- Tepki
- 18.106
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Gerçekten üzücü bir kaza oldu. Yaşına rağmen bu spora emek veren Üstad Valverdeye çok geçmiş olsun.Beklediğimiz gibi bir etap oldu.
Beklenmeyen ise iyi durumda görünen üstad Valverde nin bir virajda kayıp düşerek yaralanıp yarışa veda etmesiydi. Umuyoruz kariyeri devam eder. Kendi adıma çok üzüldüm, ama ne yazık ki maymunların bile ağaçtan düşebildiği bu hayatta bisikletçi ne kadar usta da olsa bir anlık hata ile böyle bir sonu görebiliyor..
Storer sürpriz yapıp etabı aldı.
Genel klasmancılar kontrollü idi.
Roglic hiç zorlanmadan, hatta liderliği kaybedeceğini sineye çekerek geldi ama bir baktı kırmızı mayo gene üzerinde...
Beklediğimiz gibi bir etap oldu.
Beklenmeyen ise iyi durumda görünen üstad Valverde nin bir virajda kayıp düşerek yaralanıp yarışa veda etmesiydi. Umuyoruz kariyeri devam eder. Kendi adıma çok üzüldüm, ama ne yazık ki maymunların bile ağaçtan düşebildiği bu hayatta bisikletçi ne kadar usta da olsa bir anlık hata ile böyle bir sonu görebiliyor..
Storer sürpriz yapıp etabı aldı.
Genel klasmancılar kontrollü idi.
Roglic hiç zorlanmadan, hatta liderliği kaybedeceğini sineye çekerek geldi ama bir baktı kırmızı mayo gene üzerinde...
2:45' te arkada Jakobsen'le senkronize sevinen bir DQS' li var. Güzel bi görüntü olmuş. Geri planda da olsa 1. olan arkadaşı gibi sevinmesi, DQS' in sprint etaplarindaki başarısının sırrı gibi.Jakopsen ikinci siprint etabını aldı, Dainese' nin sürprizine izin vermeyip yeşil mayoyu sırtına geçirdi.
Genel klasmanda değişiklik yok.
Yarın sıkı bir etap var, bugüne arife diyelim..
Valverde'nin kazası gerçekten çok üzdü beni de. Bu sene podyum görür mü derken kaza çok tatsız oldu. Bisiklet sürdüğümden dolayı bugün izleyemedim, yorumlarını bekliyoruz.
Ne diyem bilemedim ki.Finiş çizgisi 250-300 metre önde olsaydı etabı alacaktı bıyıklı..
@necmeddin ve @hamlet2006 dostların kulakları çınlamıştır belki....
Takip edememiştim. Paylaşımlar için teşekkürler @cazci elinize sağlık.İlk 20 k.m. sonrası kaçış grubu 5 kişi ile oluştu.
Magnus Cort Nielsen hiç pes etmeden tek başına kaçışına devam etti. Son tırmanışın çok sert olması gücünü sonuna kadar harcayıp tüketmesine neden oldu. Finiş çizgisi 250-300 metre önde olsaydı etabı alacaktı bıyıklı..
@necmeddin ve @hamlet2006 dostların kulakları çınlamıştır belki....
Roglic etabı alıp Mas a nazire yaptı.
Mayolar değişmedi.
Sprinter Philipsen ve formda görünen Aranburu yarışı bıraktı..
Her bıyıklıyı benmi sanıyorsun gülüm. (Memati gibi söyledik.) Kraliçenin topları olunca , Ronaldo gibi gol kralı mı olacakmış , tam anlamadım. Hele bir izah et.Ne diyem bilemedim ki.
İngilizler "If the queen had balls, she would be the king" demişler. Doğru demişler.
Roglic'in bıyıkları olsa @necmeddin olurdu gibi bir şey