Eser Sevinç
Eskiden buralar dutluktu
- Tepki
- 2.886
- İsim
- Eser Sevinç
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Konfor açısından çok bir beklentim yok, çok daha konforsuz araçları sahip olmuşluğum var.En başta konfor aramayın traktör gibidir . Bir noktadan bir noktaya gitmekse amaç görevini yerine getirir. Asla üzmez kaprisleri yoktur . Parça seçmez uysun uyar gibi olsun gıkını çıkarmaz. Arazisi motor gücüne ve açılarına göre başarılıdır . Fazla albenili değildir . Göze çok hoş görünmez , biraz hard sever . Ülkemiz şartları için çok iyidir . Alınır binilir yüksek bir beklenti yoksa beklentileri karşılar. Al tüfeği git ava , al yengeyi git pikniğe modunda bir araçtır.
Sıfır almayacağım için yaş itibariyle vergi dilimi çok yüksek olmayacaktır. 2003 model 2.2 dizel bir aracım vardı bundan 2 yıl önce çok yüksek değildi benim için vergisi.1.7 oldugundan ust dılımde kalıyor tek dezavantaj bu benım bıldıgım
yanılmıyorsam 2006 -2018 arası ithal edilmedi zaten piyasada bulduğunuz ladaların çoğu 91/97 modeldir yada makyajlıdır@areklim demek ki zaman gectikce , buyuk problem cikartiyormus
Tankı bile off road sokarsak Tow yemiş gibi olur zaman içinde ,Rubicon da olsa fark etmez off road işi marka modele bakmaz aracı bitirir . Keyif işidir yani hafif arazide tatlı tatlı kıyı kıyı gidilecekse yahut şehir içi kullanım arada piknikse çokta sorun çıkaracağını sanmıyorum. Haaaa Doplo al daha iyi derim o ayrı 😂 Lakin illa off road denirse lada ile yandan roket yemiş betere gibi her gün bir sorun kolay gelsin.@areklim demek ki zaman gectikce , buyuk problem cikartiyormus
hadi bir heves bükücülük daha yapayımtam konusuna denk geldim
aslında uzun süredir takip ettiğim ve hayalini kurduğum bir araçtı. sanayi sitesine yakın bi çevrem olduğu için, yaptığım araştırmalarda sanayi sitesinden kombine almış olursun derler
zira çok yakınında sanayi sitesinde tanıdığın yoksa uzak durmanı tavsiye ederim.
4x4 düşük bütçeli opsiyonlar Suzuki Jimny yada Duster. açıkçası bende bütçeyi doğrultup bu iki opsiyonu değerlendireceğim. duster yedek parça ucuzluğu ve ikinci el sebebi ile bir adım önde.
yıllarca offroad yaptım artık sanayideki ustalarımın ev adreslerini çocuklarının doğum günlerini bile öğrenmiştimTankı bile off road sokarsak Tow yemiş gibi olur zaman içinde ,Rubicon da olsa fark etmez off road işi marka modele bakmaz aracı bitirir . Keyif işidir yani hafif arazide tatlı tatlı kıyı kıyı gidilecekse yahut şehir içi kullanım arada piknikse çokta sorun çıkaracağını sanmıyorum. Haaaa Doplo al daha iyi derim o ayrı 😂 Lakin illa off road denirse lada ile yandan roket yemiş betere gibi her gün bir sorun kolay gelsin.
lpg tavsiye ederim kaliteli bir lpg ile inannın arazide bile performans değişmiyor@areklim bizimkisi off road sayılmaz, sedan arabaların gidemediği tarla da tepe de gezmek bu teknik detaylar biraz fazla. Bi arkadaşta vardı vitara onunla benzin istasyonları ile ilişkisini açıkçası korktum. Yazdıklarını dikkate alırım, vitara, jimny ve duster ekseninde bütçeye uygun olanı seçerim.
Saydıklarınızın arasında JİM derim , ufak tefek dayanıklı dört çeker dediğim gibi tam kıyı kıyı aracı arazide saplandın diyelim. Geçen tavşana rica etsen iter .@areklim bizimkisi off road sayılmaz, sedan arabaların gidemediği tarla da tepe de gezmek bu teknik detaylar biraz fazla. Bi arkadaşta vardı vitara onunla benzin istasyonları ile ilişkisini açıkçası korktum. Yazdıklarını dikkate alırım, vitara, jimny ve duster ekseninde bütçeye uygun olanı seçerim.
Hocam ladayı napcan Toros yada Broodway candır. Ofroad yapmayacağım , araziye girsin ve arada tavşan, tilki kovalarım diyorsan başka arabaya ne hacet.Orijinali bozulmamış, sağıyla soluyla oynanmamış bir Niva bulabilirseniz alın. Ben bulamıyorum zira. Buldunuz da bütçe yetmediyse ilan linkini bana atın. Bakımlarını yaptığınız sürece sorun çıkarmaz. Niva'da gözünüzün gördüğü her yer yoldur. Sıcak iklime pek gelmez. Hararet yapar, çift fan ister. Kaportası devamlı çürür. Fakat bakımlarını düzenli yaptırdığınız sürece yolda bırakmaz. Yok ben hiç baktırmadan eşeğe biner gibi bineceğim diyorsanız Japon alın. Duster vb araçlardan uzak durun. Avrupalılardan cacık olmaz. Rus, Japon, ABD üretimi olmayanlardan uzak durmak gerek. Savaş görmemiş milletin ürettiği jeepe binilmez.
Beklentiniz yüksek değilse Niva safkan arazi aracıdır. 1.7 karbüratörlüsü candır.