Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanıcı adı değişikliği

Merhabalar. İsmimi Fatih Y. FatihY veya Fatih Ylmz olarak değiştirebilir misiniz. İlk açtığımda ismim alınmış olduğu için ters yazdım, herkes ismimi Yılmaz zannediyor :)

Scudo
slmlar kullanıcı ismimi Cem Ç. olarak değiştirilmesini istiyorum teşekkürler.. 2 kişi kullanıyorduk hesabı artık sadece ben kullanıyorum..

@İsa İhsan Akdoğan

Hallettim Cem Bey...

kullanıcı ismimi atişaca olarak değiştirebilirmisimiz.

@mustafa genç

Kullanıcı adı değişiklikleri İsim > Takma Ad şeklinde olmuyor maalesef. Yani şu andaki kullanıcı adınız isminizse bunu takma isim ile değiştiremiyoruz.
Eğer mahremiyetiniz nedeniyle bu tip bir değişikliğe gitmek istiyorsanız. "İsim S." veya "İ. Soyisim" şeklinde düzenlenebilir kullanıcı adlarınız.

Özhan Akgök > Özhan Akgöğ olarak değiştirir misiniz rica etsem:)

@özhan akgök

Halettim Özhan Bey..

Adım ve soyadım birlikte olunca uzun duruyor zahmet olmazsa Oğuzhan Y. olarak değiştirebilir misiniz?

Teşekkürler

@Oğuzhan YAVUZ

Tamamdır Oğuzhan Bey.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
iyi akşamlar, benimkini de Emre T. olarak değiştirebilir misiniz ?
(Kullanımda iste M.E.T olabilir alternatif olarak)

@Emre Tercuman

Emre T. kullanımda Emre Bey. Kullanıcı ismini de M.E.T olarak değiştiremiyorum maalesef. Kullanıcı isimlerini gerçek isminizden takma isime çeviremiyoruz maalesef.

Merhaba,

Kullanıcı adımı Bener E. olarak değiştirmeniz mümkün mü?

Teşekkürler,

@Edip Dinçer

E. Tercuman da iyi bir alternatif tabii üye isterse :)

@Bener E.

Değiştirildi.

Merhabalar nickimi Yağız Gökmen olarak değiştirmek istiyorum müsait bir zamanınızda

@ygzgkmn

@Tolga Tezcan

Tamamdır ;).

Benim nickimi ibrahim ö. olarak değiştirebilirmisiniz.
birde yaşımı 15 olarak değiştirir seniz sevinirim kayıt olurken yanlış girmişimde ☺

Geri