Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron XC300 vs. XC500

Teşekkür ederim. En kısa zamanda gelir inşallah da alırım hemen. Siz ne yaptınız aldınız mı?

Scudo
@turkkeyp yok abi almadım ben daha bakınıyorum bende birkaç yerden cro 710 fiyatı aldım 1400 felan dediler nakitte indirim yaparız dediler diğer taraftanda ikinciel carraro crp710 ile rockrider 8.1 kovalıyorum şimdilik beklemedeyim :) Crp 710 aldığında beni bilgilendirirsen sevinirim :)

xc 500 tabiki mantıklı düşünülürsde 500

@Selim Yapıcı teşekkür ederim. sizede hayırlı olsun. kazasız belasız inşallah.

fakat ben aldığım akşamın sabahında düştüm. :islik:

@turkkeyp Bende iki kez düştüm birincisi belediyenin sahil yolunda boru geçirmek için açtığı çukura düşüp takla attım(gece görmedim). İkincisi yağmurlu günde yaklaşık 5 km/h ile giderken ön teker kaydı ve bu olay maltepe sahilde yeni yapılan mavi bisiklet yolunda oluyor. Kaldırımdan daha kaygan bisiklet yolu. Bizi öldürmek istiyorlar herhalde

@Selim Yapıcı geçmiş. Olsun. Yağmurda düştüm bende. :) Artık ıslak yolda çok daha dikkatli gidiyorum.

@turkkeyp Teşekkürler sizede geçmiş olsun :) Yağmurda iki kat daha kaygan oluyor lastikler ön freni sıkarken dikkatli olmak lazım :)

(link)

Üzerinden zaman geçmiş ama %20 indirimle beraber 520 dolara geliyor. Bu bütçede olabilecek en iyi çözümlerden bence.

Geri