Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
arkadaşlar elimde kullanılmış ama iyi durumda olan v-fren seti var aliminyumdur markası alhonga dır yanında yeni ve eski bir sürü pabuç vereceğim . Kargo ücreti karşılanırsa isteyene hediye edebilirim. Özel mesaj veya telefon ile iletişime geçebilirsiniz saygılar iyi forumlar. 05362000717

@gamebit

Fren seti hediye edilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
Arkadaşlar disk fren uyumlu arka göbek arıyorum. Uygun bir ücret karşılığında alabilirim ama çok yıpranmış olmasın. Kadro almıştım ama gördüm ki disk fren uyumluymuş sadece:D
Elinde disk fren uyumlu göbek, disk fren (sadece arka yada takım) olan varsa lütfen bana fiyat versinler. Çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Atakan_Yılmaz
@FURKAN YAVUZ

Abi ben de kardeşime bir bisiklet topuyorum da ona gerekecek malzemeler bunlar.Hala duruyorsa bunlara çok ihtiyacım var. Bisikleti topladıktan sonra hiç param da kalmadı aslında... Kargo ücreti karşılığında böyle bir yardımınız dokunursa çok sevinirim... Şimdiden teşekkürler!. mrcnglr@hotmail.com

linki yanlış yere atmısın forum yöneticilerin den özür dilerim düzeltirseniz sevinirim

bisiklete başlamak isteyen bir tanıdığım hurdacıdan bisiklet almış. vites akort vs ayarlarını ben halledeceğim ancak, resimde görünen fren parçası eksikmiş.

sadece papuç ve papucu tutan vida somun vs neyse.. ihtiyacı var.

Gerçekten ihtiyacı olan genç arkadaşlara, elimdeki kullanılmayan malzemeleri göndereceğim.

160'lık 2 adet Deore centerlock rotor ve ABR 31.8 mm boğaz uyumlu düz gidon şu anda boşta duruyor. Rotorlar çok az kullanılmıştır, kapakları (vidaları) mevcuttur.

ABR düz gidon ise görsel olarak oldukça yıpranmıştır, fakat kullanılabilir durumda. 540 mm uzunluğundadır.

Fotoğraflar:

http://img834.imageshack.us/img834/4577/dscn0166p.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/200/dscn0214u.jpg
http://img832.imageshack.us/img832/2500/dscn0223g.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/5125/dscn0227v.jpg

Bu konunun altına yazmayın lütfen. İletişim için:
Deniz Gökhan Tezcan
05377189865

Özel mesaj yoluyla da bana ulaşabilirsiniz.
Not: Msn kullanmıyorum.

@Deniz Gökhan Tezcan

İnsanlık bu!
Bisikletçilik bu!
Cömertlik bu!
Fedakarlık bu!
Arkadaşlık bu!
Sevgi, Saygı bu!

Bu satırlar böyle uzaar gider. Tebrik ediyorum sizi. En güzel bisikletlere asıl siz layıksınız. Kutluyorum! İnsanları paylaşmaya davet ediyorum!
Hayatınızda başarılar diliyorum.

@Deniz Gökhan Tezcan

bundan tam bir ay önce bisikletim çalındı.geçen hafta umudu kesip 2. el bir kadro buldum.yeni bir bisiklet toplamaya çalışıyorum ama öğrencilik hali biraz zaman alacak.buradaki mesajı görünce deniz beye ulaştım, elindeki parçaları yollayacağını söyledi.

kendisine çok teşekkür ediyorum.umarım bütün güzellikler sizinle olur.

Rica ederim Emrah. Parçalarını yarın yollayacağım. Umarım en kısa zamanda bisikletini toplarsın. Görüşmek üzere...

Deniz Gökhan Tezcan arkadaşımızı iyilik dolu davranışından dolayı
teşekkür ediyorum...
örnek vatandaş ; örnek insan...
Bütün Güzellikler sizinle olsun.

@Deniz Gökhan Tezcan

hocam özel mesaj atamadığım için buraya yazıyorum.parçalar elime ulaştı.
çok çok teşekkür ediyorum.hoşça kalın

değerli arkadaşlar mrb, forumdaki bu paylaşım olayı çok mükemmel
gerçek anlamda paylaşım işte bu bence, öncelikle burda elindeki parçaları veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler..

henüz tam anlamıyla bi bisikletim yok ama eski bir bisan mountain cat'im var
kayseride yurdumdan 7km mesafedeki okuluma onunla gidip geliyorum, para biriktirip ciddi bi mtb almak için çabalıyorum..

şuanki bisikletimde ufak tefek eksiklikleri giderebiliyorum, ama güvenlik sorunum var çünkü KASK'ım yok ve 7km boyunca tamamen trafikle iç içeyim, elinde kullanmadığı KASK'ı olan birisi bana verebilirse çok memnun olurum.
Tabiki kaskta herhangi bir özellik aramıyorum, ufak tefek çatlakları da benim için önemli değil koruma görevini yapsın yeter.. ama bi mtb kaskı olursa da çok mutlu olurum :)

bana bu numaradan ulaşabilirsiniz: 0544 822 70 20 (vodafone)
msj atan veya çaldıran olursa ben her zaman arayabilirim
kargo ücretini de ödeyebilirim, o kadar gücüm var Allah'a şükür :)
şimdiden teşekkür ederim.

Geri