Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

KTM marka bisiklet hakkında düşünceleriniz?

Yurtdışından getirmek riskli. Bunun KDVsi Ordino'su Antrepo ücreti Navlunu vs. çok para tutar. Birde bu işleri yapacak gümrükçü lazım :)
Pahalı küçük kompanent veya aksesuarları 75 Euro'nun altında fatura ile göndermelerini isteyince problem olmuyor.

Scudo
Bu nasıl sizce ?

(link)

@Antares

Bu markanın 1029 olanını bende düşünüyorum salcano igman slx serisine göre bazı + yönleri slx parça fazlalağı bazı - yönleri maşa ve jant kiti . F/P oranı bakarsak alınabilir seviyede.

Yurtdışından bisiklet getirme işinde bence yanlış bildiğiniz noktalar mevcut.

Bisikletin kendisi ticari bir ürün sayılmaz, Ticari olabilmesi için 1500€ üzerinde olması veya bir adet üründen 1'den çok getirilmesi gerekir. canyon'un sitesinden bir bisikleti ele alalım

(link) 840€+200€ = 1040€ canyona ödeyeceğimiz para tl olarak şuan ki karşılığı 3200 tl. Canyon bu ürünü dhl,ups,tnt gibi firmalar aracılığı ile gönderirse umudu kesin hayatta geçmez bir sürü mevzuata tabi tutarlar ve bi 3000 liranız daha gider ama yerel devlet postası ile gönderirse ab ülkesinden geldiği için ibraz edeceğiniz ödeme dekontu üzerinden %18 vergi ödeyerek teslim alırsınız ki buda 576 lira yapar. 3756 lira nakit paranız,sabrınız ve dilinizde kuvvetli ise her şekilde bu bisikleti getirtebilirsiniz

Ultra Sport 27,5 taki maşa havalı dolayısıyla daha hafif... bende Ultra Race için takipteyim FOX maşa var ama 15" bu sene nerdeyse kimse getirmedi :\

@Antares

Carraro, Fren takımı, Vites kolu, Ön aktarıcı bakımından önde,
KTM, Süspansiyon ve Jant takımı bakımından önde.

İstediğiniz bisiklet 29er - 26er - 27,5er bunlardan hangisi aslında bu konuda net seçiminiz var ise ona göre yardımcı olabilirsek daha iyi olabilir....

(link)

(link)

(link)

27.5 seçeneği çok fazla bulunmuyor ama gönderdiğim bisikletler fiyat ve üzerindeki kompanentler itibari ile daha ön planda duruyor...29 veya 26 düşünürsebiz tabiki seçenek daha fazla oluyor...Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

İlker bu nasıl?

(link)

Sedona 840 benimde hoşuma gitti özellikle renkleri.. fakat piyasada yok :/

@Antares

KTM'den niye vazgeçtiniz? 27.5 UltraFire modeli çok daha iyi Giant'dan.

O hep aklımda bakıp bakıp duruyorum ekranda :)
Biraz parası da önemli adamlar Nuh diyor peygamber demiyor, indirim yapamıyorlar fazla.

Ultra Fire mı?
Ben Ultra Sport ile ilgileniyordum bir bakayım

@Antares

Pardon Ultra Sport ben yanlış yazmışım.
Ayrıca Ultra Fire biraz düşük bir model ona bakmayın Ultra Sport'un bir düşüğü Ultra Flite biraz daha uygun bir model.
(link)

Sence Flite değer mi?
KTM kadro olarak nasıl biliyorsun? ben KTM kullanan birisini de görmedim hiç soracak.

@Antares

Abi bütçen sport için zorlanıyorsa Flite modeli de gayet iyi bir model bence pişman etmeyecektir.
Kadro olarak ben gayet başarılı buluyorum abi. Diğer rakipleri ile karşılaştırdığım zaman hem biraz daha hafif hemde biraz daha ucuza bulmak mümkün.

• Beğen
Tepkiler: Antares
(link)

Yeni bir model daha :)

@Antares

Ultra Flite bundan çok daha iyi. :)

(link)

peki ya bu?

Yine Ultra Flite önde süspansiyon ve aynakol bakımından.

İki Beşiktaşlı anlaşamadık :)
Cube iyi değil mi demek istiyorsun

@Antares

Hahah abi Cube çok kaliteli benim çok sevdiğim ve desteklediğim bir markadır ancak iki modeli karşılaştırınca Cube süspansiyon ve aynakol olarak 1-2 adım geride kalıyor ancak görünüş her şeyden önemlidir bana göre eğer Cube hoşuna gitti ise ona bak abi... :)
Aynakol çok önemli bir sorun olarak gözükmese de üzerindeki süspansiyonun tatmin edici olacağını söylemeyeceğim.

Geri