hepinize selamlar uzun bir aradan sonra yollara dönebildik çok şükür
bir aralar cok ciddi ve güzel turlar yapmıştık. eski forumdaşlar bilirler belki. dizler elverdikçe pedallamaya devam edeceğiz inşaallah.
evet gelelim sadede
gidiş geliş 110 km (oralarda gezmek hariç) tutan
bir ılıcalar gezisine çıkacağız. şu an 3 kişiyiz (ben oğlum ve arkadaşı) katılmak isteyen sağlam baldırlı
ve uyumlu arkadaşlarla pedallamaktan mutluluk duyarız. gezimizi 13 temmuz çarşamba günü yapmayı hedefliyoruz. hafta içi yapmamızın sebebi hem yolun hemde ılıcaların daha tenha olmasıdır.
tura katılabilmek için kask , yedek iç lastik yama takımı ve yapıştırıcı olmazsa olmaz şartlarımızdandır.:in:
yol boyu içecek ve yemek ihtiyaçları herkesin kendisine aittir.
reşit olmayan genç kardeşlerimin ebeveynlerinden izin almasını yasal bir zorunluluk olarak özellikle hatırlatıyorum.
sabah 6 da toplanıp engeç 06.15 de yola koyulmayı planlıyoruz. tahmini olarak gidiş geliş 6 saat pedallayacağız.
sabah 9 gibi ılıcalarda hamamda yorgunluk atmayı amaçlıyoruz. akşam 17.00 de geri dönüşe başlayıp 20.00 -20.30 gibi şehrimize geri dönmeyi hedefliyoruz.
kalan detayları önümüzdeki günlerde netleştirmek üzere sağlıkla pedallayın diyerek Allaha emanet olunuz diyorum.
selam ve dua ile