Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

KTM marka bisiklet hakkında düşünceleriniz?

@yyokes Hocam ben mtb bisikletleri kastetmiştim.

Scudo
@yyokes Yok hocam downhill değil de istediğim yerde bozuk satıhlarda bile mırın kırın etmesin diye. Baktım 11,5 kg imiş yani benim v frenli sabit maşalı ince lastikli löpiyerim kadar. Disk freni sevmiyorum eğer v frene çevirirsem o parçaları hem satar paraya çeviririm hem de bisikleti 11kgnin altına indirebilirim diye düşündüm :krnz:

@1dost

Hangi bisikletten bahsettiğimizi kaçırdım ben bu arada.. O yüzden de üstteki mesajımı editledim... 11,5 Kg olan bisiklet hangisi?

image.jpeg Taş gibidir KTM bu yollarda gider ne lastik patlar nede akort ister dayanıklıdır gözü kapalı alabilirsiniz

Ayrıca forumda KTM nin diğer markalarda olmasını ayıpladım KTM ye özel Bölüm açılabilirdi

@YİĞİT ASLAN
Abi aslinda kiyaslamak degilde clcevremdeki makineler acisindan sordum. Ve uzun donemde cok zikredilmemisdi cecremde aslinda. Degerli yorumun icin de tesekkur ederim :)

@yyokes
Abi bu yorumlar sayesinde etmeyecegimi az cok anladim. Bu arada alet firlamaya hazir ol gibi duruyo:) Yorumun icin de tesekkur ederim :)

@1dost
Ha ha abi dur :))

@NewStyle

Eyvallah abim. KTM gozumde evereste cikti resmen yorumlarla:)

@yyokes
Bende revalator sky serisi aldım. 2015 model
Gurup set ultegra demekki 2016 modelleri 105 set olarak çıkarmışlar. Ama disk fren olması ve premium carbon kadro ve dt swiss jant ile çok güzel bir model yaratmışlar.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: yyokes
@irfanyazicitunc

Selamlar.. 2016 disk frene geçince grupset değişmiş evet..
Önceki mesajımda da belirttim, benim 2016 Rev 4000 ultegralı / v-frenli / perf. carbon.. Çok yumuşak, yağ gibi akan bir kullanım karakteristiği var...

Sky blue ise prem.carb /105 ve daha sert bir kullanım karakteristiği var... Daha bir mekanik, daha bir heyecanlı...

Yakın gibi gözükseler de çok farklı makinalar nedense..

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
@ramazandlmn selamlar :D bisikletinizi hala almadiysaniz bende ultra race 29 kullanıyorum ve diğer hicbi marka ile değişmem hem gidisi olsun hem duruşu kadro geometrisi falan da çok iyi kadronun arka teker bağlanan kısmı incecik tekerler kocaman ayrı bi havası var :D:D hemde ktm nin alu kadrodaki bence en iyi bisikleti üstünde Team var heralde ama o da xt set geliyo sadece yani aynakol ve ön aktarici farklı ama masa fox değil ;)

Ktm bisikletlerin saglamlik olarak diger unlu markalardan assagi kalir yonu yoktur suphesizki ama Bence Ktm bisikletler yakisikli degiller. Motorda da kendini kanitlamis bir marka ama gene cirkin, bir yamaha suzuki veya ducati gibi cekici degil.

@YİĞİT ASLAN yanlış anladın beni hocam. :D Karşılaştırmaya gerek bile yok zaten bu iki markayı. Ben sadece fiyat açısından söyledim, arkadaş fiyat listesine bakınca Tiagra set KTM'nin 105 Set Salcano'dan pahalı olmasına şaşırmaması için :)

• Beğen
Tepkiler: YİĞİT ASLAN
@Gurkan Ortamevzi KTM mi yakışıklı değil?? KTM kadrolara yakından bakmanızı tavsiye ederim..
Motor konusunda hemfikirim, KTM cross motorlar çok çirkin.. Ama cross motorların hepsi çirkin zaten.. Ducati Hyper Strada'ya bakın misal, o da çirkin... Multistrada çok güzel evet, ama zaten KTM'de muadili yok... Tek rakibi S1000XR

--------------------

Sn. Yönetim, KTM sahiplerinin sesini duyunuz lütfen. :)

KTM'in "diğer markalar" bölümünden çıkartılıp, "Markaya Göre Destek Hattı" bölümünde hak ettiği yere gelmesini ve kendine ait bir başlığı olmasını talep ediyoruz..

Referans mı? KTM'in 50 yıllık üreticilik tecrübesi, kadro kalitesi, Avrupa ve Dünya satışları, vs.. kısaca Google... :)

(link)

Üzerinde bir düşünmenizi rica ederiz...

Saygılar..

KTM 'in safkan ve endurance yol bisikletlerinin model adlarını bilen var mı?
Kendi resmi sitesinde hiç bilgi verilmemiş.

@irfanyazicitunc @yyokes

Ben de 2015 model revelator sky di2 aldım. Hepimizin bisikletleri 2015'te satıştaydı. 105 setlisine Blue, ultegralısına orange ve di2 setlisine di2 black deniyor. Yani yyokes'in bisikleti ktm revelator sky blue 105 setli, dtswiss r24 jantlı. İrfan kaptanın bisiklet ktm revelator sky orange, mekanik ultegra setli ve dtswiss 23 jantlı. Benimkisi ktm revelator sky di2 . Ultegra di2 6870 vitesli ve r785 shifterı var. Onun haricinde Orange ile aynı.

Aşağıya 2017 modellerinin linkini koydum, renk haricinde değişiklik yok...

(link)

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
hayırlısı olsun. Ben artık KTM kullanmıyorum ama gönül bağım devam ediyor. Güle güle kullanın.. :)

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
Geri