Scudo Sports

KTM marka bisiklet hakkında düşünceleriniz?

Yanlış yazmışım son yazımı düzenledim??

Scudo
Cole Rollen konusunda yeterince bilgiliyim yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum. Ben çok memnunum 82 kg ağırlık ile bana sıkıntı yaratmadı.

@trainspotting35
inşallah bisikletim satılır da bu yazdıklarımızı gerçekleştirebilirim

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Ktm bisiklet aldım ve Eskişehir Ümit bisiklet servisine yönlendirdiler. 2 servise de sordum ikisi de kurmuyoruz dedi. 3 gündür bisiklet kutusunda. Ümit bisiklet ve Ktm bisiklet genel merkezlerine yazdım yarın sabah ta arayacağım. Bakalım sonuç ne olacak.

Merhaba.katlanir bisikletten yol bisikletine geçmek istiyorum.2020 model ktm revelator lisse elite modele bayildim fakat kadro geometrisi vs. bana uygun olur mu bilemedim.fiyati da fazlasiyla yuksek paraya kiysam da alsam daha sonra sikinti yaşar miyim? Ayni durumu yaşayanlar varsa tecrube ve yönlendirmelerine ihtiyacım var. Tesekkurler

Merhaba.katlanir bisikletten yol bisikletine geçmek istiyorum.2020 model ktm revelator lisse elite modele bayildim fakat kadro geometrisi vs. bana uygun olur mu bilemedim.fiyati da fazlasiyla yuksek paraya kiysam da alsam daha sonra sikinti yaşar miyim? Ayni durumu yaşayanlar varsa tecrube ve yönlendirmelerine ihtiyacım var. Tesekkurler
Ktm türkiye pazarından çekildi.

Ankara'da Emre Bisiklet satıyor.

Merhaba,

2007 model olarak satılan KTM marka şöyle bir bisiklet buldum. Yaklaşık 2000 TL isteniyor. Sizce değer mi? Yoksa gereksiz macera mı? Çok temiz de görünmüyor farkındayım. Bisiklet ile ilgili pek bilgi de bulamadım. Bulabildiğim linklerden biri altta, fakat donanım resimdekilerden farklı görünüyor.

189991 dosyayı görüntüle189992 dosyayı görüntüle189993 dosyayı görüntüle189994 dosyayı görüntüle189995 dosyayı görüntüle189996 dosyayı görüntüle189997 dosyayı görüntüle189998 dosyayı görüntüle

(link)

Teşekkürler
Ben buna max. 450₺ veririm

İzmirde de adk bike satiyor ama direkt elisse elite model yol bisikletine geçiş yorar mi onu merak ediyorum.endurance ile arasinda çok fazla fark var mi kullanim açısından?

Geri