firestone
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.070
- İsim
- Hüseyin
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
@serkan sinan Dişli lastik toprak zemin içindir, o dişler asfalttı kavramaz. Bunu da en iyi hafif ıslak asfalt veya beton zeminde manevra veya fren yaptığında anlarsın. Kış lastikleri de dişli değil emin ol, kışlık lastiğin farkı hamurudur. Bisiklet lastiğinde de durum aynı, eğer hamur aynıysa yere daha iyi temas eden özellikle slick tarz yani düz lastikler daha iyi yol tutar, tabi su kanalı olmadığından ıslak zeminde güvenli olmaz.
Ben arkadaşıma 20 inç katlanırı için Schwalbe Citizen aldırmıştım, kendim de kullandım mermer kaldırımda bile güzel tutuşu vardı, hem de hafif ve akıcı, patlamaya karşı da koruması var. Özceylan bisiklette gördüm arayınca satışta var, bi araştır forumda da görürsün konusunu. Yağmurlu havada binmem diyosan Schwalbe Kojak canavar gibi lastik onu da çok kullanan var forumda, kuru asfaltta ciddi yol tutar.
Ben arkadaşıma 20 inç katlanırı için Schwalbe Citizen aldırmıştım, kendim de kullandım mermer kaldırımda bile güzel tutuşu vardı, hem de hafif ve akıcı, patlamaya karşı da koruması var. Özceylan bisiklette gördüm arayınca satışta var, bi araştır forumda da görürsün konusunu. Yağmurlu havada binmem diyosan Schwalbe Kojak canavar gibi lastik onu da çok kullanan var forumda, kuru asfaltta ciddi yol tutar.