Scudo Sports

Kron XC 4000 kadro çatladı

kadroyu aldığımdan bu yana 4200 km kullandım,kullandığım süre içersinde de fazla zorlamadım,öncesinde bir problem olsaydı fazla geçmeden ortaya çıkardı diye düşünüyorum,sürekli uzun turlarda kullandım,bir çizik çatlağa sebep olacaksa...bilemiyorum,bisikletim benim için çok değerliydi,uzun zamandır bisikletsizim,hepimiz bu durumun nasıl bir şey olduğunu az çok tahmşn edebilirsiniz,yarın firmanın eline ulaşacak kadro,gelişmeleri paylaşacağım.

Scudo
Bu örnek iyi oldu,kadro bugün firmaya ulaşmış olmalı,bir iki güne durum kesinlesir.

bayramdan bugüne bekliyorum,yarın inceleneceğinin haberini aldım,sanırım yarın kesinleşecek.

dostum gözün aydın kadronu değiştirmişler :) yalnız kadrodaki o çatladğı ben göremedim sen nasıl gördün anlamadım

• Beğen
Tepkiler: Eren Yoloğlu
siz haberi nereden aldınız,daha kimseyle paylaşmadım :) dikkatliyimdir biraz ;)

@eren yoloğlu
şimdi bizde merak ettik nasıl değiştirdiler..:) Paylaşırsanız bilgi niteliğinde olur malum elimizde 2006 kadro var çatlasa bir yol haritası lazım bize...

edit: birde hangi modele hangisini verdiler yazarsanız dahada seviniriz..:)

• Beğen
@eren yoloğlu

hayırlı olsun ;)

XC4000 kullanıcısı olarak Efor Bisiklete teşekkürler müşterisini önemseyen bir firma

• Beğen
@Mustafa Acar

bir kron bayisiyle görüştüm,kadro istanbula gitti,incelendi ve sonuçlandı...

Geçmiş olsun gözünüz aydın. Bu arada o çatlaklıkla dönüş yolunu göze alıp binmeniz de büyük cesaret. Ben olsam elime alıp başlamıştım yürümeye :)

• Beğen
@eren yoloğlu

efer bisikletteki arkadaşlar benim hemşerim aynı zamanda müşterimdirler siyah beyaz xc 4000 areıyodum bi arkadaşıma o yüzden dikkatimi çekti hatta 150 liraya satarım sana diye şakada yaptılar

• Beğen
yeni kadronuz hayırlı olsun bir resim alabilirmiyiz hagi yıla ait kadroyla değiştirdiler hangi modelle değiştirdiler detaylı bilgi alabilirmiyiz

• Beğen
Dönüş yolunu bisikletle yapmadık,sadece ordu'ya varmamıza 70 km kalmıştı,bagajımı arkadaşıma verip 70 km boyunca ayağa kalkmadan,yüklenmeden sakin bir şekilde gittim,farkmeden önceki 130 km'nin yorgunluğunu da katıp 70 km sadece oturarak ve moral bozuk bir şekilde gittim.

Aslında kadromu geri almayı çok isterdim,birçok anısı var,alıp duvara monte edip bakıp bakıp içlenirdim :) ama biraz zor sanırım.

Yeni kadro elime ulaşmadı,yarın gelir diye umuyorum,geldiğinde fotoğrafları paylaşacağım.

bu kron belki firmaya 100 200 lira kaybettirdi ama getirisinin çok fazla olacağı kesin, reklam boyutuda çok fazla:) Geçen günlerde sedona kullanan bir arkadaşımız 2.5 senelik kadrosunu kırmış ve sedona garantisi son bulduğunu ve değiştiremeyeceklerini söylemiştir, bu durumda sedona sahibi arkdaş artık sedonayı tavsiye etmeyecek ve kendiside kron gibi firmalara yönelicektir. Bence ticaret böyle yapılır sattığı malın sonuna kadar arkasındalar teşekkürler kron :)

Evet size katılıyorum,gerçi ellerinde 2007 kadro bulunmadığı için biraz fark istediler,fark alınmamalıydı diye düşünüyorum ama yine de yapıcak bir şey yok.Biz,bisikletçiler olarak destek konusunda birbirimizden hiçbir şey esirgemeyiz ama firmalardan bunu beklemek...Yine de ilgilendiler,kadrom geç de olsa gelecek,bugün elime ulaşması lazım.

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Arkadaşım kadronun değiştirilmesine sevindim, yeni kadron hayırlı olsun, yeni kadronun fotoğraflarını bekliyoruz...

• Beğen
şuan kargocuları bekliyorum,bir aksilik çıkmazsa bugün fotoğrafları paylaşacağım.

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Geri