benim demek istediğim şu: carnitinden beklenen çok fazla ,yani,süper bir ürün filan olmadığı,fazlaca abartıldı,insanların en zayıf yeri: yağ yakmak ,acısız olarak,kas yapmak,acısız olarak,performans arttırmak acısız olarak,açık söylemek gerekirse,insanların ..... yemedeği zaman hep kimyasal ve doğal yiyeceklerde aranıyor o mucizeyi ,ama başta çalışmaktan geçtiği unutulmuş veya atlanmaya çalışılmış,ama acı çekmeden hiçbirinin olamıyacağı aşikar,beslenme tabiki ayrılmaz bir parçası ,başarının anahtarlarından sadece bir tanesi,öyle mucizevi bir madde yok daha bu işleri tek başına yapsın. şimdide yeni bir şey çıktı adını unuttum,ses dalgalarınla yağ hücrelerini sıkılaştırıyor,sen yatıyorsun,ama okadar,kilo aynı sadece hacimi küçültüyor,yani para kazanma,veya zenginden parayı nasıl alırımın yeni adı diyelim.
bakın arkadaşlar: kullnıcı yorumlarına çok itibar edemiyorum,çünkü : bilimsel araştırmalar böyle yorumlanıp,sonuçlandırılmaz.yani,denek yorumunla pek katkı yapmaz,vücudunda ,fizyolojik ve biyolojik değişikler,araştırıcı tarafından gözle olsun,çeşitli cihazlarla,kan,hormon testlerinle sonuçlandırılıp,kamuoyuna sunulur.buda yaş grubu,cinsiyet ,yaş,yapılan egzersiz,vsvs birsürü standart ve istatistik tutulur,ardından yeter sayı bulunup istenilene ulaşılır.Bilimse araştırmanın basamakları ve zamanı vardır,yoksa iş ortopedi doktoru,ile kırıkçı çıkıkçı tabir edilen kişiler ile aradaki farka benzer.Bunları bilelim ve öyle konuşalım...