
eger bu ise ilk defa giriyorsan benim gibi... bisiklet almak cok zordur. cok cesit cok ve farkli farkli yorumlar bizim gibi acemi deneyimsiz bisikletcilerin kafasini cok karistiriyor haliyle birde butce kisitli olunca secim yapmak cok zor. ben artik arastrmaktan basim agridi ve 2013 kron 250 aldim. herseyi gayet iyi yalniz vites gecislerinde bir kararsizlik oluyor bazen bunu bisikletciye sordugumda (bisikleti aldigim yerden farkli bi bisilletci) bisiklet yeni oldugu icin o zamanla oturur dedi. benimde icim rahatladi acikcasi.

Ben de 2013 xc 250 var 510 km oldu su an icin fren papuclarinin surtmesi haricinde bi sorun olmadi aldigim yerdende gayet memnunum en ufak bi sorun olurrsa goturuyorum ilgileniyorlar. Genelde masa ile ilgili sikinti soyluyorlar ama ben henuz birsey yasamadim. On masanin ust kismi goruntu itibariyle 2012lerden degisik ama icerrik olarak ayni mi degil mi bilmiyorum.sonucta 550 -600 tl lik bisiklet cok zorlanmaya gelecek bi bisiklet degil. Tabiki iyi bi amirtisor ve fren takimiyla bu sorunda ortadan kalkacaktir.baslangic icin ideal makul fiyat

İki hafta oldu uzun araştırmalardan sonra 530 tlye xc150 disk fren siyah/kırmızı aldım.Bisiklet bence tam bir fiyat performans ürünü.Oldukça hafif,donanımı yeterli seviyede,güzel,çok şık ve çok karizma bence.Yolda bakan bir kez daha dönüp bakıyorTek eksiği kaliteli bir amortisör,onu da ileride halledicem.Youtube'de videosu var izlemeni öneririm.Ben şiddetle tavsiye ederim.Normal kullanım amacı için bisiklete servet ödeme.Saygılar

@Turhan Atakankatiliyorum bende.ortalama bir bisikletle başlayabilirsin.845 lira seni yormazsa giant snap al

@onur ö
Bisikleti aldığım bisikletçide aynisini dedi.tavsiyesine uydum

Geri