Scudo Sports

Kültür Bakanı: Korsan film izleyenin interneti yavaşlatılacak, hatta kesilecek

Scudo
Serkan bey özellikle indir (2).jpg indir (1).jpgBunları tekrar izleyin eminim izlemişsinizdir.

@Serkan Mıstınoğlu

Dead Man olabilir, atmosferik bir Jim Jarmush filmidir

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Aloha
Piyasa, miyasa. Film kaliteliyse izlenir. Adamlar çok zengin diye emeğinden çalmak gibi bir mantık söz konusu olamaz.

@Serkan Mıstınoğlu
Simindis Kundzuli (Mısır Adası) - George Ovashvili. Başrolde İlyas Salman oynuyor, tavsiye ederim.

@Mehmet Alay
Konuya çok dahil oldum ama şu mesajlar beni kızdırıyor..Niye genelleme yapıyorsunuz babacığım?Yapmayın şunu..Konuyla ilgili fikrinizi belirtin yeter..''Ben filmlere para veriyorum,o yüzden dürüstüm;filme para vermeyenler dürüst değil'' söylemi doğru mu?
Ben filme para vermem..Sinemaya da gitmem..Dürüst değil miyim ben?Bu mu yani?
Bu nedir ya?

''Ben bisiklete biniyorum..Doğaya saygım var..Arabaya binenler saygısızlar,ahlaksızlar,pislikler..''
Bu mu yani?
Bisiklete biniyorum diye niye kasıyorsun kendini?Herkes istediğine biner,sana mı soracak?

@Mehmet Alay
@fthgzl79 size katılmakla birlikte yukarıda belirttiğim gibi emek hırsızı olduğumu söylemiştim. Gayet dürüstüm bence :D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet 38
Sen ne diyon bizim oglan hapisten korkmasam banka bile soyarim o dereceye geldim. :D

@furkantrojka

Sen öyle diyon da diger taraftan filmi sanat icin ceviren rejisör film cekecek para bulamiyor, hayatimiza paranin dikte etmesine izin mi verelim.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Yapılması gerekenler yapılmadıktan sonra topu taca atmalardan öteye gidilemiyor. Telif davasında yıllardır şarkı türkü meselesi çözüme kavuşabilmiş değil. Şimdi de internetten film izlemek yasak mevzusu başladı.
Birinci soru ;
Film şirketlerine adsl den pay veriliyor mu?

ikinci soru pay verilmiyorsa benim sorunum mu ?

Neden faturasını ödediğim internet gibi bir özgür bilgi deryasının nimetlerinden yararlanamayayım neden bana kısıtlama getiriliyor. Yapılması gereken film şirketlerinin telif hakkına düşen payın internet servis sağlayıcısı şirket tarafından ödenmesi. Müjde kotayı kaldırıyoruz. İnternetten film izlemeyi yasaklıyoruz. Oley...

Yaza bir projeksiyon birde ucuzundan ses sistemi alıp dizi filme vermeyi düşünüyordum kendimi üzdünüz Adım adım İrana doğru teşekkürler %51.4

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
Yasal yollardan izleyebildiğimiz filmlerin dublajlı halleri veya alt yazılı olanları internetten hemen sunabilseler Google Sinemalar olsun diğer ıptv sistemleri olsun bu konuda çok zayıflar... sonrada niye korsan

@Mustafa Zeybek emek hırsızı filan değilsin..Film izlemekle hırsız filan olunmaz..Geçin bunları..

Devlet örneğin bir paket sigaranın kaç lirasını vergi olarak alıyor?
Müthiş rakamlar değil mi?
Hırsızlık değil mi bu?
Bal gibi de hırsızlık..

Asıl hırsızlığın adı ''vergi'' oluyor,ben bir film izledim diye adım ''hırsız'' oluyor..!

Yıllar önce internet bağlatırken ''film izlerim'' diye bağlattım..İlgili siteler var,açar izlerim..Devlet bundan rahatsızsa,sitelere neden izin verdi?
Devlet''Bundan sonra film milm izleyemezsiniz'' desin..Bizde ona göre hareket edelim..Yavaşlatırız,şunu yapabiliriz falan filan..Ağzının içinden konuşan bir devlet..

@Aloha
Sanat sanat içindir anlayışını kabul ederim ben. Bir bas gitarist ve fotoğrafçıyım da aynı zamanda. Hak eden sanat filmine de hakkını veririm zaten, merak etmeyin. Piyasa tabir edilen bir filmi en son ne zaman izlediğimi hatırlamıyorum bile. Benim dikkat çektiğim nokta adamın zenginliğine laf söyleyip, filmini izlemekten de geri durmayanlar.

@fthgzl79
Ciddi söylememiştim. Asıl hırsızlığı hepimiz biliyoruz.çalınan para falan filan değil geleceğim, geleceğimizdir.

@bisikletebin
Hocam bu nasıl bir mantıktır, sizin aklınız alıyor mu gerçekten? Kargosunu ödediğiniz ürüne para ödemeyi reddetmek gibi bir şey bu. Hayır ücret eklenecek olursa da zaten mevcut ücretin üzerine yansıtılır, kimse kendi kazandığı paradan sizin izlediğiniz filmin ücretini ödemez.

@Mahir Erdogan
Hocam zaten buralara düşmeden korsanı çıkmıyor ve hatta çıkamaz da. Sinema çekimi izleyebiliyorsanız o ayrı tabi ki.

@furkantrojka

Yooo ben fiber internet kullanıyorum ayrıca iptv hizmetide alıyorum ama bir günde görmedimki google veya hizmet aldığım firma internetten önce koysun filmi vallaha mutlu olucam. Hep düşünürüm acaba neden yapmazlar bürokrasi veya diğer engellermi yavaşlatıyor onları? Yapan nasıl yapıyor?

Hangi firma veya sistem hemen dublajlı film çıkarıyor rica etsem söylermisiniz? makul fiyatlıysa yok indir yok hdd doldu yok bilmem ne gibi şeylerle uğraşmaktansa oralardan izlerim kazandırdığı zaman parasını kurtarır :)

@furkantrojka
@furkantrojka
Zenginliğine laf söylediğimiz insanların filmlerini izlemeyelim mi?
''Ulan herif çok pis para kazanıyor,bunun filmi izlenmez be''
:ssrtcbya:

@furkantrojka ülkede her şey normal olsa dediğiniz gibi yapılan emek hırsızlığı olabilirdi fakat yapılan köprülerden geçilmediği için ben para veriyorsam eğer, filmi sinemada izlemişim ya da izlememişim emek hırsızıymışım umrumda olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@furkantrojka

Bu mantiga göre Robin Hood da mantiksiz adamin tekiydi öyle mi,

Gelir adaletinin olmadigi bir dünyada, acliktan ölen cocuklarin oldugu dünyada, brett bit, johnny depp'in emegini savunmak komik. Zaten Hollywood bu adaletsizligi ayakta tutmaya yarayan bir propaganda makinesi.
Izlemeyin madem izliyorsunuz hic olmazsa para vermeyin, demek istedigim bu.

Geri