Merhabalar.
Bendeniz Atalay.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Çevre Mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim.
Aslen Kütahya'lıyım ve Kütahya'nın Gediz ilçesinde yaşıyorum. Ancak üniversite eğitimim için Sivas'taki 4. senem ve sanırım okulumu uzattığım için 1 sene daha burdayım.
Aslında bisikleti geçmişte çok yoğun kullanmama az buçukda yol yapmama rağmen son 4 5 senedir malesef bisikletle yakın değilim.
Modelini hatırlamadığım bir bianchi şehir bisikletim vardı. Lisenin son yıllında ÖSS maratonu sebebiyle binememiştim pek fazla daha sonrada ev taşıması sırasında dikkatsiz bir arkadaşın malesef bisiklette tamiri zor bir hasara yol açması sebebiyle o gün bugundür bisikletsizim.
Bisikleti sadece bir ulaşım aracı değil ''Sürdürülebilir Ulaşım Aracı'' olarak gördüğüm için, bisiklete ve bisikletçiye çok önem veriyorum.
Karbon salınımı yok, benzinin litresi 5 lira olmuş tüp taktıralım derdi yok. Falan filan hepiniz biliyorsunuz zaten
Bahar aylarında kendime yeni bir bisiklet almak için araştırma yaparken forumu keşfettim konularda gezdim okudum püf noktaları öğrendim ve forumu çok sevdim.
Bundan sonra aksilik çıkmaz ise takip edip sizlerle tanışmak isterim.
Bilmediğim o kadar çok şey var ki. Hepsini sizlerle tamamlayacağım gün geçtikçe.
Gediz'in konumu dolayısıyla Uşak ve Kütahya bisikletçileri ile Sivas'ta yaşadığım için de Sivas bisikletçileri ile etkileşim içinde olacağıma inanıyorum.
Bisiklet burda hepimizin ortak hobisi birde ben diğer sevdiğim bir işten bahsedeyim. Yaklaşık 2007-2008 den beri die-cast model otomobil koleksiyonu yapmaya çalışıyorum. Ağırlıklı olarak 1:43 ölçekte model biriktirmeye özen gösteriyorum. Ama geçtiğimiz 6 sene içerisinde çeşitli ölçeklerden farklı modeller biriktirdim elden çıkardım değiştirdim.
Bir kaç fotoğraf yarışmasındada derecem var. Fotoğraf çekmeyide insanın ruhunu arındıran bir uğraş olarak görüyorum.
Şuan için bisikletle yapmayı istediğim turların en başında İpsala - Selanik arası 360 km'lik bir yol var. Aslında bu turu hep 10 Kasım için yapmayı istedim ama hep Kasım ayı vize ayı olduğu için mümkün olmadı.
Her neyse çok fazla uzatmadan şimdilik size veda edeyim. Nasılsa buralardayım başınızı daha çok ağrıtırım
İyi günleriniz olsun...