Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanıcı adı değişikliği

Merhabalar, kullanıcı adımın v.peh34 olarak değiştirilmesini istiyorum...

Scudo
@cihatvural
Mevcut durum içerisinde, ad-soyad kombinasyonundan belirttiğiniz türde rumuza doğru bir değişiklik yapılabilmesi söz konusu değil ne yazık ki. Bu başlık altında gerçekleştirilen değişim talepleri rumuzdan ad-soyad kombinasyonlarına geçiş için olanlar.

Yılbaşından sonra, sistemin değiştirilmesi ile birlikte istediğiniz rumuzu kullanabilme opsiyonunuz bulunacak.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Sadece Deniz olmuyor ise İ.Deniz şeklinde değiştirilmesini rica ederim.

Soyadımı büyük harflerle değiştirirseniz " KÜÇÜKGÖKSEL şeklinde " sevinirim

@Deniz İLİKÇİ

@Anıl Küçükgöksel

İkisi de tamamdır...

Üye olurken sanıyorum aynı isimli başka bir üyenin olması sebebiyle sistem kabul etmedi ve ismimin sonuna 46 ekledim. Eğer mümkünse kullanıcı adımın Onur Yücel olarak değiştirilmesini rica ediyorum. (Mümkün değilse Onur Y. gibi türevleri de olabilir.

@Onur YÜCEL 46

Onur YCL olarak hallettim Onur Bey.

@Sefa

Anladım. Peki ismim Vahit.P olarak değişirilmesi mümkünse sizden bunu rica ediyorum. Anlayışınız için teşekkürler.

Nickimin lealtad olarak değiştirilmesi mümkün mü

@H.Kurt

Şu an için ne yazık ki mümkün değil.
Mevcut durum içerisinde, ad-soyad kombinasyonundan belirttiğiniz türde rumuza doğru bir değişiklik yapılabilmesi söz konusu değil ne yazık ki. Bu başlık altında gerçekleştirilen değişim talepleri rumuzdan ad-soyad kombinasyonlarına geçiş için olanlar.

Yılbaşından sonra, sistemin değiştirilmesi ile birlikte istediğiniz rumuzu kullanabilme opsiyonunuz bulunacak.

Yılbaşından sonra isim zorunluluğu kalkacaktı nick name kullanılabilecekti.
Bunu için başvurabiliyor muyuz ?

Alemlerde :) bilindiğim adımla , yaklaşık 20 yıllık nickname'im olan
x-rayted
olarak kullanıcı adımın değiştirilmesini talep ediyorum. :p

Hafta başına kadar forumun alt yapısı değiştirilmiş olacak ve buna uygun sistem o zaman devreye girecek. O zamana kadar biraz daha idare edin. :)

@Admin!!! Bak "hafta başına kadar" diyorum, mahcup etme beni üyelere karşı. :D

Kullanıcı adımın Osman Kıtay olarak yazılmasını talep ediyorum.

@Osman Kıtay
Kullanıcı adınız, talebiniz doğrultusunda güncellenmiştir Osman Bey.

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Kendi ismim olan Sabih Bağcı olarak değiştirirseniz sevinirim :D

Geri