Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kütahya

@ferhat köse

ya Ferhat abi bir solukta gelip gitmişsiniz bir dahaki gelişinize bir tanışalım artık yüzyüze görüşelim benim oraya gelmem zor ama siz geldiğinizde haber edin uygun olursak görüşelim...

Scudo
@Murat Irmak

ya murat aklımdaydın ama benım cep format yedı herkezın numarası gıttı yenıden toplamaya calısıyorum ahmetınkı vardı onu aradım senınde lafın gectı ama telefonun ahmette varmı sormak aklıma gelmedı bır dahakine inşallah.

• Beğen
Tepkiler: murat ırmak
@ferhat köse

inşallah abi ben merkezde değilim zaten ilçedeyim okul dolayısıyla bir dahaki sefere görüşürüz.

Yaş sınırı olmayan sporlar:
1-masa tenisi 2-bisiklet 3-....
diyebilirmiyiz?

epeydir forum a girmemiştim...
güzel gelişmeler var...
hayırlı olsun arkadaş...

hocam merhaba
bende kütahyada yasıyorum
bir ay önce aldıgım bisikletin cant ayarlarının yapılması gerekiyor
kütahyada hangi bisikletçiye gitmeliyim sizce?

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demir
@Hasan Bildik

fatih mahallesinde ama bende tam bilmiyorum. hayal@ internet kafeyi biliyorsan ordakiler soylerler sana ama ahmet foruma girdiginde de söyler

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bildik
hepinize selamlar uzun bir aradan sonra yollara dönebildik çok şükür :) bir aralar cok ciddi ve güzel turlar yapmıştık. eski forumdaşlar bilirler belki. dizler elverdikçe pedallamaya devam edeceğiz inşaallah.

evet gelelim sadede :D gidiş geliş 110 km (oralarda gezmek hariç) tutan:eek: bir ılıcalar gezisine çıkacağız. şu an 3 kişiyiz (ben oğlum ve arkadaşı) katılmak isteyen sağlam baldırlı :) ve uyumlu arkadaşlarla pedallamaktan mutluluk duyarız. gezimizi 13 temmuz çarşamba günü yapmayı hedefliyoruz. hafta içi yapmamızın sebebi hem yolun hemde ılıcaların daha tenha olmasıdır.

tura katılabilmek için kask , yedek iç lastik yama takımı ve yapıştırıcı olmazsa olmaz şartlarımızdandır.:in:

yol boyu içecek ve yemek ihtiyaçları herkesin kendisine aittir.

reşit olmayan genç kardeşlerimin ebeveynlerinden izin almasını yasal bir zorunluluk olarak özellikle hatırlatıyorum.

sabah 6 da toplanıp engeç 06.15 de yola koyulmayı planlıyoruz. tahmini olarak gidiş geliş 6 saat pedallayacağız.

sabah 9 gibi ılıcalarda hamamda yorgunluk atmayı amaçlıyoruz. akşam 17.00 de geri dönüşe başlayıp 20.00 -20.30 gibi şehrimize geri dönmeyi hedefliyoruz.

kalan detayları önümüzdeki günlerde netleştirmek üzere sağlıkla pedallayın diyerek Allaha emanet olunuz diyorum.

selam ve dua ile

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Etkinlik Adı: Bisikletlerle Tokat -Almus Gölü
Etkinlik başlangıç tarihi : 22.07.2011 Cuma Akşam 20:00
Başlangıç Yeri : Muko Motor ve Bisiklet Evi Önü-Malatya
Bitiş tarihi : 24.07.2011 Pazar: 14:00 Tokat Merkez
Turun içerisinde Bisikletlerle katedilecek mesafe Km: 160 km
Malatyadan katılacaklar için Turun toplam maliyeti 100 TL dir
Tokat Merkezden katılacaklar için 50 TL dir

22.07.2011 akşamı saat 20:00 da bisikletler ve bisikletçiler Malatyadan araçlarla Tokata hareket edeceklerdir. Saat 00:30 sularında Tokat Merkeze yakın bir yerde çadırlar kurulacak ve sabah erkenden 05:30 da Tokat Merkeze hareket edilecektir.Diğer illerden gelecek bisiklet dostlarıyla 06:00 da Tokat Şehirler Arası Terminalinde buluşularak Almus gölüne doğru yola konulacaktır. Almus gölünün çevresi dolaşılıp Gölgeli kasabasında bize tahsis edilecek yerde çadırlarımızı kuracağız.Öğlen yemeği yenildikten sonra akşama kadar serbest zaman verilecektir bu serbest zaman içerisinde bisikletçiler gölde yüzebilir yada Gölgeli çevresinde yayla gezisi yapabilirler. 24.07.2011 Pazar günü sabah kahvaltı yapıldıktan sonra Gölgeliden çıkılarak Tokat merkeze hareket edilecektir hep birlikte öğle yemeği yendikten sonra etkinlik sona erecektir.Etkinliğimiz tüm bisiklet dostlarına açıktır,bisiklete gönül vermiş herkesi bekliyoruz.

Turla ilgili geniş bilgi ve katılım bildirimi için : Genç Osman Bircan 0 533 572 01 26
Mustafa Ekici 0 533 921 88 20

Tur için gerken malzemeler

1- Şart Olan malzemeler

Kask
Ön ve arka ışıklar
Bisiklet Anahtarları Seti
Yama Seti
2 Adet yedek iç lastik
Gece konaklamalarında kullanılmak üzere kalın giysiler
Çadır
Uyku Tulumu
Mat

2- İsteğe Bağlı Malzemeler

Kaşık
Çatal
Bıçak
Bir tane tabak
Islak Mendil
Güneş Kremi
Yüzecek arkadaşlar Mayo yada Şort alsınlar
Treking ayakkabıları
Terlik
Gözlük şapka
ve benzerleri...

bende kütahya merkezde öğrenciyim. hoşgeldin. iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: gökhan altınkan
Geri