Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron Xc 4000 Special Machine

Kadro satışı yapıldı.Maşa da satılık şuan.
Boşta duruyor.Detaylı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz.

Teşekkür ederim.
Selamlar ;)

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Scudo
bisiklet çok güzel olmus . bence dual vites fren kolu kullansan çok daha hoş olabilir. ben dual kontrolden vazgecemeyenlerdenim de :)

• Beğen
Tepkiler: Ali ERTURAN
Epicon maşa çok güzel durmuş bisiklete beyaz sele borusuda çok güzel olmuş güle güle kazasız belasız kullan inşalah :)

• Beğen
Arkadaşlar keşke yorum yaparlarken son sayfayı da okusalarmış

• Beğen
@sahin özoy

Zaten 8li sistem dual kollardan ki orta seviye bir model işte.Ayrıca bisiklet çoktan dağıldı, parçaları satıldı.İlk sayfayı okusaydınız anlardınız.
Ayrıca teşekkür ederim.
Selamlar :)

@Berk KIRNALI

Maşa güzel durduğu kadar iyi bir performansa sahip.Herkese tavsiye ederim :)
Yalnız bu bisiklet artık yok, parçaları satıldı.
Teşekkür ederim.
Selamlar :)

@M.Burak KARADAĞ

Bizim milletimizin okuma alışkanlığı yok kardeşim.Son sayfa değil ilk sayfadan biraz okusalarmış anlarlardı zaten.
Hatta dün bir olay oldu okulda.Okula girmek isteyen kişi kapıya vuruyor, tam önünde de ipi çekiniz yazıyor ama okuma gibi bir lüksü olmadığı için insanların kapıyı sallıyor, zorluyor öyle :D

• Beğen
Tepkiler: Berk KIRNALI
güzel bisiklet ön fren mekanikmi ?
birde jant çemberinin markasını söylermisiniz.

Evet mekanik disk frendi.
Frendi diyorum çünkü bu bisiklet aylar önce dağıtıldı ve bir kaç parça değişimi yapılıp satıldı.
Jant çemberleri de Weinnman Da19 olması gerek.

Selamlar.

Bisiklet dünyasına yeni adım atacam. Ancak araştırmam sonucu xc4000'e karar verdim. Ancak donanımının standart olmadığını gördüm.
Şu bisiklet 800TL'ye uygun mu tavsiye eder misiniz?

(link)

Mavi renk kadroya çok yakışıyor. Ben de mavi renk kadro aradım ama bir sonraki bisiklete inşallah.

Geri