Scudo Sports

Lapierre Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Merhaba.sarı sitede sıfır 29.000 tl sensium 600 fdj var.fiyata göre ne dersiniz hakeder mi?ultegra grup set.kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

Merhaba.sarı sitede sıfır 29.000 tl sensium 600 fdj var.fiyata göre ne dersiniz hakeder mi?ultegra grup set.kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
O paraya öküz alırım efendim. 29000 ne demek.
(link) Disk frenli, ultegralı güzel bir seçenek. 3000 TL avantajla.

Selam, geçenlerde 17 bine vardi ama satılmış. 54 kadroydu. Bilginize

Selam, geçenlerde 17 bine vardi ama satılmış. 54 kadroydu. Bilginize
Evet 2.eldi ama temiz görünüyodu.iyi fiyata gitti.şu an ilandaki 0 ama f/p karşilar mi ondan emin olamadigimdan kararsiz kaldim.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
merhabalar. bir süredir kullanıcısıyım. söz konusu sitede ve farklı sitelerde fiyatı yakın zamana kadar 25k iken 29k oldu malum kur fiyatlarından dolayı. kendi sitesinde 2.900 euro satış fiyatı var. yoruma gelince;
kesinlikle çok başarılı. kadro olarak çok iyi hem performans/kalite hem de görüntü anlamında gerçekten çok iyi. ben jant seti ve karbon gidon gibi bazı ufak tefek yükseltmeler yaptım ve çok memnunum. yakın zamanda yüksek profilli karbon jant seti ile yükseltmeleri tamamlamayı düşünüyorum. ultegra grup set zaten çok iyi rahatlıkla yarış koşturabilecek performansta. kadro aynı zamanda di2 uyumlu bu nedenle ilerde di2 set veya etap setlerde de kullanılabilir. FDJ modelinin ayrı bir albenisi var bence tercih sebebidir. Groupama fdj takımının tour de france modeli sonuçta. fdj edition olması bildiğim kadarıyla 8bin gibi bir fiyat farkı doğuruyor sırf renkler ve sponsor logolarından dolayı. tamamen bütçe ve tercih meselesi. bu fiyata daha iyi ne olabilirdi dersek belki disc frenli olmasını isteyebilirdim ama benim için çok problem yok yağmur çamurda kullanmadığım için. onun haricinde dört dörtlük makine kesinlikle tavsiye ederim.

Sensium 500 kullanıcısı olarak kadronun geometrisinden çok memnun olduğumu belirtmeliyim. Herhangi bir olumsuz yönü benim açımdan bulunmuyor. Eklemek istediğim şey ise bu bütçeye temiz bir 2. el sensium 500 + karbon sele borusu + karbon jant seti + karbon gidon + karbon gidon boğazı gib bir canavar oluşturabilirsiniz. Tabi 105 grupsete tamamsanız.

Sensium 500 kullanıcısı olarak kadronun geometrisinden çok memnun olduğumu belirtmeliyim. Herhangi bir olumsuz yönü benim açımdan bulunmuyor. Eklemek istediğim şey ise bu bütçeye temiz bir 2. el sensium 500 + karbon sele borusu + karbon jant seti + karbon gidon + karbon gidon boğazı gib bir canavar oluşturabilirsiniz. Tabi 105 grupsete tamamsanız.
Bende 2018 sensium 500 kullanıyorum,alalı 2 yıl oldu arkadaşım kendine uygun olmayan bir boy aldığı için bana kısmet oldu,küçük bir iki yükseltme ile tam kendime göre yaptım,sele,karbon gidon,gidon boğazı,lastik ve profil karbon jant ile gönlümden geçtiği hale getirdim,tabi bunların hepsi masraf hepsi para:acpsnr: Almadan öncede hep aklımda olan bir renk ve kadroydu sensium,araştırmalarım sırasında bazı büyük markalara nazaran fiyatlarının daha uygun olmasıda beni cezbetmişti iyikide almışım çok memnunum.

arkadaşlar merhaba, sensium 600 ile xelius sl 600 arasında kaldım , karar veremiyorum. birisi endurance kadro imiş diğeri tırmanışa uygun kadro, endurance kadro özeliği nedir? tüm setleri aynı , kadroda hangişini tavsiye edersiniz? fiyatlar aynı..

• Beğen
Tepkiler: danceros
arkadaşlar merhaba, sensium 600 ile xelius sl 600 arasında kaldım , karar veremiyorum. birisi endurance kadro imiş diğeri tırmanışa uygun kadro, endurance kadro özeliği nedir? tüm setleri aynı , kadroda hangişini tavsiye edersiniz? fiyatlar aynı..
Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın 😊 ben sensium 600 fdj kullanıyorum tırmanış performansı fevkalade tabi iyi bir jant seti tırmanışta etkili oluyor

Endurance tırmanışlara göre daha rahat
Tırmanışlar enduranceye göre daha rijit(esnemez)
Ve enduranceler daha dik oturuş pozisyonu sağlarlar diye biliyorum

Ben de artık bir Lapierre Xelius SL600 Fdj kullanıcısıyım. İlk yol bisikletim .. bugün de ilk defa deneme imkanı buldum . Yaklaşık 50 km yol yaptım . Hemen hızlanması , akışı , hızını korumasına bayıldım . Hafiflik inanılmaz , pedallarla 8.1 civarında . Adeta bisiklet kendi gidiyor , ben ona tutunmaya çalışıyorum . 🧿🧿🧿 40 kere maşallah

Arkadaşlar bir sorum olacak ;
Yokuş performansım pek iyi değil grup sürüşlerinde her yokuşta gruptan çok arkada kalıyorum , acaba diyorum arka rubleyi değiştirsem 11/28 yerine 11/32 taksam bana kayda değer bir fayda sağlar mı ? (Aynakol 52/36 )

Arkadaşlar bir sorum olacak ;
Yokuş performansım pek iyi değil grup sürüşlerinde her yokuşta gruptan çok arkada kalıyorum , acaba diyorum arka rubleyi değiştirsem 11/28 yerine 11/32 taksam bana kayda değer bir fayda sağlar mı ? (Aynakol 52/36 )
Kaç kilosunuz? Düzlüklerde de fark yiyor musunuz onlardan? Kadansınız düzlükte yokuşta nasıl? Dik yokuşlarda mı çok arkada kalıyorsunuz?

Geri