Scudo Sports

Lastik tavsiyesi

Yani "onroad" dediğiniz için bunu önerdim çünkü ortasındaki şerit sayesinde asfalt performansı iyidir diye. Bu tarzda başka lastik bilmiyorum TR'de. Fiyatı yurtdışına göre iyi ama bütçe yetmiyorsa yapacak bir şey yok. Zaten 29x2.0 ince gelir diyorsanız bu da ince gelir ama çoğunlukla asfaltta kullanacaksanız 2.0 ince gelmez bence.

Yuvarlanma direnci düşük kaliteli bir dağ lastiği alın devam edin bence.

(link)

İlla ki 2.20si olsun derseniz arada 350 lira fark var ki bence değmez.

(link)
Hocam dirt jump, bmx lastiği türevi bir şey arıyor arkadaş. Contiler bildiğin arazi lastiği bu disipline uygun olmaz. Meslea Aliexpresste var maxxis hookworm. Fiyat 30 euro altı ama adrese teslim edilemiyor diyor.
Screenshot_20241016_191409_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

• Beğen
Tepkiler: Xantern
Scudo
(link) aradigin lastik bu. Tek tek siparis gececwksin tanesi vergi dahil 2000 uzerine cikar baska sansin yok malesef.

Elektrikli bisikletime şu anki lastiğini, bicylerollingresistance sitesinde incelemesini okuduktan sonra aldım. Contintental Contact Urban. Katlanır bisikletten tutun, 26, 27,5 ve 28 inçe kadar jant çeşidine uygun modeli var. Zira kalınlıklar da çeşit çeşit. İncelemede yazdığına göre, hem en hızlı şehir/tur lastiklerinden biri, hem çok iyi delinme direncine sahip hem de ıslak zemin testinde şu ana kadar en iyi tutuş sağlayan lastikmiş. Bende 55mm olanı var. Reflektörlü ve 50 km/s'ye kadar hız için uygun. Yurt içinde maalesef satışı yok. Alman siteleri ya da Aliexpress'ten bulunup alınabilir. Fiyatı çok pahalı değil. Bu arada katlanır değil, telli bir lastik. 55-584 olan benimki 670 gram ağırlığında.

(link)
Merhaba; ben de S. Road Cruiser'larımı değiştirmeyi düşünüyorum; C. Urban'dan memnun musunuz kullandığınız süre içerisinde, ıslak zeminde yol tutuşu nasıl?

Geri