Pasta cila ile izleri yok edin. Boyanın tam olarak sıydıldığı yer için ise bisikleti de alıp oto boyacılara gidin aynı renkten rötuş boyası yaptırıp nokta şeklinde boyayın. Hepimizin başına geliyor. Ben çözümü öyle buldum. Bazı pahalı bisikletlerin kutusundan rötuş boyası çıkıyor. Lapierre' de böyle uygulama yok. Onun için boyayı kendiniz hazırlatabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba, Sensium 500’ün önünde dikkatsizliğim sonucu hafif bir sürtme izi oldu buraya ne yapılır?
241956 dosyayı görüntüle
Pasta cila ile izleri yok edin. Boyanın tam olarak sıydıldığı yer için ise bisikleti de alıp oto boyacılara gidin aynı renkten rötuş boyası yaptırıp nokta şeklinde boyayın. Hepimizin başına geliyor. Ben çözümü öyle buldum. Bazı pahalı bisikletlerin kutusundan rötuş boyası çıkıyor. Lapierre' de böyle uygulama yok. Onun için boyayı kendiniz hazırlatabilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba, Sensium 500’ün önünde dikkatsizliğim sonucu hafif bir sürtme izi oldu buraya ne yapılır?
241956 dosyayı görüntüle
Bence nazar boncuğu olsun hiç elletmeyin. Dikkatli bakmadıkça beli olmuyor sanırım. Şimdi daha iyi olacak diye daha beter etmekte var
Güzel bilgi... paylaştığınız için teşekkürler...Aslında bende öyle düşündüm nazar boncuğu diye çok kafaya takmayayım diye Yinede bugün biraz merak biraz da düzelir mi acaba diye düşünürken Accel bisikleti aradım boyanın kodu vs öğreneyim diye. Boyacı arkadaş geldiğinde renk kodunu iletiriz dediler izindeymiş henüz. Buradan yollayabiliriz yada isterseniz parçayı gönderirsiniz komple boyarız dediler. Benim için gerek yok ama ihtiyaç duyan arkadaşlar firma ile iletişime geçerlerse bu konuda yardımcı oluyorlar.
teşekkürler ancak @trainspotting35 abimin de belirttiği gibi maalesef yol kadrosu değil(link)
evet bundan arıyorum.. modeli ve haliyle üstünde gelen default grup seti biraz eski ama geometrisi renkleri çok hoşuma gidiyor244601 dosyayı görüntüle
Bu da 2015 modelmiş. Karbon,, üstündeki seti bilmiyorum. Mavisi cok güzel...