Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lapierre Kullanıcıları Kulübü

@trainspotting35 tellerdende şüphelenip kırık tel kontrolü ardından makina ile akort yapıldı hatta başka teker taktık ses yok kesinlikle göbek yatağı bitmiş @1dost unda sorunu tesadüf değilse bu modellere takılan göbekler de kronik bir sorun olabilir.

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
Scudo
@ugurbolat Bende çıtırtı tıkırtı şeklinde ses varken arkadaşta sürtünme sesi varmış. Sorunlarımız aynı mı bilemedim. Bu sorunu daha önce göbeğe wd40 sıkınca geçmişti. Uzun süre sonra tekrar var gibi.

henüz bir işlem yapılmadı ama bu yılın bakımları çerçevesinde sökme yağlama yapılacak sonra tekrar bakalım

• Beğen
Tepkiler: ugurbolat
Göbeğe wd 40 sıkmayın yav mahvediyor. Hemde kısa vadede. Göbekte ne kadar yağ varsa söküp atıyor. Ben bir keresindd rubleyi temizlemek için sıkıp tekeri iyice dönderdim. Ve bir noktada jant kitlenip kaldı.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@1dost linki düzelttim hocam :harika:

Bende dahil olmak isterim ama
(link)
(link) eğer alacak olursam hangisini almalıyım

@yb672501
siyah-yeşil olanlar 2015
lacivert-yeşil olanlar 2016
2017 yok bu model piyasadan kalktı fittness shaper ve urban shaper serilerinin ikisinin birden iptal edilerek shaper adlı tek bir seriye geçileçekmiş

@Mert B.

Audacio 300'ü ben de inceliyor ve düşünüyorum.

Kullananı biraz bilgi verebilir mi?

Mesela fiyat/performans olarak nasıl? Üzerindeki ekipmanı vs nasıl?

Marka kaliteli ama sanırım bu sorduğum model yol bisikletindeki baz modeli. O yüzden bilgiye ve kullanıcı deneyimlerine ihtiyacım var.

Teşekkürler.[emoji5]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lapierre bir sure kullandim ve cok memnun kaldim. Buradaki arkadaslari yaptigi secimden dolayi tebrik ederim.
Hazirana kadar ben de bir sensium ile yollarda olacagim.

@SerhatAtan

bende audacio 300 kullanıyorum orjinalinde tiagra setle geliyor ama benimkine isteğim doğrultusunda komple 105 set ve rs 10 jantlar takıldı. Daha üst seviye karbon bisikletlerle karşılaştırmam ama benim gibi zevk için kullanacaklar için gayet iyi bir bisiklet. En azından bir önceki mosso cavalier bisikletimle arasında baya fark olduğunu söyleyebilirim. Benim gibi 110 kilo civarı birini yaklaşık 4 aydır hergün sıkıntısız taşıyor. Benim tek keşke böyle olsaydı dediğim şey kabloların dışardan geçmesi.

@SerhatAtan

Benim gibi zevk için kullalanacaklar içinFiyat performans olarak bence güzel bir ürün. Üzerinde tiagra 4700 setle geliyor. Vites ve fren performansı çok iyi. Üzerindeki jant seti değiştirilerek çok daha iyi olabilir. internetteki fiyatlardan daha da aşağıya pazarlıkla alınabilir. Ben öyle yaptım. şu nu da söyleyeyim genel görüntüsü çokkkk güzel. Ben buradayım diyor. :)

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Teknik özelliklerine baktığımda 2x10 vites diyor.

Anladığım kadarıyla aynakolda iki yaprak var. Yani iki kademeli.

Rampalarda sıkıntı oluyor mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
@apsara2000 iyi günlerde kullanın. Renkler beni benden aldı.

@mutevaziadam hayırlı olsun. Çok güzel duruyorlar. bende aslında işe gidip gelmek için almak istiyorum. Yol ile hafta sonları çıkıp hafta içi kullanmak için sedona 300c nin yerine alabilsem keşke.

@war3z sizede hayırlı olsun. Çok güzel resmen yola çıksakta aksak der gibi duruyor.

@ALİZEYNEP maşallah jilet gibi. Hayırlı olsun sizede.

@SerhatAtan ben pek sıkıntı yaşamadım. sonuçta rampa performansı kullancıya bağlı. Benim zaten aman aman bir performans durumum yoktu. uzun yokuş gördümmü taktik belli yüksek kadans hafif vites. zorlanmadan ama yavaş yavaş..

Geri