Hakan000
Üye
- Tepki
- 14
- İsim
- Hakan
- Bisiklet
- Diğer
Yanlış anlamayın ama tam bir Fransız gibi 😅. Bu İtalya markası mıydı?Merhabalar. Foruma bugün kayıt oldum. Aranıza lapierre audacio 300 ile katıldım Çok fazla yol bisikleti kullandım ama bu kadar rahat bir bisiklet kullanmadım. Bisikletim sora set takımına sahip bir tek 14. Vites geçişinde ses sorunu var. 0 aldım, inşallah ses olayınıda hallettim mi uzun turlar beni bekliyor. Şimdiden 400 km yaptım. Herkese hayırlı forumlar.224337 dosyayı görüntüle
Yok hocam bir fransız markası.Yanlış anlamayın ama tam bir Fransız gibi 😅. Bu İtalya markası mıydı?
Bir fransız güzelidir kendileri 😆Yanlış anlamayın ama tam bir Fransız gibi 😅. Bu İtalya markası mıydı?
Güzel bisiklet. Güle güle kullanın. Şişe şöyle bişey ayarlarsanız daha yakışır gibi...Merhabalar. Foruma bugün kayıt oldum. Aranıza lapierre audacio 300 ile katıldım Çok fazla yol bisikleti kullandım ama bu kadar rahat bir bisiklet kullanmadım. Bisikletim sora set takımına sahip bir tek 14. Vites geçişinde ses sorunu var. 0 aldım, inşallah ses olayınıda hallettim mi uzun turlar beni bekliyor. Şimdiden 400 km yaptım. Herkese hayırlı forumlar.224337 dosyayı görüntüle
Güzel bisiklet. Güle güle kullanın. Şişe şöyle bişey ayarlarsanız daha yakışır gibi...