sefa.B
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- sefa.b
- Başlangıç
- 2023—24
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
2.10" yaklaşık olarak 53.3 mm'ye karşılık geliyor.Evet
Dış lastiğin genişliği, iç lastiğin aralığının içinde kalmalı. Üstünde kalıyorsa iç lastik fazla esneyip patlayabilir ya da çok hızlı hava kaçırabilir, altında kalıyorsa iç lastik dış lastiğin içinde kat yapabilir ve ağır olur.20*1,75 iç lastik yerine 20*1,95 yada daha üst ebatta iç lastik kullanırsam sorun olur mu? Yeniyim kusura bakmayın, 110 liraya IRC mi alayım, 60 liralık bir şey iş görür mü?
aralık içerisinde imiş hocam, teşekkür ederim hızlı cevabınız için. 1,75 2,25 aralığı imiş.Dış lastiğin genişliği, iç lastiğin aralığının içinde kalmalı. Üstünde kalıyorsa iç lastik fazla esneyip patlayabilir ya da çok hızlı hava kaçırabilir, altında kalıyorsa iç lastik dış lastiğin içinde kat yapabilir ve ağır olur.
Burada dış lastiğinizin genişliği ve iç lastiğin aralığı önemli. 20x1.75" dış lastiğin ölçüsü mü, 20x1.95" dediğiniz iç lastiğin aralığı kaç, yani 20x1.95-2.25" örneğindeki gibi 1.95" alt sınır mı?
Merhaba @Cem Coşkun Benim bisikletim Bianchi touring 713 şehir bisikleti ve bu bisiklet 28 jant.Ben bu bisikleti çoğunlukla dağda kullanacağım ve bu yüzden dağ lastiği almayı istiyorum.Araştırmalarıma göre 28 ve 29 jant aynı jant 29 sadece kalın.Bu yüzden de 29 jant lastik takmak istiyorum.Lastik takılan yerdeki boşluğu en üst kısımdan ölçtüğümde ise 60 milimetrelik bir boşluk çıktı.Normalde bisikletin lastik ölçüsü 28x1.75.Bu bisiklete en kalın kaç çapında lastik takabilirim
Ölçümü şu mesajdaki 3 açıklıkta da (tam tekerlek hizalarından) yapıp en düşüğü dikkate alın: Lastik ölçüleri, jant uyumu ve lastik seçimiMerhaba @Cem Coşkun Benim bisikletim Bianchi touring 713 şehir bisikleti ve bu bisiklet 28 jant.Ben bu bisikleti çoğunlukla dağda kullanacağım ve bu yüzden dağ lastiği almayı istiyorum.Araştırmalarıma göre 28 ve 29 jant aynı jant 29 sadece kalın.Bu yüzden de 29 jant lastik takmak istiyorum.Lastik takılan yerdeki boşluğu en üst kısımdan ölçtüğümde ise 60 milimetrelik bir boşluk çıktı.Normalde bisikletin lastik ölçüsü 28x1.75.Bu bisiklete en kalın kaç çapında lastik takabilirim
@Cem Coşkun. Şu şekilde tam olarakMevcut 1.75" lastikleriniz bir tur bisikleti için fazlasıyla geniş tabanlı bence. Daha fazlası için yer olduğunu sanmıyorum. Yine de uygun açıdan birer fotoğraf paylaşırsanız tekrar bakarız.
Araştırmışsınız zaten ama jant ve iç lastik uyumu için de (link) bir göz atabilirsiniz.@Cem Coşkun. Şu şekilde tam olarak