Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lapierre kadro çatlağı

@Erdal YILMAZ Zondalardan memnun kalacağımı bende umuyorum fakat veloflexleri takarken çok söylendim. Umarım patlamaz bu lastikler hiç bir zaman öyle söyleyim :D

Bugün grupset siparişimi teslim aldım.*
İlk pressfit göbeği takmayla başladım tabi kendi yöntemlerimle olunca parçaladım göbeği :D Hemen yenisini sipariş verdim. Geri kalanı montaj ettim. Aşağıdaki gibi bişey çıktı ortaya :)

*Merlinden gelen grup setler kutusuz geliyormuş onu öğrenmiş olduk.

20161212_173227.jpg
 
Scudo
Hayırlı olsun. Şu Merlin'den gelen grupsetin kutusuz olmasını anlayamadım. Çin siparişleri gibi poşet benzeri bir zarfla mı geliyor yani?
 
@FERDİ İKİZ Yok öyle değilde kutular orjinal değil bildiğin karton kutuda geldi. Ama kutu iöerisi orjinal poşetliudi felan. Muhtemelen merlin o şekilde alıyor shimanodan.
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mehmet.ali

yada boyut küçültmek için tekrar paketliyorlar. 2 tane ruble almıştım 105/ultegra. ikiside kutusuzdu.
 
  • Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@mehmet.ali girmiyordum baya foruma baya güzel gelişmeler olmuş :) nokta atışı ürünler olmuş yakın arkadaşım 6.000 km dir zondalara bir şey yapamadı ben dahil akort bozamadıksa iyidir o jant veloflex lerde baya hafif 200 gr teki olması lazım
resimde ön fren dış kablosu biraz kısa kesilmiş gibi geldi bana :islik:
 
  • Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@Yağız Gökmen Valla acele ettikçe aksilik çıkıyor bir türlü basamadım pedala. Nasıl bir kombinasyon oldu çok merak ediyorum :)

Gidon bandını henüz sarmadım o yüzden çok kısa gibi görünüyor aslında biraz kısa oldu :D Sensium 100den yola çıktım onunki de aynı uzunluktaydı.
2016-12-12_11-40-54.jpg
 
  • Beğen
Tepkiler: ratm
@mehmet.ali Merlin işin biraz cingenliğine kaçıyomuş herhalde :) Distribütörden kutulu malzeme almak yerine bisiklet firmalarından OEM malzemeleri toplayıp satıyolarmış. Mesela Almanlar'da kutusuz gönderim olmaz çok, İngilizler yapıyo genelde bunu :)
 
  • Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@Ali.K Aslında sen beni uyarmıştın ama ben atlamışım o an :) Sorun yok ürünlerde sadece arka frende ufak bir çizik var kutuda birbirine değmil sanırım ama en uygunu merlindi. Ayrıca düşündüğümün altında vergi çıktı. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Ali.K
@mehmet.ali olsun çözümü olan bir şey sonuçta :) off sezon zaten bende aceleciyimdirde artık yavaş yavaş bitmiş halini bekliyoruz merakla :)
 
@mehmet.ali Specialized bu gibi değişim durumlarında çatlak kadroyu alıp imha ediyor bildiğim kadarıyla ama lapierre'de böyle bir politika yok o zaman, doğrusu da bu bana göre. Diğer kadroyu da yeniden toplayacak mısınız ?
 
Cok zalimize bi toparlama hareketi olmus memetcim. Hayirli ugurlu olsun
Ama benim sahsi kanaatim ne kadar ust seviyede olsa bu biskelet kismisi hep bela hep bi problem ahahaha
Usta maryo kaldatonun da dedigi gbi : "_ Alalim zuccaciyeden taksitle bi canello keyfimize bakalim " :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
@zubeyr gun @Onur YCL Aslında neden eski kadro bende kaldı kanısı oluştu anlayamadım :) Kadroyu yenisini verirken aldılar.

@Yağız Gökmen Bugün şiddetli yağmur yarın da kar bekliyoruz. Bende merakla bekliyorum valla. Şuan için tek yapabildiğim gidon bandını sarmak oldu o da yakıştı mı bilemedim. Foto atıyorum aşağıya :)

@mariokaldato Teşekkür ederim abi ama bulaştı bir kere kanımıza ne yapalım :)

20161213_122324.jpg
 
@mehmet.ali Sadece fotoğraflarla birlikte faturayı gönderdiğinizi, akabinde değişim kararı çıktığını yazınca yanlış anladık sanırım :) Sizin için yeni bir heyecan oldu bu ve sevindim adınıza.

Bu arada kadronun çok saldırgan, her an ısıracak bir tipi yok mu :? sadece bana mı öyle geliyor anlamadım.:kptmya:
 
Adamları okadar iyi anllattınız ki eski kadroyuda hediye vermişlerdir diye düşündüm :D
 
  • Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
Lastik yanakları kırmızı olsa daha da güzel olacak sanki
 
  • Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@mehmet.ali Bence lastikler ayrı bi hava katmış bisiklete. Hatta fotoyu reklam amaçlı bile kullanabilirim izniniz olursa :)
 
Geri