Aldığım ilk Kron'u çok severek ve zevkle kullandım,beni tanıyan tüm arkadaşlarım da bilirler bisikletimi bisiklet gibi değil arkadaşımmış gibi sevdiğimi,kadromun ilk çatladığı anı şimdiki gibi hatırlıyorum,Trabzon'dan Ordu'ya doğru yola çıkmıştık,130. km'de fark ettim,daha 70 km vardı,başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldum,herkesten duyduğum,bildiğim gibi Efor Bisiklet malının arkasında durakcaktı.Sonuçta ben o bisikleti hiçbir zaman amacının dışında kullanmadım,satın aldığım zaman oldukça inceledim,vuruk çatlak gözüme ilişmedi,oje ile bayanmış birkaç yeri vardı,albenisini artırmak için yaptıklarını düşündüm.Bana o kadroyu göndermekle kesinlikle zarar etmediniz,beni bisikletsiz bırakmayışınız başkalarının Kron'u tercih etmesinde büyük rol oynayacak.Sönmez Bey'in uyanık diyerek kimleri kastetdiğini bilmiyorum ama eğer şayet onlardan biri ben olarak görülüyorsam 100 lira karşılığında almış olduğum 2009 XC 4000 kadronuzu firmanıza hemen yarın gönderebilirim.Çünkü bisikletime bindiğim her an rahat olmak istiyorum,kimsenin beni fırsatçı olarak görmesini istemem ve kadroyu size gönderdikten sonra da alacağım kadro 2007 xc 4000 olacaktır.İlginizden dolayı size ve firmanıza teşekkür ediyorum,iyi akşamlar.