Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Küçükken ne zannederdiniz?

Scudo
5 yaşımda iken 5 parmağım vardı, büyüklerin elleri kocaman dı ben onların çok parmağı var zannederdim..

6 yaşıma girip te 6 ıncı parmağım çıkmayınca aylarca kendime gelemedim :D

- Harbiye marşını kendi bestem sanırdım.
- Filmlerde vurulanların gerçekten öldüğünü düşünüp "ulan değer mi para için" diye yorum yapardım.
- Spor ayakkabımın üstünde "RS3 TURBO" yazdığından gerçekten çok hızlı koşabildiğimi sanırdım....
- Annem "şimdi geliyo 5 kardeş" dediğinde 5 kardeşin gelip ağzımı burnumu dağıtacağını sanıp ne istenirse yapardım.

Çocukken de memelere cok duskundum. :D Türk olmayanlarin memeyi bilmedigini ve onlarin memelerini elleyebilecegimizi sanirdim. Sanki cinsellik sadece türklere has biseymis gibi gelirdi. :D :D :D Emin olun bunu sadece ve sadece buraya yazdim ve sadece siz biliyorsunuz. Annem ve eşim dahil kimse bilmiyor. :D :D :D Şşşşş sakın soylemeyin vallahi çok utaniyorum. Yazip yazmamakta kararsiz kaldim. Ama yazdim gitti be. :D :D :D

Çocukluktan beri gözlerimde miyop yani uzağı iyi görememe rahatsızlığı mevcut. İlkokul yıllarımda orta sıralardan bile tahtada yazılanları okuyamazdım. Ama bunun bir problem değil, bütün insanlara özgü bir durum olduğunu sanırdım. Yani insanlar uzağı göremez diye düşünüyordum, gözlerimin bozuk olduğunu bilmiyordum. Gözlük takanların da daha iyi görmek için değil, moda için gözlük taktıklarını düşünüyordum, sebebi de her akşam Mehmet Ali Erbil'le çarkıfelek izlemek sanırım. Adam programda gözlük değiştirdiği için bende öyle bir algı oluşturmuştu. Ve bu olay 8. sınıfa kadar devam etti. 14 yaşımdayken babamla izmir metro çıkışında uzaktaki arabaların plakalarını okumaya çalışırken durumun farkına vardık. Ben 10 metre önümüzdeki araçların plakalarını okuyamazken, babam o arabanın arkasındaki araçların plakalarını okuyunca herşey ortaya çıktı. 8. sınıfa kadar hiç defter tutmadım, tahtayı göremediğim için dersleri hiç dinlemedim. 8. sınıfta 1.5 miyop gözlüğümü alıp çalışmaya başladım. Şimdi ise Celal Bayar Üniversitesinde Makine Mühendisliği, Konstrüksiyon ve İmalat anabilim dalında yüksek lisans yapıyorum. Ve hep kendime sordum, acaba 1. sınıftan itibaren gözlük kullansaydım, derslerime çalışsaydım şimdi akademik olarak nerede olurdum diye...

haberlerde sürekli ankara ve türkiye'den bahsederlerdi, 6 yaşımda ikisinin de ayrı ayrı yerler olduğunu sanırdım

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@mzerenoglu en son yumurta kabugunda bulunan bir proteinin tavuklarin ovaryumunda (yumurtalik) bulundugunu o yuzden oncelikle tavuklar geldigini soylemektedirler (kaynak: (link) )

• Beğen
Tepkiler: mzerenoglu
Ben küçükken biz insanların binaların yapıların hayvanların vb. nin Dünyanın içinde olduğunu sanırdım ve 1. veya 2. sınıfta anladım ki biz dünyanın yüzeyindeymişiz yani dışında.:hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: İhsnn_zyvl
Ben haberlerde trafik kazalarının, şehit haberlerinin hepsinin uydurma olduğunu sanar aileme kızardım. Şu saçma şeyleri izlemeyin hepsi yalan filan derdim. Ta ki kaza biz kaza yapana kadar :D

1 kg pamuk mu ve 1 kg demir mi ağır sorusuna hep kızardım kafamı karıştırıdı :) matematik sevmediğimden midir nedir :D

• Beğen
Tepkiler: sinemaperdesi
Geri