Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

KTM marka bisiklet hakkında düşünceleriniz?

İsmi kısa olduğu için kadroda kötü duruyor [emoji316][emoji316]

Galaxy S7 Edge cihazımdan gönderildi

Scudo
Çok güzel sağlam ust düzey bir marka ama ben Scott❤❤ cuyum

Yöneticilerinin" yarış manyağı "olmasından dolayı her zaman saygı duyacağím firma.

• Beğen
Tepkiler: efaruk
Merhabalar. Siteye daha yeni katıldım. KTM Life Action almayı düşünüyorum da, bu bisikleti kullanan, bilenler tavsiye ederler mi, nasıl buluyorsunuz, alınabilir mi? Hem arazi şartlarında (ekstrem olmayan) hem de normal düz yolda kullanmak istiyorum. Haftada 3-4 gün de ortalama 50km civarında yol yapacağım, bunlara uyum sağlayan bir model olabilir mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim..

Dün itibari ile ben de KTM'ye geçiş yaptım.

AzvG1v.jpg

ktm gerçekten güzel bisikletler üretiyor, pahalı mı? illa ki. ktm, avusturya markası; viyana kuşatmasının anısını hala canlı tutan bir aşırı milliyetçi ve türk sevmez bir topluluk. bunu, ithalatı yapan, dağıtımda uğraşan ktm satıcılarından dinleyebilirsiniz. evet paranın milliyeti olmaz. beni şaşırtan avusturyada çok acı çekmiş beyaz yakalı, beyaz türk de denen arkadaşlarıma o tür mobbingi yapan ülke nasıl oldu da, sevmedikleri bu ülkede bu bisikletleri satma kararı verdi. sanırım durum tamamen duygusal $$$ :)

@burcinhan Güle güle kullanın. Bisikleti nereden ve kaç paraya aldınız acaba. Türkiye de olan bir model mi sitelerinde göremedim.

• Beğen
Tepkiler: burcinhan
daha önce scott sportster 20 (2016) kullanıyordum. bisikletimden memnundum ama amortisörlü bir bisiklet arayışına girdim. bu yıl mart ayında bir kampanyadan 3300 tl ye KTM Life Action aldım. yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. kadro olarak Scott tun verdiği güveni veriyor. donanım olarak en ince ayrıntısına kadar kaliteden ödün vermemişler. 50$ lık ergon elcikleri, park ayağı (üzerinde gelen scottun para ile aldığımdan çok daha kalitesli), selesinin kaplaması, vidasına kadar kaliteli. tek beğenmediğim yanı ise servisleri oldu. ilk bakım için ümit bisikletin servis noktalarından birine gittim. aynı zamanda motosiklet tamircisiydi. adam bisikleti görünce sağına soluna baktı buna bir şey olmaz ama ben gene bir yağlayım dedi. sağolsun fren balatalarınıda yağladı. o yüzden servis hizmeti beklemeyin.

KTM ile ilk 100 km mi devirdim. Kullandıkça çok doğru bir tercih yaptığımı daha iyi anlıyorum. Hızlanması, konforu ve özellikle yokuş performansı şaşırtıcı derecede iyi. İlerleyen günler de daha detaylı paylaşımlar yapacağım.

Rampa sevdiren bisiklet yapmışlar :)

(link)

(link)

(link)

Yeni Prime Jantlar ve KTM'nin son hali

(link)

2 yıldır life lite model tur bisikletini kullanıyorum. bir tur bisikletinden beklediğim nerdeyse her şey fabrikasyon olarak üzerinde var. çamurluk, bagaj demiri, dinamo, ön arka far. maşada ön bagaj deliği de var. bu kadar şeye rağmen ağırlık olarak 14 kg. kısaca gayet memnunum.

Dosyalar

• 20245559_10213957660354941_8241870072120034275_n.jpg
    20245559_10213957660354941_8241870072120034275_n.jpg
    94,6 KB · Okunma: 36
  • Beğen
Tepkiler: ilker.prime
@Hibrit insan ben 426 dolara aldım (Hutchinson 5 lastik takımı ile birlikte) geçtiğimiz perşembe akşamı şu an 504 dolar.

(link)

@burcinhan 100 kilometre mi? Yanlış yazdınız heralde, benim bildiğim siz bisikleti alalı birkaç ay olmuştu

@Kerim BEŞER bisikelt nefis görünüyor hocam. 20 bin kilometrede harikaymış bu sürede herhangi bir kritik sorun oldu mu ?

@EnginK. evet o ilk mesajımdı. Üzerine mesaj ekledikçe ilk mesaja ekledi forum yazılımı. Şu nada 1300 km civarında.

@burcinhan
Herhangi bir sorun yok kadro ve sele borusu dışında tüm parçaları upgrade ettim. Kadro ile sorun yaşamadım. Yeni bisikletiniz hayırlı olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: burcinhan
Geri