@emreure43 emre bey ben şuan bisiklet arayışındayım. Kron xc 800 beğenmiştim ancak dağ bisikletleri yorucu oluyormuş şehir versiyonu olan tx 800 ü alayım diyorum. Birde kütahyada başka marka yelpazesi geniş olan bir yer varmı başka marka modellerede açığım öneriler bekliyorum. Limitim max 1300 tl
@fztserhat en kötü bir hisar yapabilirsiniz hocam.
Ben hafta içi tavşanlıda oluyorum çalıştığım için, hafta sonları kütahyada.
@wheneverx hocam kullanım amacınıza bağlı. ben araziyi seviyorum o yüzden mtb aldım sedona 840. Evet teker dişli olduğu için biraz asfallta fazla efor sarfetmenize sebep oluyor.
Kütahya - tavşanlı arası 50 km o yolda gittim cok fazla da yorulduğum söylenemez ortalama 23 km hızla ara vererek 2.30 saatte vardım
@wheneverx araziye çıkmayacaksanız kesinlikle yol bisikleti alın. Teknik bilgim yok, fakat yol bisikleti konusunda cok bilgili bi abim var profesyonel yarışçı ondan bilgi alabilirim yol isterseniz.
@emreure43 bugün kent ormanına arkadan dolanarak çıkmak istedim ama 2,5 km sonra köpekler yüzünden dönmek zorunda kaldım. En iyi alternatif hisar gibi duruyor sanırım.
Kütahya güzel şehir...Üniversteyi orada okudum...yoğurtlu köftesi, peynirli yareni,porseleni, vazosu , hat 2'si , atakenti , yakamozu , gar lokantası , sistem fotokopisi ..... ne günlerdi, çok güzeldi...