Scudo Sports

Kütahya

Scudo
Bakalım yakarim World Cup xx i :D :D Burda Belgrad yapıyoruz genelde hazzı çok farklı. Orda gelen arkadaş olmasa dahi en azından balık için felan giderken De olsa dağ taş tepe deneme düşüne var :) Burda abimle öyle yapıyorduk

• Beğen
Tepkiler: Osmangazi43
@dromur
Ayarlar gizlide kalmış şimdi düzelttim :) (link)

• Beğen
Merhaba arkadaşlar kütahyalıyım aktif mtb kullanıyorum her pazar dağlarda geçiyor. (tavşanlı ilcesi merkeze 50 km) nisandan sonra kütahya da kalacağım tanışmak isterim sizlerle..

• Beğen
Merhaba Arkadaşlar,
Kütahyaya taşınalı 4 ay oldu. Kütahyada işe gidip gelmek ve gezmek için bir bisiklet arıyorum. Sanırım dağ bisikletleri daha uygun olur...
Bisiklet olarak Salcano NG650HD, yada Kron XC250 (veya üstü) düşünüyorum. Sizlerin önerebileceğiniz başka marka/modeller var mıdır? Kütahyada sanırım NG650 yok 550 gördüm...

Ben Lise Son sınıfta okuyorum ve bir arkadaşımın sayesinde bu foruma üye oldum. Bisiklet hakkında çok fazla bilgim yoktu ve böyle profesyonel insanların forumda böyle iyi işler yaptığını bilmiyordum. Bugüne kadar hep süspansiyonu olan 10 yıllık bir çocuk bisikletini sürdüm. Bilgisayar almam gerektiği için bu sene yeni bir bisiklet alamayacağım ama seneye kadar 2 bin liralık bir bütçe ile şehir bisikleti almak istiyorum. Üniversitede kullanmak istiyorum

• Beğen
Selamlar Kütahya'ya kısa bir süre önce taşındım. şehrin yabancısıyım merkezde oturuyorum. var mıdır bu yaz vakti olan bisikletçi arkadaşlar tanışsak :)

• Beğen
hocam tavşanlı ya geldinmi bizim Ta vşanlı bisiklet ve doğa sevenler grubu var bisikletinize parça EREN MOTOR var ismail usta gelirseniz ta nışırız

Vardir efenim.1 adet performans yol grubu 1 adet de gezme eglence yol grubu vardir.Hava ve sartlar uygun oldukca cikmaya calisirlar.
Gezi grubunun facebook'u:
(link)

Bu da Performans grubu:
(link)

Arkadaslar Merhaba Bi sorum olacaktı Kütahya'da yaşıyorum ve Kütahya'ya yeni bisiklet yolu yapıldı daha önce şehir dışında bisiklet kullanmadigim icin de bilmedigim bi konuyu sizlere danisacaktim. Bisiklet yollarında şerit olur mu Yani bisiklet yolunda hem karşıdan gelen bisikletli hem de zıt yönden gelen bisikletli aynı yol üzerinde bisiklet sürebilir mi ? Bu soruyu sordum çünkü Kütahyada sadece 1 tane bisiklet yolu var ve o da cok dar . Cevap verirseniz cok mutlu olurum Iyi akşamlar

@Moriarty
Merhaba, Kütahya'da ki bisiklet yolu tek şerit sadece gidiş için ve o yüzden sollama gibi bir şansınız yok. Fakat yolun hemen karşı şeridine de aynı bisiklet yolu yapılacağından gidiş dönüş için bir sıkıntınız kalmayacaktır. Tek sorun önünüz de ağır ağır giden bisikletli amcaları geçmek olacaktır. Onları da arada otobüs durakları için oluşturulmuş olan boşluklardan hızla geçip halledebilirsiniz.

• Beğen
Geri