merhaba bende cennet te oturuyorum başka bisiklet severlerle de tanışmak istiyoruz arkadaşlarımla. yeşilköy,avcılar,sarıyer,tuzla,adalar,... sahil şeridi olan heryere gidiyoruz...
Bende murat gibi ikitellide oturuyorum çoğu zaman beraber çıkıyoruz.
Bu haftasonu florya ya gidebiliriz. Yeni bisikletlilerle tanışmak için ve
beraber pedallamak için sizide aramızda görmek isteriz.
merhabalar herkese... ben boyle bır forum sıtesı var oldugu ıcın mutluyum gercekten. cocuklugumdan berı bısıklet surerım. hatta bır donem nerdeyse hıc yurumezdım hep ıkı tekerlek ustundeydım artık bu ısı eglence ve profesyonellık cercevcesı ıcınde yapan arkadaslarla yapmak ıstıyorum. aranıza kabul edersenız katılmak ısterım... (kucukcekmece/ IKITELLI)
merhaba arkadaşlar. uzun bir süredir sitenizi takip ediyorum ve artık aranıza katılmam gerektiğine karar verdim. en yakın zaman da bisikletime kavuşucam inşallah ozaman sizlerle yola çıkmanın keyfini sürücem (küçükçekmece/halkalı/Atakent/soyak/Avrupa konutları'ndaki arkadaşlarla tanışmak dileğiyle) )))
İyi Günler Dilerim Arkadaşlar Eğer K.çekmece çevresinde Bmx çiler war ise beraber takılalım derim ben kanaryadan bi kaç arkadş daha war PeopLe_yiyen@w.cn msn adresim veya 0541 683 50 74 Arayın
Adım sefa 18 yaşındayım.Cnc operatörüm.Kücükcekmece halkalıda oturuyorum.
Borusan holding Supsan motor parcalarında stajerim.Yeni bisikletimi alıp aranıza katılmak için can atıyorum.
yeni biskletın hayırlı olsun sefa kardes Allah kazasız belasız pedallar nasıp etsin inş. supsanda cem yücel' selamımı söyle bisiklet turlarımıza katılmak istersen forum ( gezi tur penceresinden )ve facebook (avcılar bisiklet kulübü ) üzerinden takip edebilirsin