Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lapierre kadro çatlağı

Yahu darbe alsa ne olacak, garanti kapsamından mı çıkaracaksın? Birkaç bin lira kâr almasını biliyorlar, sonrasında garanti takibi ve müşteriye destek vermeye naz ediyorlar.
Teşhir edin, o satıcıya bunu bilerek gidelim.

Scudo
Orayı çatlatacak kadar Darbe Almış olsa dıştan herhangi bir çizik darbe izi olur.

Valla ben catlatamadım kadroyu o kadar kaza yapmama rağmen banamısın demedi kadro ilerde bir sıkıntı çıkarsa bize sensium kadro verirlermi acaba :)

Karbon kadro konusunda Lapierre'nin sorun yaşatmayacağını en başta söylemiştim :) Çıkartıp yenisini veriyorlar vatandaşlar.

Şu konuyu başından beri yazayımda belki birisi lapierre almak ister ama çekincesi vardır okurda yardımımız olur :)

Bu sene ocak ayında aldığım bisikletimi henüz 50 km kullanmışken forumda paylaşılan, merlinin yaptığı kampanya ile fulcrum rs torq 53-39 aynakol modifiyesi yaptım. Aynakolu montaj ettim etmesine ama aynakol küçük dişli arka çeki demirine okadar yaklaştıki yaprakları birleştiren somunlar kadro koruyucuya sürtüyordu kadro endurance olduğundan sanırım. Ön aktarıcı zaten sertti 39-53 geçişlerinde çok daha sert oldu ve çok sınırda çalışmaya başladı. Bu şekilde yaklaşık 100km kullandım ve aylarca kullanmadım bisikleti. Kullanmadığım için geçenlerde satılığa çıkardım satılmayınca temizleyip bakımını yapıp yeni sezona kullanmak amacıyla güzelce paketleyecektim. Ama temizlik yaparken farkettimki kablo girişinde çatlak var. İlk mesajda da bahsettiğim olayı anlatmaya gerek yok. Accellden Fatih Bey'e whatsapp üzerinden fotoğrafları gönderdim ve durumu anlattım, cumartesi olduğu için dönüş yapmadı ama pazartesi günü sabah erkenden Accell bisikletten Bali Bey aradı ve hiç sorgu sualsiz garanti belgesi ve faturayı göndermemi istedi ve endişelenmemem gerektiğini anlattı. Sağolsun beni rahatlatmak için o kadar anlattı ki araya giremedim :) Sonunda bir fırsat buldum ve abi fatura var garanti belgesini bulamadım dedim mühim değil fatura yeterli dedi. Aynakol değişiminden kaynaklı olabilir dedim ben böyle böyle birşeyler yaptım dedim bunu ben ve sen bilsek yeter dedi :) ve ekledi ben yazışmaları başlatıyorum durumu bildireceğim dedi. 2 gün sonra Bali Bey aradı ve senin sensium 100 pulsium 500 oldu dedi, tabi ben heyecandan ne diyeceğimi şaşırdım teşekkür ettim kapattım.

Bali Bey ve Fatih Bey kendileride bisikletçilermiş ve gerçekten bisikletçinin halindrn anlıyorlar. Kullanıcı hatası olmasına ve bunu bilmelerine rağmen sonuna kadar yardımcı oldular. Kendilerine buradanda teşekkür ederim. Yeni kadromu dört gözle bekliyorum ve bu arada sensium 100 bisikletimide kullanıyorum :)

Accell bisiklet firmasını müşteri memnuniyeti odaklı davranışından ötürü tebrik etmek lazım.:harika:

Gelecek olan yeni kadronuzu iyi günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
ben olsam söylemezdim aynakol olayını laptopumu düşürmüştüm önceden 1 yıl sonra anakartı yandı garanti kullanıcı hatası deyip yapmamıştı accel bisiklet iyi firmaymış gerçekten

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki görseldende anlaşılacağı üzere kadrom yakın zamanda geliyormuş sanırım p.tesi, salı toplarım kadroyu :)

20161103_111750.jpg

bundan sonra alışveriş için Accell'i tercih edeceğim. Geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun!Accellede ayrıca bir bisikletsever olarak teşekkür ederim.Bende Accellden bisiklet almayı en kısa zamanda düşüneceğim çünkü güven verdiler!

Ben de Accell bisikleti kutluyorum
(Normal olanı yaptıkları için kutlamak da bizim memlekete özgü, o kadar anormal firmalarla muhatabız ki)

Buraya eklememişim fotoğrafı. Bulunsun istedim :)

31115155426_983afa8b63_b.jpg
Bir eksiği kalmadı tüm siparişlerim yolda önümüzdeki hafta içi toplamış olurum Allahın izniyle. Jant ve grup sette hiç aklımda olmayan şeyler oldu bakalım nasıl bir sonuç çıkacak :)

@mehmet.ali

Bu jantları kullanmayacağınızı düşünüyorum, r500 2 kg. civarında çok hantal bir jant seti, mecbur kalmadıkça kullanmanızı tavsiye etmiyorum. :)

@mehmet.ali

Zonda seçimi 10 üzerinden 10 olmuş. Vaktiyle kullanıp çok memnun kaldığım, bir çok kişiye tavsiye ettiğim bir jant olur kendileri. Veloflex lastikleri öven çok var, araştırmış ama kullanmamıştım. Eminim ki çok memnun kalacaksınız.

Öncelikle Accell bisikleti ve çalışanlarını tebrik etmek isterim.:harika:

Satış sonrası ürünlerinin arkasında durdukları ve müşteri memnuniyetini baz aldıkları için.

Ben de bir Bianchi kullanıcısı olarak firmanın çalışmasındaki kurumsal yapısını çok beğeniyorum.

Öte yandan gelen kadronuz çok çok güzel,Lapierre markası gerek dizayn gerekse boya kalitesi ve renk seçimi her zaman çok güzel olmuştur.

İyi günlerde keyifle kullanmanızı dilerim.

Geri