Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

KTM marka bisiklet hakkında düşünceleriniz?

O zaman farklı markalara bakmam gerekecek sıkıldım zaten araştırma yapmaktan :(
Sahil için belki fazla olabilir ama ileride daha başka nerelerde kullanmak isteyeceğim değişebilir.

Scudo
Sizi Tenzin ile tanıştırayım sonunda kavuştuk :)

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/p526x296/10307233_10152354830717829_1319262444038804836_n.jpg

@ekren gökhan

Teşekkür ederim ;)

arkadaşlar konuyu hortlatarak geçtiğimiz seneler boyunca KTM ile ilgili düşünceleriniz nedir?

Scott scale 960 ile KTM Ultra Force 29 arasında kaldım. siz hangisini tavsiye edersiniz? ikiside yakın fiyatlarda sayılır.

iyi akşamlar arkadaşlar. lütfen yardım. hangisini tavsiye edersiniz?

Scott scale 960
KTM Ultra Force 29

Scott'a biraz aşinayım. zaten şehir bisikletini kullanıyorum ve memnunum.
KTM ye çok yabancıyım. geometrisi, konforu sağlamlığı nedir?

• Beğen
Tepkiler: ErkinS.
@KaanG KTM zaten isim yapmış bir firma bisiklette olmasa bile of road da ve dakar yarışını kazanan çoğu motor KTM diğer markalar hararet yaparken KTM basıp gidiyor iyidir KTM

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
Ktm life action kullanıyorum gayet memnunum...Türkiye de çok tutulmasa da on numara bisiklettir...

Arkadaşlar merhabalar. (link) bu modeli almayı düşünüyorum. Ciddi zorlayıcı bir arazide hardtail'imden daha iyi performans verecek full suspension bir bisiklet arıyorum ve şuan ki en büyük aday bu KTM. Fiyatı 5500 tl civarında. Sizce bu fiyata değecek bir bisiklet mi?

@CemKurt bence değer. hem sıfır hemde dağlam donanımı var.
2. el bile bu fiyata satılan bisikletler var

Bence gayet hoş makine.
:harika::harika:

bana çift süspansiyonlu bisikletler hakkında bilgi verin yav. amartisörleri kitleyince yokuşta harttail gibi çıkıyo mu

@chnkrmz hocam bu trail diye gecen cift suspansiyonlular yokus yukari da gayet rahat kullaniliyor. Suspansiyon araliklari buna uygun. Ama downhill veya enduro bisikletlerde yuksek suspansiyon araliklari yuzunden sikinti cekersin, suremezsin yokus yukari

@CemKurt Selamlar, bence ikinci ele biz goz atmanizda yarar var. Daha onceden Giant anthem kullanmis birisi olarak, ikinci elde daha donanimli bir bisiklet bulabilirsiniz. Tabi ikinci el takintiniz varsa fiyatina gore cok iyi bence.

Geri