Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Eldivende Salihli den bir abimize gitti.İyi günlerde kullansın inşallah!

Scudo
Bu konunun yeri neden üniversite bisiklet grupları acaba ?

Sırf bu konuyu takip etsem bütün ihtiyaçlarımı karşılayacakmışım hakikaten :) dün bi pompa, yama seti, öne telefon sığacak kadar küçük bir heybe şeklinde kadro üstü çanta, kısa eldiven, kafa bandanası aldım 150TL ödedim ki ıvır zıvır malzemeler hep bunlar (küçük bir yerde yaşadığım için mağaza kıvamında tek yer var mecburen öpülüyoruz). Acemiyken ürün almaktan da hiç hoşlanmıyorum ki hangi hobimde böyle yapsam aldığım şeyleri ilerleyen zamanlarda kullanmadım veya değiştirdim. Acil gördüğüm kask, ön/arka ışık ve matara ihtiyaçlarımı bu başlıktan temin etmeye çalışacağım. Sıkı takibe aldım, şimdiden donör arkadaşlara teşekkürler :)

@Alfa_cube ben talibim hocam memnun olurum.

@Emre Sefa SEFER
kaskınıza talibim ustacım sevgiler saygılar

@Emre Sefa SEFER
Kask pazartesi günü yeni sahibine verilmek üzere kargolanacaktır.
Bir kaç arkadaş talip olmuş sanırım ancak ben sadece ilk talip olan arkadaşa mesaj attım. O istemeseydi iletişime geçecektim ancak ilk talip olan arkadaşa gönderiyorum. Diğer arkadaşlar kusura bakmasın. Sevgilerle...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Alfa_cube teşekkur ettim guzel kardeşim. Bence başkalarıyla sevdiklerini paylaşmak dostluğu öğreten bir davranış , Hele ki kredi kartsız insanın insan sayılmadığı bu tüketim çağında bunlar değerli davranışlar. İnsanlara tüketim çılgınlığını dayatmak yerine paylaşmayı ve birlik olmayı öğretebillirsek bi katkımız olmuş olur yaşama... Elcik filan sorun değil teşekkür ederim ilginize

Rica ederim ne demek herkesin ihtiyacı olup hali olmadığı zamanlar olur.. iyi forumlar :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ersin savaş eğer burda kasıt bensem hikayenin aslını bilmiyorsunuz yorum yapıyorsunuz bu telefon bana babamdan kaldı şuan kendisi annemle ayrı ve durumum da yok.o Yüzden sadece telefonun olması durumunun iyi OLDUĞUNU göstermez umarım birdahakine daha az önyargılı yaklaşırsınız saygılar.

İhtiyacı olan demek alacak parası olmadığından alamayan değil lazım olan demek bence. Ayrıca ihtiyacı olmanın (!) ölçütü ne? İphone 5 mi? 4 mü? 4s olur mu?

Birine lazım olmayan şeyi bir başkasının satın alması kapitalizmi mutlu eder. Verin gitsin.

Önceliği öğrencilere ya da alamayacak olanlara vermek sizin elinizde.

Bir çok Paylaşım yaptık biliyoruz. Kendini bilir o üç kağıtçılar. Ölçüt güven verilmesidir. Tecrübeyle sabit olan Sıkıntılar oldu o sebeple bazı Şeyler yazdım.

• Beğen
Tepkiler: sinemaperdesi
İsmi lazım değil, bir de aldığı ürünün parçasını facebooktaki bisiklet sayfalarında satmaya çalışanlar var, herkes elini vicdanına koysun lütfen,alabilecek durumda olanlar almasın,ihtiyacı olan arkadaşlar, genç kardeşlerimiz alsınlar

Geri