- Tepki
- 55
- İsim
- Baran
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Maşallah yahu bu ne güzellik 😁
Maşallah yahu bu ne güzellik 😁
O paraya öküz alırım efendim. 29000 ne demek.Merhaba.sarı sitede sıfır 29.000 tl sensium 600 fdj var.fiyata göre ne dersiniz hakeder mi?ultegra grup set.kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
Hemi de kırmızı...O paraya öküz alırım efendim. 29000 ne demek.
(link) Disk frenli, ultegralı güzel bir seçenek. 3000 TL avantajla.
Selam, geçenlerde 17 bine vardi ama satılmış. 54 kadroydu. BilginizeMerhaba.sarı sitede sıfır 29.000 tl sensium 600 fdj var.fiyata göre ne dersiniz hakeder mi?ultegra grup set.kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
Evet 2.eldi ama temiz görünüyodu.iyi fiyata gitti.şu an ilandaki 0 ama f/p karşilar mi ondan emin olamadigimdan kararsiz kaldim.Selam, geçenlerde 17 bine vardi ama satılmış. 54 kadroydu. Bilginize
merhabalar. bir süredir kullanıcısıyım. söz konusu sitede ve farklı sitelerde fiyatı yakın zamana kadar 25k iken 29k oldu malum kur fiyatlarından dolayı. kendi sitesinde 2.900 euro satış fiyatı var. yoruma gelince;Merhaba.sarı sitede sıfır 29.000 tl sensium 600 fdj var.fiyata göre ne dersiniz hakeder mi?ultegra grup set.kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
Bende 2018 sensium 500 kullanıyorum,alalı 2 yıl oldu arkadaşım kendine uygun olmayan bir boy aldığı için bana kısmet oldu,küçük bir iki yükseltme ile tam kendime göre yaptım,sele,karbon gidon,gidon boğazı,lastik ve profil karbon jant ile gönlümden geçtiği hale getirdim,tabi bunların hepsi masraf hepsi para Almadan öncede hep aklımda olan bir renk ve kadroydu sensium,araştırmalarım sırasında bazı büyük markalara nazaran fiyatlarının daha uygun olmasıda beni cezbetmişti iyikide almışım çok memnunum.Sensium 500 kullanıcısı olarak kadronun geometrisinden çok memnun olduğumu belirtmeliyim. Herhangi bir olumsuz yönü benim açımdan bulunmuyor. Eklemek istediğim şey ise bu bütçeye temiz bir 2. el sensium 500 + karbon sele borusu + karbon jant seti + karbon gidon + karbon gidon boğazı gib bir canavar oluşturabilirsiniz. Tabi 105 grupsete tamamsanız.
Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın 😊 ben sensium 600 fdj kullanıyorum tırmanış performansı fevkalade tabi iyi bir jant seti tırmanışta etkili oluyorarkadaşlar merhaba, sensium 600 ile xelius sl 600 arasında kaldım , karar veremiyorum. birisi endurance kadro imiş diğeri tırmanışa uygun kadro, endurance kadro özeliği nedir? tüm setleri aynı , kadroda hangişini tavsiye edersiniz? fiyatlar aynı..
Endurance tırmanışlara göre daha rahatarkadaşlar merhaba, sensium 600 ile xelius sl 600 arasında kaldım , karar veremiyorum. birisi endurance kadro imiş diğeri tırmanışa uygun kadro, endurance kadro özeliği nedir? tüm setleri aynı , kadroda hangişini tavsiye edersiniz? fiyatlar aynı..
Maşallah Mehmet abim 🧿
Kaç kilosunuz? Düzlüklerde de fark yiyor musunuz onlardan? Kadansınız düzlükte yokuşta nasıl? Dik yokuşlarda mı çok arkada kalıyorsunuz?Arkadaşlar bir sorum olacak ;
Yokuş performansım pek iyi değil grup sürüşlerinde her yokuşta gruptan çok arkada kalıyorum , acaba diyorum arka rubleyi değiştirsem 11/28 yerine 11/32 taksam bana kayda değer bir fayda sağlar mı ? (Aynakol 52/36 )