Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

La Vuelta 2021

Ve geldik ilk haftanın en zor gününe..
Profile bakmak bile yetiyor.
3600 civarı irtifa kazanımı, testere dişleri iniş çıkışı ve hırpalayan bir zirve finişi....
694dd.jpeg
30c1b.jpeg
e5d65.jpeg
Bugün yayın daha erken başlayacak.
14:05 - 18:45 arası..

Scudo
Beklediğimiz gibi bir etap oldu.
Beklenmeyen ise iyi durumda görünen üstad Valverde nin bir virajda kayıp düşerek yaralanıp yarışa veda etmesiydi. Umuyoruz kariyeri devam eder. Kendi adıma çok üzüldüm, ama ne yazık ki maymunların bile ağaçtan düşebildiği bu hayatta bisikletçi ne kadar usta da olsa bir anlık hata ile böyle bir sonu görebiliyor..

Storer sürpriz yapıp etabı aldı.
Genel klasmancılar kontrollü idi.
Roglic hiç zorlanmadan, hatta liderliği kaybedeceğini sineye çekerek geldi ama bir baktı kırmızı mayo gene üzerinde...

Beklenmeyen ise iyi durumda görünen üstad Valverde nin bir virajda kayıp düşerek yaralanıp yarışa veda etmesiydi. Umuyoruz kariyeri devam eder. Kendi adıma çok üzüldüm, ama ne yazık ki maymunların bile ağaçtan düşebildiği bu hayatta bisikletçi ne kadar usta da olsa bir anlık hata ile böyle bir sonu görebiliyor..

Roglic hiç zorlanmadan, hatta liderliği kaybedeceğini sineye çekerek geldi ama bir baktı kırmızı mayo gene üzerinde...

Gerçekten üzücü bir kaza oldu. Yaşına rağmen bu spora emek veren Üstad Valverdeye çok geçmiş olsun.
Cem abi yarışı izlemesem de takip etmeye çalışıyorum. Özenle ve sürekli yapmış olduğun paylaşımlar için sağolasın, varolasın.

Necmeddin kardeşim eksik olma, diğer turlara göre reytingi düşük bir süreç oldu ama idare edeceğiz :) ..

8. etap sprint finişi, rüzgâr ne azizlik yapacak acaba..Sprinterler dün çok yoruldu, bugün ilginç bir sonuç bekliyorum..

32ba6.jpeg
Yayın bugün Eurosport 2 de,
15:50 - 18:45 arası...

Valverde'nin kazası gerçekten çok üzdü beni de. Bu sene podyum görür mü derken kaza çok tatsız oldu. Bisiklet sürdüğümden dolayı bugün izleyemedim, yorumlarını bekliyoruz.

Ayrıca Roglic'in üzerindeki baskı azaltmak için formanın gitmesini ister diye düşünüyordum. Son kısımda ortalık karışınca çok büyük riskler almak istemedi.

Jakopsen ikinci siprint etabını aldı, Dainese' nin sürprizine izin vermeyip yeşil mayoyu sırtına geçirdi.
Genel klasmanda değişiklik yok.
Yarın sıkı bir etap var, bugüne arife diyelim..

Jakopsen ikinci siprint etabını aldı, Dainese' nin sürprizine izin vermeyip yeşil mayoyu sırtına geçirdi.
Genel klasmanda değişiklik yok.
Yarın sıkı bir etap var, bugüne arife diyelim..
2:45' te arkada Jakobsen'le senkronize sevinen bir DQS' li var. Güzel bi görüntü olmuş. Geri planda da olsa 1. olan arkadaşı gibi sevinmesi, DQS' in sprint etaplarindaki başarısının sırrı gibi.

Pazarını yarış izlemeye ayırmayı düşünenler için müthiş bir etap..
9.gün bu turun en zor iki etabından biri...
Yaklaşık 4.500 metre irtifa kazanımı ve 188 km.lik devasa dağlık etap...
Kuşkusuz Roglic ile rekabete girecekler için o tırmanışlar, firketeler, sıcak hava ve yer yer bozuk zemin çok zorlayıcı olacak...
fa68f.jpeg
993c1.jpeg
4f7de.jpeg

Yayın önce 15:50 de Eurosport 2 de başlayıp 17:30 da Eurosport 1 den devam edip 18:45 e değin sürecek..

Zorlu etabı adeta uzun bir arya söyleyen Caruso alıp şahane bir iş başardı ve tırmanışçı mayosunu giydi.
Günün kaybedeni Bernal.
En kârlısı Roglic liderliğini perçinledi ve ikincilik sırasına çıkan Mas oldu..

Valverde'nin kazası gerçekten çok üzdü beni de. Bu sene podyum görür mü derken kaza çok tatsız oldu. Bisiklet sürdüğümden dolayı bugün izleyemedim, yorumlarını bekliyoruz.

Inanilmaz kotu bir kaza oldu. hizli bir sekilde viraj donerken , yoldaki bir catlaktan dolayi bisiklet disari acildi ve dengesini kaybedip yoldan cikti. Koprucuk kemigi kirilmis.
videoyu izlerken nasil icim sizladi anlatamam :(

Dinlenik bedenler bugün yeniden yollarda...
Kaçış grubu kaçınılmaz, sıkı bir ekip işi olur son inişi de iyi yaparsa kaçan kazanır...
d975e.jpeg

Yayın 15:50 - 18:45 arası Eurosport 1 de...

Yayın başladığında 30 kişi kaçışa başlamış, arayı da açmıştı. Kırmızı mayo grubu 12 dakika gerideydi. Son 19 k.m. kala Storer atağa kalkıp bir daha ardına bakmadan gidip etabı aldı ve ikinci etap zaferine imza attı.
Genel klasmancıların arasından Roglic gereksiz bir atağa kalkıp inişte kayıp düştü, neyseki toparlanıp devam etti.
Bugün kırmızı mayo Eiking'e geçti ki bu geçici bir durum. Genel klasmanda çok şey değişecek gibi.
Yarışa yeni bir heyecan geldi kuşkusuz.

Screenshot_20210824_214225.jpg

Kalan etaplarda Movistar belirleyici olacak gibi.
İneos çok başlılık sorunu nedeniyle kalifiye olup da ağırlığı koyamama sorunu yaşıyor.
Roglic, Jumbo Visma için değil kendisi için yarışıyor gibi hatta iyice cool halde..

Son düzenleme:
Roglic'in takım arabasıyla uzun uzun konuşup böyle dandik bir hamle yapmasına benim gibi kimsenin bir anlam veremediğini sanıyorum.
Bariyerlerin çift katlı olmasına dua etsin.
Az daha bir çuval inciri berbat ediyordu.

11.gündeyiz..
Etap kısa ama hep iniş çıkış..
Genel klasmancılar son sıralanışa göre strateji uygulayacak.Birbirini tartıp kollayarak finişe gelirler. Kaçışçılar arasında dün kendini yormayan biri etabı alır gibi geliyor..

83588.jpeg

Yayın 15:50 - 18:45 arası...

İlk 20 k.m. sonrası kaçış grubu 5 kişi ile oluştu.
Magnus Cort Nielsen hiç pes etmeden tek başına kaçışına devam etti. Son tırmanışın çok sert olması gücünü sonuna kadar harcayıp tüketmesine neden oldu. Finiş çizgisi 250-300 metre önde olsaydı etabı alacaktı bıyıklı..
@necmeddin ve @hamlet2006 dostların kulakları çınlamıştır belki....
Roglic etabı alıp Mas a nazire yaptı.
Mayolar değişmedi.
Sprinter Philipsen ve formda görünen Aranburu yarışı bıraktı..

Finiş çizgisi 250-300 metre önde olsaydı etabı alacaktı bıyıklı..
Ne diyem bilemedim ki.
İngilizler "If the queen had balls, she would be the king" demişler. Doğru demişler.
Roglic'in bıyıkları olsa @necmeddin olurdu gibi bir şey

İlk 20 k.m. sonrası kaçış grubu 5 kişi ile oluştu.
Magnus Cort Nielsen hiç pes etmeden tek başına kaçışına devam etti. Son tırmanışın çok sert olması gücünü sonuna kadar harcayıp tüketmesine neden oldu. Finiş çizgisi 250-300 metre önde olsaydı etabı alacaktı bıyıklı..
Roglic etabı alıp Mas a nazire yaptı.
Mayolar değişmedi.
Sprinter Philipsen ve formda görünen Aranburu yarışı bıraktı..
Takip edememiştim. Paylaşımlar için teşekkürler @cazci elinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve cazci
Ne diyem bilemedim ki.
İngilizler "If the queen had balls, she would be the king" demişler. Doğru demişler.
Roglic'in bıyıkları olsa @necmeddin olurdu gibi bir şey
Her bıyıklıyı benmi sanıyorsun gülüm. :koptum: (Memati gibi söyledik.) Kraliçenin topları olunca , Ronaldo gibi gol kralı mı olacakmış , tam anlamadım. Hele bir izah et.:harika:
Olurdu gibi birşeymiş. Böyle bir izah olabilir mi yaw. Ben Bıyıkların Efendisi olarak nam salmışım, olurdu gibi birşey demişsin.
@cazci takipteyim abi. @hamlet2006 bu ara koyunlara sardı gene. Alt üst diyor başka birşey demiyor. :)

Geri