@inceyasar
Yapıp kullandım. Beylikdüzü çanakkale şehirlerini anma turuna gittim. 700x28 den indim çokta iyi oldu 250 km test etmiş oldum on numara oldu memnun kaldım çok faydasını gördüm
Merhaba internetten rubena iç lastik almıştım üzerinde 26 x 11/2 x 15/8 yazıyor.
Ürünü iade etmek istediğimde aradılar bu ölçünün 27.5 lastiğe denk geldiğini bir yanlışlık olmadığını söylediler.
Doğrumudur,bu iç lastiği 27.5 jantımda kullanabilirmiyim
@srtkmc Dün lastiğim patladığı için hazır patlamışken denedim ve cuk oturdu direkt 27.5 muş yani hala aklım almadı rakamları ama neyse ki iade etmekle uğraşmama gerek kalmadı.
Belki benim gibi aynı üründen alan varsa bilgisi olsun
Merhaba 27,5 jant 584x19 şu an üstünde 2,20 dişli lastik var bu janta 1,30-1,40 arasında lastik takılırmı çok aradım ama türk sitelerinde rastlamadım varmı böyle bir çaba içine giren bulan takan ?
@Taxonera evet lastigi sokup jantin ic genisligini olcmeniz lazim..bu genislik ne kadar gelirse ona gore takilacak azami ve asgari lastik genisligi hesap edililir..siz lastigi sokmeden tekrar isik tutarak jantin cemberine bakin..yazmasi lazim.benim jant oyle mesela isik tutunca gorebilim minik bir lazer yazisi.
@seomam
Evet 700x28 c lastik takabilirsiniz..ben ayni janta 25 mm yol lastigi taktim..yalniz standart disi bir uygulama tavsiye etmem..ha yapacam dersenizde katlanmayan lastik yani telli lastik alin takin derim..benim 25 mm lastik telli lastik.yinede tehlikeli olma ihtimali var..bu hesaplari yapan bosa yapmamistir.
Bianchi afx 8027 bisikletime trainer dış lastik satın almak istiyorum.
Daha önce 27.5" trainer dış lastik satın aldım.Ancak ürün janta uymadı.Satın aldığım trainer dış lastiğin özellikleri:
Marka : Schwalbe
Model : Insider
Ölçü : 27.5" -650X23C
Hava basıncı : 6.00 - 10.00 Bar (85 - 145 psi)
Kullanım alanı : Trainer/Roller
Ağırlık : 220 gr
Renk : Mavi
Folding/Katlanır
Özellikler trainer ve roller için geliştirilmiştir
Bu model janta küçük geldi.Uymadı.Jantımın üzerinde 584X19C yazıyor.Hangi lastiği satın almam gerekiyor.Yardımcı olabilir misiniz?.Teşekkürler.