Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC150'yi aşağılama

Kardesim mesele pedallamak degilmi..gerisi teknolojik farkliliklardir,, bu iste butceye bakar..soz konusu olan bu bisiklete burun kiviranlar doyuma ulasanlardir..unutulmamasi gereken sey ise, bu bisiklete ulasamayan bir cok bisiklet sever var bence.

Scudo
Bundan 3 sene evvel Xc150 sahibiydim. Gönlüme göre birçok mofidiye yapmıştım ( Aynakol / Maşa / Ön Vites / Lastikler / Elcikler ) o bisikletle turlara çıktığımda beraber turladığım arkadaşlarımın üst düzey bisikletlerinden daha dikkat çekiyordu. En kötü özelliği bana göre ön vitesin shimanon en rezil vitesine sahip olmasıyla zamanında Zoom maşa kullanılmasıydı. Maşanın boşluğu vardı ve ses yapıyordu ama sadeliğini hala arıyorum çünkü müdahalesi bakımı çok basit. Aşağılayanların maksadını egodan başka birşey olmadığını düşünüyorum
Sürün gitsin kendinize göre ekleyin sökün takın çıkarın...Kime nee

Ucuz olsun. Bozuldumu hooop yenisini tak... İşte bu kadar... :) 10.000 tl lik bir bisikletin gittiği yolu bunlarda gidiyor.. Emin olun hiç bir fark yok. Üst düzey bir meridayla yol yapma fırsatım oldu... Hatta ve hatta özel toplama bir bisikletle ( yaklaşık maliyeti 17.000 tl ) yol yapma fırsatı buldum... Ve şu an 1500 tl ye aldığım kron ile yola gidiyorum... inanın hiç bir fark yok... s,z bakımlarını güzel yapın zamanında yapın, yağlamalarını yapın geresi zaten gelir... keyfini çıkarın... kronu aşağılayan adamda belli ki kron kullanıyor muş :)

Şimdi tur öncesi toplantı alanında dönen muhabbetlerden biride bu marka olayıdır. İster istemez iş dönüp dolaşıp bir trek madonelere, bir look lara, s works lara gelir. Bunun temelde bir sebebi insanların bu gibi şeylerle kendini ifade ediyor oluşudur. Ortalama bir bisiklet sürücüsü neyden bahsedecek yine ortalama bir bisiklet kitlesi karşısında. Varlık felsefesinden veya keynesyen ekonomiden bahsedemeyeceğine göre konuşma bu mecraya otomatikman kayar. Sonra bir yazar çizerin de bahsettiği üzere kendisinden özellikle ve bilerek bahsetmekten kaçınan insan dünyanın en sefih tipidir sözüne istinaden böyle bisiklet çevresinde, aslında gizli atıflarla bir üstünlük haline işaret eder gibi bu muhabbet uzar gider. Bizde ufaktan böyle hareket yoklarız kendimizce işte teknik bir iki terim ile bisikletimize methüsenada bulunuruz. Bırakın kendi çapımızda eğlenelim bisikletten gayri neyimiz var yahu bilmem anlatabildimmi.

• Beğen
Tepkiler: ismailerduran
8 yıldır xc1000 sahibiyim. Şehiriçi, şehirler arası, asfalt, toprak ve aklıma gelmeyen başka yollarda binlerce km yaptım, şimdiye kadar beni birkaç lastik patlağı dışında yolda bırakmadı. Onu da lastikleri maxxis zırhlı lastikle değiştirerek hallettim. Bunun dışında, her 1000 km de düzenli bakımlarını yaptırmakla beraber bir kaç aksesuar dışında hiçbir parçasını değiştirmedim. En son bakıma gittiğimde zincirin ve rublenin değişmesi gerektiğini söylediler ama yolda bırakana kadar devam dedim ve üzerine yaklaşık 500 km daha yaptım. Kısacası tereddüt etmeden kron markasını tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: ismailerduran
@T.T

Geçerli bir sebep gösterebilir misiniz?

kardeş takma bende xc 100 var çok beğeniyorum xc 150 daha iyidir tak 21 ' e solla hepsini :)

• Beğen
Tepkiler: JQ3800
bendede xc var. bu bisikleti acilen değiştirme sebebi nedir merak ettim doğrusu. yağmurda filan kalınca eriyormu napıyor.. neden yani...

Bende de KRON XC 150 var ve gayet memnunum tamam giriş seviyesi bir bisiklet ama MTB yapılır tura çıkılır ekipmanı topla 0 sıkıntı kimse de aşağılamıyor :):):) Bence siz kimsenin lafına bakmayın pedala devam20170812_220250[1].jpg

Ben bu xc 500 ü gördüğümde çok etkilendim. Tabi aldım. Sonraları 1-2 kişi almasaydın, kadro kırıkları oluyormuş duyduk, merdivenden atlarken kırmışlar vs. diyen oldu, ama görüp çok beğenenlerde oldu. Herkes bir şeyler söyler. Kimse için yaşama kendi duyguların için yaşa. zevk alarak kullanılan bisiklet dünyanın bence en iyi bisikletidir. aldığımdan bu yana 2 ay oldu ve 400 km yi aştım. Dağ, bayır, toz, toprak, asfalt, patika girdim çıktım, düştüm, takla attım bana mısın demedi. Tabi bisiklet çizilir boyası atar lastiği patlar. Acaba bisikletime bir şey mi olacak diye korkarak kullanacaksak keyfe kederden başka bir şey olmayacaktır. Gelelim olumsuz yorum yapan bir kaç kişiye; bence benim bisikletim onlarınkinden daha güzel. Ben seçtim, ben aldım, ben biniyorum. En önemlisi yaptığım işten keyif alıyorum. (En sevdiğim renkler: Siyah&Beyaz :))

IMG_7112 - Kopya.JPG IMG_7090.JPG

Geri