Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

KTM Kullanıcıları Kulübü

2014 revelator 3300 var bende.2015 modelde nedense 3 yapraklı aynakola geçtiler.2014 model 2 yaprak ve full tiagra.Normal kullanıcı için donanımının yeterli kadrosunun ise iyi olduğunu düşünüyorum.Elbet grupset eskiyecek o zaman istediğiniz grupsete geçebilirsiniz.Kadro ne yaparsanız yapın sırıtmayacak aynı görselliği ile duracaktır.Cidden tasarım işini iyi yapıyor Ktm firması =)Sözün özü tavsiye ederim gönül rahatlığı ile ;)

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Scudo
Bende arkadaşın dediği gibi potansiyel ktm alıcısıyım...Bu Ktm bir gün benim olacak;)

• Beğen
@adilmusazafer Tüm videolarımda Ktm var neredeyse farketmediniz sanırım :)

Bu arada Ktm den şaşmayın arkadaşlar gayet iyi bisiklet artı Ümit bu konuda çok hassas, asla sorun yaşamazsınız...Unutmadan kadrolar 100% Avrupa imalatı...Uzakdoğu falan değil :)

@irfanyazicitunc
Afiyet olsun:D

KTM nin sehir tur bisikleti serisi nasil. Bu noktada bilgisi olan varsa o da paylasabilir mi

@adilmusazafer KTM nin Ultra Team modelini inceledim dün akşam, acayip mantıklı bir model. O fiyat aralığında hardtail mtb alacak olan varsa muhakak Ultra Team modelini incelemeli bence.

@ratm bi de ben maşadan asiri memnun kaldim yav :) tepki yemesi cok iyi bizim buralarda parke taslar cok var. Uzerinde giderken eski bisikletime gore cok fark ediyor.. ultranin 2015 modeli bile mantikli. Ama su modele full xt koyarsin janti da mavic yaparsin da guzel abim doere fren olmadi yav :)

• Beğen
@adilmusazafer

@adilmusazafer Cumartesi o modelin Fox maşalı XT frenlisini alacağım inşallah :D Dur bakalım ne kadar keyif verecek?

@adilmusazafer aynen öyle! Sırf donanımından dolayı onu tercih ediyorum. Yoksa karbon olan Aera Comp 2016 modelini alacaktım. Ancak Full XT ve Fox maşa fikrimi değiştirdi.

• Beğen
@ratm
Ultra team? Bakalim o zaman.

@Hüseyin Kara
Nerden aliyorsun.

@cihan cambaz
Life Lontano XT tur bisikletini araştırdım. Nisan ayı içerisinde alacağım. Donanım olarak muhteşem görünüyor. Bir Koga gibi çok kullanıcı yorumu yok ama benim hoşuma gitti. Alır almaz kendisiyle Ankara'ya kadar geleceğim. Başıma bir şey gelmezse test sonuçlarını paylaşırım :)

• Beğen
@Hüseyin Kara
Umarim uyguna gelir. Ve severek happy happy kullanirsiniz.

@Ahmetgitar
Tebrikler simdiden hayirli olsun. Ben biraz daha baslangic seviyesiyle baslayacaim. Aksam bakayik ona da.

@adilmusazafer
Kac kurusa veriyorlar sunuo_O

@ratm
Resim paylasir misin.

@Hüseyin Kara kardeşim nerden alıyosun acaba bende 2015 modelini arıyorum çünkü

• Beğen
merhabalar Fırat bey severek takip ediyoruz sizi :D
teşekkürler onlara sordum onlarda yok 2016 modelleri var.

• Beğen
Geri