Ya şimdi benim bir şey söylememe gerek yok açıkçası, çünkü buradaki herkes aynı bilince sahip, verilmesi gereken cevabı da herkes vermiş.
Bizde XC150 ile başladık, biz de arka göbek milini herkes gibi kırdık ve o vesileyle yükseltmeye başladım.
İlk aldığımda benim için Dünya'nın en iyi bisikletiydi ve hala daha öyle
Verdiğim paranın karşılığını başka hiçbir türlü daha iyi bir biçimde geri alamazdım. Hayatım boyunca bu kadar şık bir bisiklete binmemiştim, hayatım boyunca hiçbir bisiklet beni bu kadar mutlu etmemişti. Hayatım boyunca hiçbir bisikletle bu kadar havalı olmamıştım. Görenler anlıyordu iyi bir bisiklet olduğunu.
Daha sonra vites - çekiş - fren sistemini değiştirdik çünkü bisiklet ile az çok tecrübe edinmiş, yolların tozunu yutmuştuk bir miktar. XO kollar, HD frenler falan çok hoş gelmişti.
Ve o beğenmedikleri XC150 model kadro ile atlamadığım yer kalmamıştı, maşada boşluklar oluşmaya başlamıştı darbeden ve HD frenlerden ötürü.
Son aşamada ise bisikleti karım gibi sahiplenmiş ve ona göre harcamalar yapmaya başlar olmuştum. Ve farkındaysanız halen daha XC150'nin gidon ve selesini kullanıyorum.
Bisikleti, sahip olunan kompanentlerden ibaret sananlar ile muhatap dahi olmamanızı tavsiye ediyorum.
"Yahu bize diyorsun ama sen de ucuz bisiklet kullanmıyorsun" diyenler olacaktır
Daha önce de söylediğim gibi artık karım gibi ilgi göstermeye başladım. Evleneceğiniz bayanın güzel ve güvenilir olmasını beklersiniz haliyle. İlk yokuşta beni yarı yolda bırakmasın diye tüm bunlar
XC150 bile seni yarı yolda bırakmaz ancak o, XC150'yi aşağılayan arkadaşların yokuş aşağı rampada bile seni bırakırlar, onlardaki karakter o kadardır.