Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
Herkese selam.
Elimde kullanmadığım

bir adet L beden Btwin bisiklet tişörtü,
bir adet L beden Kipeo Gökova Bisiklet Turu forması (2014),
bir adet L beden Santini'nin çok ince pedli askısız taytı
bir adet XL beden alt içlik bulunmakta.

Fotoğrafları şu an yok, isteyen olursa çekebilirim.
İhtiyacı olanlara İstanbul Anadolu yakasında elden verebilirim. Kargoyla gönderemeyeceğim maalesef.

deneyimlerimden edindiğim birkaç bir şey var aktarayım. burdan ben de bazı şeyler gönderdim. kargoyu alan ödemesi şartıyla. talip olan kişiler kargo ücretini öderiz demelerine rağmen ödemedikleri için ürünler geri geldi. bir de geri gelen ürün için kargoya iade ücreti ödedim. kargosunu kendim ödeyeyim dediğim ürün içinse verilen adreste kimse olmadığı için kargo geri geldi. bu dediğim olaylar arasında yıllar olan farklı ürünlere ait. toplam 3 hadise.

ayrıca, çok ihtiyacı olmadıktan sonra kimse ambalajı açılmamış bile olsa ikinci el ürün istemiyor. kendisi kendi beğendiğini kendisi almak istiyor. o nedenle birine yardım etmek gerekiyorsa para yardımı yapmanız en isabetlisi.

bunlar benim deneyimlerim. ben çöpe atıyorum artık. çöp toplayanlar toplayıp satıyor bulurlarsa. çünkü hem zamandan hem paradan tasarruf için en kolayı çöpe atmak olarak deneyimledim.

@Ozan Duran hocam eğer duruyorsa btwin bisiklet tşörtünü karşı ödemil kargo ile gönderebilirseniz alabilirim eğer gönderemem dersenizde sağlık olsun başka arkadaşlar yararlanır

@mehmetlevent kotu şeylerle karşılaşmışsınız, cidden sinir bozucu ama bu hep böyle olacağı anlamına gelmez. Burda birbirine destek olaya çalışanların şevkini kırmasak daha iyi olur sanki.
Ben de defalarca burdan gönderip yaptım, ve şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Tek sorunum ihtiyacı olmayanların da talebetmesi. Onu da bir şekilde kırmadann geri çevirmeye çalışıyorum, ki son zamanlarda mesaj atanlar bile ''daha çok ihtiyacı olan yoksa'' diye geliyor bu bile çok taktir edilesi.

Dahası burası zaten sıfırını alamayıp ihtiyacı olanlar için, eski bir eldiven, renginden sıkıldığımız herhangi bir ürünü başka bir dostumuz yeni gibi severek kullanabilir.
Bu nedenle dayanışmaya devam, başlık sekteye uğramasın..

Benim de elimde az kullanılmış 2 tane dağ bisikleti lastiği var, arkadakinin dişleri hafif eridi, öndeki yeni gibi. 26 X 1.95 ölçüleri Ponely marka Mosso biskletimin üzerinde gelen lastikler. İsteyen varsa İstanbul anadolu yakasında elden verebilirim Ataşehir civarında veya bisiklete binmeye giderken arabaya atarım bostancı civarında alırsınız.

Süper ya

@brdtl Tam da benim Bisan'a lazım olan parçalar kısmet değilmiş ki İzmir'deyim. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Uzun süre kullandığım SixSixOne dizliklerim artık benim için kullanılmaz duruma gelmişti, başka bir dizlik ile değiştirdim, bunlar boşa çıktı.
Fotoğraftaki gibi bir tekinin yan kısımlarında yırtılmalar oldu, ayrıca XL beden olarak almıştım, zamanla genişlemeden dolayı XXL gibi birşey oldu, kullanırken dizimden kayma yapıyor.
Aslında kullanılmaz durumda değil, yanlarındaki yırtık belki bir şekilde tamir ettirilebilir ve bacaklarınız gerçekten kalınsa kullanılabilirsiniz.
İzmir'den isteyen birileri çıkarsa benim için çok iyi olur, yoksa da karşı ödemeli kargo ile yollayabilirim.

661-11.jpg

661-22.jpg

661-33.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve lealtad
https://www.facebook.com/rsrc.php/v3/yF/r/IG7PTKQoJkT.png
(link)
tarafından oluşturulan
(link) konulu bir Facebook etkinliği var
bu etkinliğimizin amacı balkonlarımızda, kömürlüklerde,sığınaklarda atıl durumda olan isikletleri bir araya getirerek bakım onarımını yapıp bisiklet sevdası olupda bisiklet edinemeyen arkadaşlarımıza kardeşlerimize hediye etmek tebessüm ettirmektir.
bisikletlerin durumu çok önemli değildir. gerektiğinde birbilerine parçalar aktararak onarımı yoluna gidilecektir.
Onarım ve bakımı konusunda gönüllü üye arkadaşlarımız ve gönüllü pedal arkadaşlarımız tarafından yapılacaktır.
toplama noktamız abidosd dernek merkezimizdir.

ALINTIDIR. paylaşmak istedim

Ho
@Ozan Duran
Ciddi anlamda ihtiyacım olan şeyler bunlar kargoyla yollayamaz mısınız hocam yasım 18 ve baya hevesim var bisiklete üye olur olmaz yaptıklarımdan anlaşılır sanırım hevesim:) malatyadayım

Uzun zaman önce 26" MTB bisikletimde kullandığım Polisport marka çamurlukları ihtiyacı olan birine vermek istiyorum.
Yalnız ön çamurluğun maşaya bağlandığı yere takılan bir aparatı vardı, onu sattığım bisikletin üzerinde unutmuştum o yüzden ön çamurluğu takmak için o aparat lazım. Arka çamurluk için sorun yok, kolayca her bisiklete takılabilir.
İzmir'den elden teslim edebilirim.

polisport-1.jpg

polisport-2.jpg

Geri