Scudo Sports

Kütahya

@wheneverx bende fizyoterapistim yoncalıda bir sıkıntı olursa beklerim

Scudo
Aslında uygun olabilirsek neden olmasın. Haberleşelim

Ramazan ayında müsait olamam sanırım ama ramazandan sonra mutlaka isterim

30.07.2015 perşembe günü tavşanlı çıkışlı ULUDAĞ TURUMUZ VARDIR . 3 gece 4 gündüz ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
Selamun Aleyküm / Aleyküm Selam,
Bayramın ardından inşAllah Dumlupınar Üniversitesi'ne başlamak için Kütahya ya yerleşiyorum. İstanbul'u bırakıp gitmek bir hayli zor olacaksa da Mtb için sürüş alanlarını gözüme kestirmem çok yardımcı olacak :)
Mtb mi ve orman için kullandığım ekipmanlarım ile olta takımımı listede en başa yazıyorum :) Kütahya'lı , özelliklede merkez kampüsüne yakın olan arkadaşlar ile ilerleyen dönemlerde pedallayıp , tanışıp sohbet , muhabbet etmek isterim. Bu arada bölümüm Görsel İletişim Tasarımı . Güzel sanatlar fakültesi merkez kampüsünde yer alıyormuş. Merkez kampüste varsa okuyan arkadaşlar ilede şimdiden iletişime geçmek isterim.
Selametle ...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Kütahyada maalesef bisiklet konusunda pek etkinlik yok . Ama bireysel olarak çok gördüm . Bi arkadaşımla beraber birşeyler yapmaya çalışıyoruz . Profilimden bana ulaşabilirsin bayramdan sonrası için . Okulla ilgili de soruların varsa yardımcı olurum :)

• Beğen
Ben gelirken Mtb'mi de alıyorum hocam :) İnşallah birlikte pedallama fırsatımız olur. Okul için mesaj atıyorum :)

• Beğen
Kütahya Kalesi, Hıdırlık, kent ormanı MTB için güzel yerler :) MTB bisiklet ile kampüs e yarım saatte gidebilirsin hatta dağlık yollardan bile okula gitmek mümkün olabilir de olmayabilir de :)

• Beğen
Daha gidip görmek nasip olmadı. Gittikten sonra bol bol keşfetme fırsatımız olur inşallah. Okula iniş yaparak gitme fırsatım olursa daha ne isteyeyim :D:D

merhabalar
yeni üyeyim Kütahya'daki faaliyetler den haberdar olursam katılmak isterim..
selamlar..

• Beğen
Tepkiler: Uğur Can S.
Bugün gidip görmek nasip oldu çok şükür :) Ee tabi kayıt yaptırmanın yanında ön tespit te yapmadan olmazdı. Şehir merkezinde bir kaç yol bisikletli arkadaş gördüm , iki güzel orta yollu makine de vardı :) Ama mtb için cennet olarak gördüğüm o yerlerde sadece bir tane Salcano ng 555 görmek beni biraz üzdü açıkçası :| Okul için allahın izniyle bayramın hemen ardından ordayım. Ve sonrasında başlasın dağ akınları :D Sağa sola çıkmaya başlar başlamaz mutlaka orda olan ağabeylerime , kardeşlerime bi haber verip davet te bulunacağım :) Artık musait olursunuz , olmazsınız kısmet ama ben oralarda iniş yapılacak onca güzel mekanı gördükten , heves ettikten sonra cılkını çıkarana kadar dönmem :D
Selametle ...

• Beğen
Tepkiler: dromur
Buralarda bir aralar ben Kütahyada bir numarayım havasında bir eleman vardı. Hatta forumun Kütahya temsilcisi de olabilirdi hatırlamıyorum. 4 Sene Kütahyada yaşadım hiçbir bisikletçi görmedim. Bunu yazdım diye forumda beni baya sert bir dille uyarmıştı. Gelsin burlardaysa kendisi.

• Beğen
Tepkiler: Uğur Can S.
Kütahya da Valilik önünde bi Cube vardı. 105 setli bi makine. Yanında biri oturuyordu size mi ait diye sordum hayır içeri girdi sahibi dedi o sıra biraz muhabbet ettik. Okulu söyledim , bende bisiklete biniyorum dedim. Ordaki beyefendi "burda bi (kendi tabiriyle) manyak var. Haftada bir iki gün Eskişehir e gidip geliyor sen onla görüş beraber binin ... " felan dedi. Buralarda en iyi (cok) binen o diye de ekledi. Belki dediğiniz arkadaş odur. Yada bir iki yolcu daha gördüm onlardan biri. Bakalım orada denk geliriz zaten :)

Bayramdan sonra haberleşebiliriz. Hem yol hem de mtb kullanıyoruz, mühendislik öğrencileri olarak kendi çapımızda takılıyoruz. Kütahya'ya hoşgeldin gsf'den de tanıdıklarımızla sana yardımcı olabilirim. Eğer Çanakkale'ye geleceksen orada da bir tanışabiliriz:)

@bagikazi Ailem ile birlikte yaşamıyorum fakat onlar lapseki ye taşınıyor 1 ay içinde :) Yaz aylarında ara ara gideceğim Çanakkale ye de. Eğer aktif bir mtb yada yol grubunuz varsa çok iyi olacak :) yer şekilleri mtb için cennet gibi göründüğünden :) ilk 3 3 4 ay mtb ile takılırım. Ardından yaza doğru (bacağımda bir Sakatlığım var 6 7 aydır. Motor kazasından ötürü :( ) performans turlarına başlarım inşallah .

Geçmiş olsun. Çanakkale derken, bu hafta sonu olan "Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu"nda görüşebilir anlamında söylemiştim aslen Eskişehirliyim, Kütahya'da 14. okulda ise 4. senem. Bu sene nasip olursa okul takımı üzerine çalışmalarımız olacak mutlaka bekleriz. Kütahya merkez olarak beklentini pek karşılamayabilir ancak doğası itibari ile mtb için fena sayılmayacak bir yerdir. :)(link)

@M.Burak KARADAĞ :D :D :D Kütahya çok soğuktur burakcım o yüzden hd frenler ve hidrolik maşalar burada kışın mantara bağlıyor belki soba yada kalorifer kenarında bekletiyorlardır mtb lerini :D

Geri